آقای اسماعیلی طبق دستورات pdf هم جلو رفتم باز هم عمل نکرد
ساخت Splash در اکسل
Collapse
X
-
با درود
نمیدونم کجاشو داری اشتباه میری اما من یه نمونه میزارم دقیقا همون کاره توی فایل pdf رو اگر توی یه فایل جدید انجام بدی نباید مشکل داشته باشی. قول میدم هی میزنم زیرش از دوستام معذرت میخوام شرمندهههههههههههههفایل های پیوست شدهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
سلام،
من يک فايل حاوي SPLASH طبق راهنمايي جناب شمس العلما درست کرده ام، درست هم کار مي کند، ولي وقتي آن را روي سرور مي گذارم و کاربران از روي کامپيوتر خود آن را باز مي کنند ديگر SPLASH خود به خود بسته نمي شود. در قسمت کد فرم مربوطه کد:
را نوشته ام. تا آنجا که به عقل من مي رسد ظاهرا" بر اثر اينکه زمان سرور يک مقوله جدا و زمان کامپيوتر کاربر يک مقوله جدا است اين مشکل ايجاد مي شود.کد PHP:Private Sub UserForm_Initialize()
On Error Resume Next
Application.OnTime Now + TimeValue("00:00:03"), "PAYAN"
End Sub
مثلا" شايد کد فوق مي گويد که سه ثانيه بعد از زمان جاري فرم را ببند، ولي حال اين گيجي براي کامپيوتر بوجود مي آيد که وقت جاري چيست؟!! زمان سرور يا زمان کامپيوتر کاربر (يا يک همچين چيزي!!)
حال امکان دارد که اين نقص را در کد نويسي فوق بر طرف کرد؟[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
با درود
اون کد مربوط به پایان رو هم درست گذاشتین.بعید میدونم مشکل از این مورد باشه . این کد بعد از سه ثانیه که فرم بالا اومد اجرا میشه.در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
یک نمونه ابتدایی میذارم میشه روی ماکزیمایز کردنش و همچنین محو شدنش کار کرد
فایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
با درود
خب شما بعد ازکد بسته شدنش مثلا بنویس Userform4.show که همون مثلا یوزرفرم پسوردیتهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
با سلام
معذرت میخوام من هر کاری میکنم فرم بعد از اون تایمی که میدم بسته نمیشه...!
همونجوری که گفتید عمل کردم ولی نشد....کامنت
-
سلام و عرض ادب لطفا این فایل رو برام ایمیل کنید چون من بعد دانلود open که میکنم شکل یه آدمک میاد نمیدونم چرا.png)
manochehrsalamat@gmail.comکامنت

کامنت