اصلاح فرمول خروجی گرفتن از جدول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

پرسش اصلاح فرمول خروجی گرفتن از جدول

سلام وقت بخیر ، خدا قوت بابت انجمن مفید و کاربردیتان، الان دارم با گوشی پیام میفرستم و دسترسی به کامپیوتر جهت ضمیمه نمودن فایل ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سوالم این هست که فرمولی دارم که بصورت زیر است البته شاید کلا اشتباه باشه
    =INDEX($A$3:$A$28, MATCH(MAX(IF($B$3:$Q$28>25, $B$3:$Q$28, -1)), IF($B$3:$Q$28>25, $B$3:$Q$28, -1), 0))
    آرایه ای میباشد
    حالا میخوام بین محدوده خاص مثلا b3 تا q28 رو بررسی کنه و اسم سلول متناظرش رو در ستونA ( مثلا محدوده A3 تا A28) که از همه بیشتر عدد بالای ۲۵ داره رو برام پیدا کنه، حالا ممکنه چندتا باشن که بطور مساوی عدد بالا ۲۵ داشته باشن و میخوام اسم چندتاشون رو برام در یک جای خاصی از شیت مربوطه بیاره، ممنون میشم راهنمایی کنید
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    سوالتون مفهوم نيست، فايل پيوست را نگاه کنيد ببينيد منظور شما همين کاري است که در فايل صورت گرفته؟
    فايل:
    Book1.xlsx
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
      • 336

ضمن تشکر از شما بابت ساخت نمونه و توضیحات،
      مقداری باید تکمیل تر شود لطفا نمونه پیوست رو مشاهده کنید با محاسباتی که انجام دادید اول سلولهای که اعداد بالای 25 داشتن رو محاسبه کردید و بعد با ترکیب شرط و max بالاترین ها رو مشخص کردید ممنونم
      اما من میخواستم علاوه بر این زحماتتون اسم سلول های که در ستون A همین نمونه گذاشتم رو در جایی دیگه بهم نشون بده ( یعنی بعد از تعیین موارد بالای 25 و مشخص نمودن بالاترین ها با max ، اسم سلولهای که max هستن رو بهم در قسمت دیگری از همون شیت نشان دهد) سپاس
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

من براي حل مسئله دو ستون کمکي ايجاد کردم
        اگر سوالي بود در خدمتم
        فايل:
        Book1-1.xlsx
        [SIGPIC][/SIGPIC]