مرحوم محمد محمدی

🖤 پیام تسلیت

با نهایت تأسف و تأثر، باخبر شدیم جناب آقای محمد محمدی با نام کاربری smartman ، از مدیران ارزشمند انجمن اکسل ایران، دار فانی را وداع گفته‌اند.

ایشان سال‌ها با دانش، تجربه، اخلاق نیکو و روحیه کمک به دیگران، سهم بزرگی در رشد و پویایی انجمن داشتند و خاطره حضور ارزشمندشان همواره در ذهن اعضای انجمن باقی خواهد ماند.

مدیریت و اعضای انجمن ExcelIran این ضایعه را به خانواده محترم ایشان، دوستان و تمامی اعضای انجمن تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم، رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارند.

انا لله و انا الیه راجعون

فونت و ساعت درست نمایش داده نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاسگزارم

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

[حل شده] فونت و ساعت درست نمایش داده نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاسگزارم

سلام خسته نباشید اساتید عزیز
    ببخشید من یه فرم برای ورود و خروج درست کد به یه سری کد نویسی مبتدی که با نوشتن یا کلمه ورود یا خروج یه تاریخ و یه ساعت بصورت خودکار نمایش داده بشه که با گذشت زمان پاک نشه این داستان ها
    حالا من اینارو انجام دادم یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید
    وقتی تاریخ و ساعت میادش من هی باید بصورت دستی بیام فرمت سلز بزارم رو تاریخ که درست نمایش بده تاریخ و ساعت رو

میخواستم بی زحمت کاری کنید این تاریخ و ساعت وقتی میاد یا ظاهر میشه نمایشش درست بشه

و اینکه میخواستم تاریخ مذکور رو بوسیله تابع chosse و جداکننده تابع mid بصورت ماه و به ماه تبدیل کنم ولی وقتی تابع مید رو فراخوانی میکنم تاریخ رو بصورت نامبر شناسایی میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

vba رو هم چک بفرمائید.

اینم فایل

• karimi6155

• 2011/03/18
    • 60
    • 65.00

سلام
    من البته تازه کار هستم در ویژوال بیسیک ولی برای مشکل مشابهی که خودم داشتم از یک ستون اکسل کمک گرفتم مثلا ستون A وکد:
    Range("A2") = Now()
    Range("B2").Value = Range("A2").Text
    به این شکل در سلول B2 مقدار سلول A2 را داریم با هر فرمت تاریخ دهی که به A2 اختصاص دادید و مقدار B2 هم عدد نیست دیگه
    امیدوارم دوستانی که متخصصتر هستند در اکسل راه حل بهتری ارائه کنند تا من هم استفاده کنم.

کامنت

• karimi6155

• 2011/03/18
      • 60
      • 65.00

فکر کنم یه همچین چیزی بخواهید.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
        • 218
        • 17.00