درخواست راهنمایی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • dj kaka

• 2011/08/01
    • 7

درخواست راهنمایی

با درود بر شما

بنده چند تا سوال داشتم ، ممنون میشوم راهنمایی ام کنید .

1- چگونه میتوان سلول ها ها در نتیجه نهایی حذف نمود ( صفحه را کاملا سفید نمود) و آیا میشود این عمل را فقط در محدوده خاصی از صفخح انجام داد ؟

2- آیا امکانش هست که عکسی را به عنوان بکگراند در صفحه اکسل قرار داد ؟

3- و اینکه چگونه میتوان در ابتتدا صفحه مثلا یک تیتر گذاشت و بتوان با کلیک بر آن به سلول خاصی در صفحه رفت ؟

مرسی
  • khakzad

• 2010/03/17
    • 2034
    • 85.00

RE: درخواست راهنمایی

سلام
    1)از قسمت view تیک gridline رو بردارید صفحه سفید میشه
    و مبرای یک قسمت خاص می تونید منطقه رو انتخاب کنید و رنگ سفید بزنید
    2)بله از همون گزینه bachground در تب insert(البته این مورد قابل پرینت نیست)
    3)بله از ابزارhyperlink استفاده کنید

کامنت

• dj kaka

• 2011/08/01
      • 7

مرسی از لطفا تون

تصویری را از منوی inseret و تب picture انتخاب میکنم ولی نمیتوانم بر روی آن چیزی بنویسم . چگونه میتوانم این قابلیت را فعال کنم ؟

آیا قابلیت hyperlink در تبدیل به pdf حفظ میشود ؟ برنامه ای برای تبدیل به pdf که بتواند hyperlink را حفظ کنید لطفا معرفی کنید .

در افیس 2007 قابلیتی بود که برای مثال متنی را انتخاب میکردیم و با انتخاب اون قابلیت ، بر روی هر متنی دیگری که کلیک میکردیم خاصیت و ویژگی متن قبلی در این متن اعمال میشد . چه دکمه ای این کار را انجام میداد ؟

کامنت

• hamidreza313

• 2012/12/08
        • 131

با سلام خدمت شما دوست عزيز
        1- بله حق با شماست من هم فكر نميكنم بتوان بر روي عكس مطلبي نوشت ، اما شما مي توانيد بعد از آوردن عكس ، از همان زبانه insert گزينه shape را انتخاب كرده و مثلا شكل يك مستطيل را بر روي عكس خود بكشيد و سپس در درون آن مستطيل نوشته خود را بنويسيد و براي اينكه اثري هم از فرمت آن شكل مستطيل در عكس نباشه و فقط نوشته ظاهر بشه بايد كه بعد از انتخاب شكل از منوي format استفاده كرده و shape fill و نيز shape outline را بيرنگ انتخاب كنيد.
        2-من نميدانم كه چطور ميشه اين كار رو كرد.
        3- فكر مي كنم كه منظور شما استفاده از گزينه format painter هستش كه با استفاده از اين گزينه مي توان شكل و ظاهر نمايان شده يك سلول را براي هر سلول ديگر در نظر گرفت و اعمال كرد.كه اين گزينه نيز در همان زبانه home و سومين گزينه clipboard مي باشد .
        اميدوارم كه مفيد بوده باشد.
        زكات دانش، كوشش در عمل به آن و آموزش به كسانى است كه شايسته آن‏ هستند. امام علي (ع)

کامنت

چند لحظه..