مشکل با اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • wtiau

• 2012/11/19
    • 7

مشکل با اکسل

دوستان سلام من آفیس 2010 نصب کردم قبلا مشکلی باهاش نداشتم اما الان موقع باز کردنش 2تا پیام میده که نفهمیدم واسه چیه کسی میتونه کمکم کنه تصویر پیامها رو براتون میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید
  • 1q2w3e4rr

• 2012/11/25
    • 57
    • 42.00

RE: مشکل با اکسل

والا تا اونجایی که من فهمیدم احتمالا شما یه فایلی رو باز میکنید که در اون یک "ماکرو" نوشته شده .... و اسمش هم همونطور که در عکس دوم مشخصه onload هستش.....

وقتی فایل رو باز کردی alt+f11 رو بزن ، برانامه ویژوال بیسک باز میشه ، در پنجره سمت چپ در منوی module احتمالا قسمتی وجود دارد به اسم onload ...که اگه پاکش کنی احتمالا مشکلت حل میشه.....

کامنت

• wtiau

• 2012/11/19
      • 7

RE: مشکل با اکسل

نوشته اصلی توسط 1q2w3e4rr
      والا تا اونجایی که من فهمیدم احتمالا شما یه فایلی رو باز میکنید که در اون یک "ماکرو" نوشته شده .... و اسمش هم همونطور که در عکس دوم مشخصه onload هستش.....

وقتی فایل رو باز کردی alt+f11 رو بزن ، برانامه ویژوال بیسک باز میشه ، در پنجره سمت چپ در منوی module احتمالا قسمتی وجود دارد به اسم onload ...که اگه پاکش کنی احتمالا مشکلت حل میشه.....
      من alt+f11 رو زدم چیزی باز نشد !!! نه من از ماکرو استفاده نمیکنم تازگی ها ویندوزم رو عوض کردم و الان که آفیس رو ریختم این مشکل پیش اومده و فرقی نمیکنه کدوم نرم افزارو باز کنم تو ورد و اکسل و پاور و... تو همشون همین پیغام هم هنگام ورود و هم هنگام خروج ظاهر میشه

کامنت

چند لحظه..