جدیدترین نرم افزار حقوق و دستمزد تحت اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • smartman

• 2012/01/18
    • 170

جدیدترین نرم افزار حقوق و دستمزد تحت اکسل

با درود
    اخیرا تصمیم گرفتم پروژه‌های قدیمی‌ام را ارتقا و بهبود بدم و تا جایی که امکان داره اونها رو بهینه کنم که این پروژه یکی از اونهاست و البته در حال تکمیل شدنه.
    در پروژه قبلی اطلاعات پرسنل، نحوه محاسبه آیتم‌های حقوقی، گزارشات، تهییه دیسکت بانک و بیمه و ... برای هر ماه بصورت جداگانه در یک فایل وجود داشت و این خودش محدودیت‌هایی را ایجاد می‌کرد. اما در پروژه جدید قرار بر اینه که تمام اطلاعات و گزارشات و عملیات حقوقی مربوط به 12 ماه یک سال مالی به صورت یک فایل مجتمع کارآمد و کاملا بهینه ارائه بشه.
    در پروژه جدید امکان ثبت احکام حقوقی متفاوت برای پرسنل وجود داره و محاسبات لیست حقوقی بر مبنای حکم مربوطه انجام میشه. مثلا اگر کارمندی، سه حکم متفاوت در تاریخ‌های 91/01/001 و 91/05/01 و 91/09/01 داشته باشه حقوق ماه‌های 1 و 2 و 3 و 4 اون کارمند بر اساس حکم 91/01/01 و حقوق ماه‌های 5 و 6 و 7 و 8 بر اساس حکم 91/05/01 و حقوق ماه‌های 9 و 10 و 11 و 12 بر اساس حکم 91/09/01 محاسبه میشه.

امیدوارم مفید واقع بشه.

http://sdrv.ms/TQqOOv
    http://bit.ly/RMlnEi
    فایل های پیوست شده
    39
  • samina

• 2012/12/17
    • 5

RE: جدیدترین نرم افزار حقوق و دستمزد تحت اکسل

واقعاً دمت گرم اگر لطف کنی درباره فرمولهای آن توضیح کوچکی بدی ممنون آدرس ایمیل من :
    HRZ.DEHGHANI@GMAIL.COM خیلی باحال بود

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
      • 170

نرم افزار تهیه دیسکت پرداخت حقوق بانک تجارت را که قراره به فایل نرم افزار حقوق و دستمزد تحت اکسل اضافه بشه میتونید از اینجا دانلود کنید.

اکیدا توصیه میشه از اکسل 2010 استفاده کنید. چنانچه از نسخه دیگه ای استفاده کردید و به مشکل برخوردید لطفا گزارش کنید تا در اسرع وقت بررسیش کنم.[hr]
      نوشته اصلی توسط samina
      واقعاً دمت گرم اگر لطف کنی درباره فرمولهای آن توضیح کوچکی بدی ممنون آدرس ایمیل من :
      HRZ.DEHGHANI@GMAIL.COM خیلی باحال بود
      در اسرع وقت!

کامنت

• mostafap4

• 2010/07/12
        • 191
        • 75.00

با سلام
        منم میگم که اگه میشه توضیحات تکمیلی ارائه بفرمایید که به فیض برسیم ممنون
        فقر شب را "بی غذا" سر کردن نیست ... فقر روز را "بی اندیشه" سر کردن است !

کامنت

• Nima

• 2011/07/22
          • 385

نوشته اصلی توسط smartman
          با درود
          اخیرا تصمیم گرفتم پروژه‌های قدیمی‌ام را ارتقا و بهبود بدم و تا جایی که امکان داره اونها رو بهینه کنم که این پروژه یکی از اونهاست و البته در حال تکمیل شدنه.
          در پروژه قبلی اطلاعات پرسنل، نحوه محاسبه آیتم‌های حقوقی، گزارشات، تهییه دیسکت بانک و بیمه و ... برای هر ماه بصورت جداگانه در یک فایل وجود داشت و این خودش محدودیت‌هایی را ایجاد می‌کرد. اما در پروژه جدید قرار بر اینه که تمام اطلاعات و گزارشات و عملیات حقوقی مربوط به 12 ماه یک سال مالی به صورت یک فایل مجتمع کارآمد و کاملا بهینه ارائه بشه.
          در پروژه جدید امکان ثبت احکام حقوقی متفاوت برای پرسنل وجود داره و محاسبات لیست حقوقی بر مبنای حکم مربوطه انجام میشه. مثلا اگر کارمندی، سه حکم متفاوت در تاریخ‌های 91/01/001 و 91/05/01 و 91/09/01 داشته باشه حقوق ماه‌های 1 و 2 و 3 و 4 اون کارمند بر اساس حکم 91/01/01 و حقوق ماه‌های 5 و 6 و 7 و 8 بر اساس حکم 91/05/01 و حقوق ماه‌های 9 و 10 و 11 و 12 بر اساس حکم 91/09/01 محاسبه میشه.

