انتخاب اطلاعات لیست بدون استفاده از ماوس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • nayyeri1982

• 2011/06/25
    • 45

انتخاب اطلاعات لیست بدون استفاده از ماوس

سلام
    نمی دونم موضوع را در تالار مناسبی مطرح کرده ام یا نه. اگر اشتباه است جناب وطن پرست زحمتش را بکشند به تالار یا بخش مناسب منتقل کنند.

من با استفاده از لیست اطلاعات مورد نظرم را انتخاب می کنم. ولی از آنجا که اسامی موجود در لیست زیادند هربار برای یافتن و انتخاب اسم مورد نظرم از داخل لیست باید با ماوس لیست را بالا و پایین ببرم و پیداش کنم.
    آیا راه سریعتری وجود دارد؟
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

RE: انتخاب اطلاعات لیست بدون استفاده از ماوس

برای این کار از CTRL+SHIFT و کلید های جهت دارarrow key میتونی استفاده کنی در بخش ترفندها قبلا مطرح شده بود
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• مجید

• 2012/01/23
      • 169

نوشته اصلی توسط vatanparast
      برای این کار از CTRL+SHIFT و کلید های جهت دارarrow key میتونی استفاده کنی در بخش ترفندها قبلا مطرح شده بود
      سلام استاد آیا راهی وجود دارد که با ورود حرف اول کلمات مورد نظر رو خلاصه کرد ، به عنوان مثال با ورود حرف "ب " تمام کلمه های که اول حرفشان با ب شروع میشود فقط نمایش داده شود؟

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

نوشته اصلی توسط مجید
        نوشته اصلی توسط vatanparast
        سلام استاد آیا راهی وجود دارد که با ورود حرف اول کلمات مورد نظر رو خلاصه کرد ، به عنوان مثال با ورود حرف "ب " تمام کلمه های که اول حرفشان با ب شروع میشود فقط نمایش داده شود؟
        بله این امکان رو میشه به وجود آورد با تلفیق فریز کردن و کدنویسی میشه تکست باکسی بالای صفحه ایجاد کرد که با وارد کردن حروف کلمات فریز بشن البته مستلزم سورت کردن اولیه است راه دیگه استفاده از فرمول هاست که مطرح شده قبلا
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• nayyeri1982

• 2011/06/25
          • 45

جواب نداد
          منظورم از لیست ، لیست پایینرو ای است که اسامی هر لیست را نشان می دهد و اسم را از داخل آن انتخاب می کنیم تا در سلول بنشیند ...
          من اگر با ماوس فلش کناری سلول را بزنم و لیست را باز کنم بعدش می تونم با arrow key در لیست بالا و پایین برم ولی اگر لیست باز نشده باشد (مثلا اگر کارم در یک سلول تمام شده باشد بخوام برم سراغ بعدی) تا با ماوس روی فلش پایینرو کنار سلول کلیک نکن لیست باز نمی شه. ctrl+shift هم هیچ تاثیری روی سلول نداشت.
          این کار سرعت ورود اطلاعتو کم می کنه.
          میشه بازم راهنمایی کنید[hr]
          جواب نداد
          منظورم از لیست ، لیست پایینرو ای است که اسامی هر لیست را نشان می دهد و اسم را از داخل آن انتخاب می کنیم...
          من اگر با ماوس فلش کناری سلول را بزنم و لیست را باز کنم بعدش می تونم با arrow key در لیست بالا و پایین برم ولی اگر لیست باز نشده باشد (مثلا اگر کارم در یک سلول تمام شده باشد بخوام برم سراغ بعدی) تا با ماوس روی فلش پایینرو کنار سلول کلیک نکن لیست باز نمی شه. ctrl+shift هم هیچ تاثیری روی سلول نداشت.
          این کار سرعت ورود اطلاعتو کم می کنه.
          میشه بازم راهنمایی کنید

کامنت

چند لحظه..