من یه سری ستون اکسل دارم که زیاد هم هستند و میخوام در صورت نیاز و لزوم یک سری اعداد ساده و یا ممیز دار رو به اول یا آخر هر سل وارد کنم و این تغییرات رو تمام سل های انتخابی من اعمال بشه
اضافه کردن اطلاعات در سل های اکسل ( به طور منظم )
Collapse
X
-
اضافه کردن اطلاعات در سل های اکسل ( به طور منظم )
باسلام خدمت دوستان عزیز
من یه سری ستون اکسل دارم که زیاد هم هستند و میخوام در صورت نیاز و لزوم یک سری اعداد ساده و یا ممیز دار رو به اول یا آخر هر سل وارد کنم و این تغییرات رو تمام سل های انتخابی من اعمال بشهبرچسب ها: هیچکدام -
RE: اضافه کردن اطلاعات در سل های اکسل ( به طور منظم )
سلام اگه تو اون سلولها قراره متن نوشته بشه بعد از انتخاب سلولها تو format cells سربرگ number قسمت custom بنویس @"20" عدد 20 قبل از متن و "20"@ عدد بعد از متن ظاهر میشه[url=www.ie-pdf.mihanblog.com]www.ie-pdf.mihanblog.com[/url] -
از فرمولهای & و CONCATENATE هم میتونید استفاده کنید.[color=#6B8E23]
[b]این نیز بگذرد.[/b][/color]کامنت
-
با سلام خدمت همگی دوستان
منم همین مشکل رو دارم
روش اولی که دوستمون گفتن برای متن عالیه و کار می کنه ولی من می خوام همین رو برای عدد اجرا کنم که متاسفانه نمی شه.
یعنی می خوام مثلا عدد /21 رو به یک سری عدد دیگه که دارم اضافه کنم.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.کامنت
-
فقط یادتون باشه که چه کار میخواهید بکنید. هر دو روش روشهای بسیار خوب و کارآمدی هستند به شرطی که در جای مناسب به کار برن. روش Format Cell برای نمایشه و ماهیت سلول رو تغییر نمیده و روش استفاده از فرمولهای & و CONCATENATE ماهیت سلول ها رو تغییر میده. باید به این نکته خوب توجه کنید.
[color=#6B8E23]
[b]این نیز بگذرد.[/b][/color]کامنت

کامنت