امیدوارم مفید واقع بشه.

http://sdrv.ms/TQqOOv
          http://bit.ly/RMlnEi

آقا با سلام و تشکر از شما

آقا نمی خواین این پروژه رو تکمیلش کنین ....

اگه آپدیت کنین ممنون میشیم.

بازم تشکر
          [CENTER][COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
          No [COLOR=#32CD32][B]LION's [/B][/COLOR]roar ruins my hut, I afraid of [COLOR=#ff0000][B]TERMITE's [/B][/COLOR]silence
          [COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]

[/CENTER]

کامنت

• mbahrampour
            • 2012/10/20
            • 1

باسلام

فايل حقوق و دستمزد شما را ديدم خيلي كامل بود مي خواستم بدونم نحوه ساخت اين فايل را چه جوري مي توانم ياد بگيرم.مرسي

کامنت

• xx33a
              • 2014/09/24
              • 4

سلام دوستان چرا من نمي تونم فايل اكسل را بازش كنم؟اين فايل :hoq-UnProtected

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                • 2065
                • 72.00

نوشته اصلی توسط xx33a
                سلام دوستان چرا من نمي تونم فايل اكسل را بازش كنم؟اين فايل :hoq-UnProtected
                سلام و عرض خیر مقدم.
                همانطور که در پیج اول آمده؛چون این موضوع قدیمیه، نمی تونید فایل رو باز کنید. مگر اینکه فایل های ضمیمه توسط نویسنده موضوع؛ جناب*
                smartman و یا کسانی که اون فایل رو در آرشیو خودشون دارن مجدداً در سایت قرار بگیره.
                موفق باشید.
                Last edited by حسام بحرانی; 2014/10/19, 04:38.
                [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                [/FONT][/B][/CENTER]
                [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                [/CENTER]

کامنت

• hhhfff
                  • 2015/04/24
                  • 2

با سلام
                  خواهش میکنم در صورت امکان فایل حقوق و دستمزد به همراه لیست خروج ورود را برایم ارسال نمایید.

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                    • 2011/10/19
                    • 4377
                    • 70.00

فایل ها مجددا پیوست شد
                    فایل های پیوست شده
                    [CENTER]
                    [SIGPIC][/SIGPIC]
                    [/CENTER]

کامنت

• mostafahtsm

• 2015/06/12
                      • 8

با سلام
                      من در سایت کاناز اسپید نرم افزار حقوق و دستمزد رایگان کاناز دیدم که به نظرم نرم افزار کاملا کاربردی و قوی است. می توانید از لینک زیر دانلود نمایید.

دانلود نرم افزار حقوق و دستمزد رایگان
                      الحمدلله که بهتر از بدترم.

کامنت

• mokaram
                        مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                        • 1805
                        • 74.00

نوشته اصلی توسط mostafahtsm
                        با سلام
                        من در سایت کاناز اسپید نرم افزار حقوق و دستمزد رایگان کاناز دیدم که به نظرم نرم افزار کاملا کاربردی و قوی است. می توانید از لینک زیر دانلود نمایید.

دانلود نرم افزار حقوق و دستمزد رایگان
                        دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی به حضرتعالی باید عرض کنم اینجا انجمن اکسل هست و مباحث مطرحه حول و حوالی اکسل می چرخه. محبت بفرمایید موارد اکسلی در تالار های تخصصی اکسل مطرح بشه

با تشکر
                        [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                        [/CENTER]

کامنت

• majidazh
                          • 2016/02/28
                          • 1

نرم افزار تهیه دیسکت بانک رفاه و ملت تحت اکسل فقط در کنار شماره حساب برای بانک رفاه عدد 1را حتما" بنویسید
                          فایل های پیوست شده

کامنت

• mokaram
                            مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                            • 1805
                            • 74.00

نوشته اصلی توسط majidazh
                            نرم افزار تهیه دیسکت بانک رفاه و ملت تحت اکسل فقط در کنار شماره حساب برای بانک رفاه عدد 1را حتما" بنویسید
                            ممنون از زحماتتون ولی فکر کنم فراموش کردید رمز عبور فایل را مرقوم بفرمایید؟
                            [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..