[/align]یک نمونه فایل آماده کردم فقط جهت فهمیدن کنترل صحیح پیغامها یا همان مسیج باکس ها و لینک دانلودشم موجود است در این فایل نمونه من برای ثبت مرخصی سه گروه از کارکنان شرکت دارای سمت (کارمند - پیمانکار - نگهبان )3 آپشن باتن روی فرم خودم قرار دادم و سه آپشن باتن دیگه هم به ترتیب برای مرخصی استحقاقی , مرخصی استعلاجی و مرخصی تشویقی روی فرم قرار دادم مجموعا 6 آپشن باتن و بک باتن برای انجام ثبت مرخصی,,,,,.
مشکل اینجاست با اینکه طی خط زیر معلوم کردم اگر هیچکدام از 3 آپشن باتن های مربوط به سمت کارمندان کلیک نشده بود پیغام "ابتدا وضعیت اعزام شونده را مشخص کنید"و اگر هیچکدام از 3 آپشن باتن های مربوط به نوع مرخصی (استحقاقی ,استعلاجی , تشویقی ) کلیک نخورده بود پیغام "نوع مرخصی را مشخص کنید" باز هم با اینکه یکی از آپشن باتن های سمت مرخصی رونده را تیک می زنیم پیغام اول تکرار می شود و اعصاب ما خورد تر :@ لطفا این کد ها رو ببینید :
http://persiandrive.com/973374
لینک فایل
کد :
If OptionButton4.Value = False Or OptionButton5.Value = False Or OptionButton6.Value = False Then
MsgBox "ÇÈÊÏÇ ÓãÊ ÝÑÏ ÑÇ ãÔÎÕ ˜äíÏ "
Exit Sub
End If
'**********************
If OptionButton1.Value = False Or OptionButton2.Value = False Or OptionButton3.Value = False Then
MsgBox "äæÚ ãÑÎÕí ÑÇ ãÔÎÕ ˜äíÏ "
Exit Sub
End If
لطفا راه مناسب در جاهایی که انتخابها و کنترلهای زیادی را باید انجام بدیم را بفرمایید
من از دستور elseif هم بصورت پایین استفاده کردم جواب نداد "
if .......then
دستورات
elseif.......then
دستورات
elseif.......then
دستورات
else
دستورات
لطفا یه راه استانداد و قاطع برای فرار از این حلقه های درد سر ساز مسیج باکس ها اعلام بفرمایید. با سپاس
مشکل اینجاست با اینکه طی خط زیر معلوم کردم اگر هیچکدام از 3 آپشن باتن های مربوط به سمت کارمندان کلیک نشده بود پیغام "ابتدا وضعیت اعزام شونده را مشخص کنید"و اگر هیچکدام از 3 آپشن باتن های مربوط به نوع مرخصی (استحقاقی ,استعلاجی , تشویقی ) کلیک نخورده بود پیغام "نوع مرخصی را مشخص کنید" باز هم با اینکه یکی از آپشن باتن های سمت مرخصی رونده را تیک می زنیم پیغام اول تکرار می شود و اعصاب ما خورد تر :@ لطفا این کد ها رو ببینید :
http://persiandrive.com/973374
لینک فایل
کد :
If OptionButton4.Value = False Or OptionButton5.Value = False Or OptionButton6.Value = False Then
MsgBox "ÇÈÊÏÇ ÓãÊ ÝÑÏ ÑÇ ãÔÎÕ ˜äíÏ "
Exit Sub
End If
'**********************
If OptionButton1.Value = False Or OptionButton2.Value = False Or OptionButton3.Value = False Then
MsgBox "äæÚ ãÑÎÕí ÑÇ ãÔÎÕ ˜äíÏ "
Exit Sub
End If
لطفا راه مناسب در جاهایی که انتخابها و کنترلهای زیادی را باید انجام بدیم را بفرمایید
من از دستور elseif هم بصورت پایین استفاده کردم جواب نداد "
if .......then
دستورات
elseif.......then
دستورات
elseif.......then
دستورات
else
دستورات
لطفا یه راه استانداد و قاطع برای فرار از این حلقه های درد سر ساز مسیج باکس ها اعلام بفرمایید. با سپاس
کامنت