گرفتن نام فایل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sanjesh_88

• 2017/01/02
    • 48

پرسش گرفتن نام فایل

با سلام . من یک سری فایل دارم که اسامی اون فایل ها را داخل یک فایل اکسل دیگری لیست کردم حالا می خوام با استفاده ا دستور index بره اون فایل ها را بخونه و اطلاعات مورد نظرم را برای من استخراج کنه . مشکل من در خواندن نام فایل است چون نمیخوام نام فایل را به صورت دستی واردکنم و میخام از ستون مورد نظر نام فایل را بگیرد .
    مثلا فرض کنیم یک فایل به نام "سایپا" داریم می خواهیم در فرمول ایندکس به جای اینکه نام فایل "سایپا" را بنویسیم مثلا بگیم بره از سلول A2 ( که نام سایپا درا نوشته شده است) بخواند و به صورت اتوماتیک نام همه فایل را بگیرد در index بذارد
    [سایپا.xlsx]Recovered_Sheet1

هر کار کردم نتونستم فایل های مورد نظر ار پلود کنم قسمت اپلود مشکل دارد
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

نوشته اصلی توسط sanjesh_88
    با سلام . من یک سری فایل دارم که اسامی اون فایل ها را داخل یک فایل اکسل دیگری لیست کردم حالا می خوام با استفاده ا دستور index بره اون فایل ها را بخونه و اطلاعات مورد نظرم را برای من استخراج کنه . مشکل من در خواندن نام فایل است چون نمیخوام نام فایل را به صورت دستی واردکنم و میخام از ستون مورد نظر نام فایل را بگیرد .
    مثلا فرض کنیم یک فایل به نام "سایپا" داریم می خواهیم در فرمول ایندکس به جای اینکه نام فایل "سایپا" را بنویسیم مثلا بگیم بره از سلول A2 ( که نام سایپا درا نوشته شده است) بخواند و به صورت اتوماتیک نام همه فایل را بگیرد در index بذارد
    [سایپا.xlsx]Recovered_Sheet1

هر کار کردم نتونستم فایل های مورد نظر ار پلود کنم قسمت اپلود مشکل دارد
    دوست عزیز برای آپلود فایل اکسل آن را باید با پسوند Xlsذخیر کنید یا Zip کنید بعد آن را آپلود کنید
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

چند لحظه..