سرچ دقیق

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mahdiking

• 2012/10/05
    • 21

سرچ دقیق

سلام خدمت اساتید عزیز :heart:

من تو فرم خودم یه قسمتی برای سرچ گذاشتم که تویه یه سری عدد سرچ میکنه و گزینه مورد نظر رو پیدا میکنه
    اما مشکلی که داره اینکه : اگر به طور مثال من عدد 125 رو سرچ کنم (با توجه به انکه تمامی اعداد یونیک هستند و تکراری نیستند ) اگر قبل رسیدن به این عدد مثلا عدد 1125 یا 1254 یا مثل اینها باشه که 125 توش باشه اون رو انتخاب میکنه ....
    میخواستم ببینم راهی هست که دقیقا عدد مورد نظر رو پیدا کنه
    :huh:

• MEYTI

• 2010/11/11
    • 362

RE: سرچ دقیق

با سلام دوست عزيز
    لطفا نمونه فايل خود را بذاريد يا كدي كه در اين باره نوشتين بنويسيد
    فكر ميكنم با گذاشتن يك شرط در حلقه جستجو و مقايسه كردن اون با مقدار يافت شده مشكلت حل بشه
    [B][COLOR=#000080]مهدی کریمی[/COLOR][/B]

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
      • 940

Re: سرچ دقیق

با درود فراوان

شما برای اینکه جستجو را دقیق انجام دهد در کدی که نوشته اید که به احتمال زیاد ازچنین کدی استفاده کرده اید در قسمت آخر کد
      کد PHP:
      .Find(125LookIn:=xlValuesLookAt:=xlPart
      بجای xlPart
      از xlWhole
      استفاده کنید یعنی به این صورت
      کد PHP:
      .Find(125LookIn:=xlValuesLookAt:=xlWhole
      Last edited by ~M*E*H*D*I~; 2014/02/21, 19:28.
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------
      بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
      shamsololama@yahoo.com
      09177733411

کامنت

• hoomantt

• 2011/03/28
        • 19

استاد شمس العلما میشه خواهش کنم یک نمونه فایل بزارید در این مورد . آخه من هم این مشکل رو دارم و در زمینه vb خیلی بیسوادم .
        ممنونتونیم استاد .

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
          • 940

با درود فراوان

خدمت دوستان عزیزم

فایل نمونه:
          [attachment=1095]
          فایل های پیوست شده
          ---------------------------------------------------------------------------------------------------
          بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
          shamsololama@yahoo.com
          09177733411

کامنت

• leilaasgharpour@ymail.com

• 2013/12/23
            • 130

این که برای میانبر بود نه جستجو

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
              • 2065
              • 72.00

نوشته اصلی توسط leilaasgharpour@ymail.com
              این که برای میانبر بود نه جستجو

با سلام ، دوست عزیز این یک موضوع قدیمی است . به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید. البته در اسرع وقت نسبت به بازسازی فایل های قدیمی ، اقدام خواهد شد .
              با سپاس
              ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
              [/FONT][/B][/CENTER]
              [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
              [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
              [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
              [/CENTER]

کامنت

• leilaasgharpour@ymail.com

• 2013/12/23
                • 130

باشه چشم ولی دقیقا سوالی که برام پیش اومده، خوب برای من جدیده

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                  • 2065
                  • 72.00

دوستان عزیز ، مطالبی را که باز می کنیم ، معمولاً ( بر اساس تنظیمات اولیه ما ) آخرین و جدید ترین موضوع را به ما رائه می دهد . شایسته است اولین نوشته آن موضوع را بررسی نماییم . برخی مطالب ، بسیار قدیمی هستند و سیستم نیز با توجه به قدمت موضوع ، اخطاری به ما می دهد . اگر به اخطار احتمالی سیستم توجه نماییم ، بسیاری از سؤالات تکراری ما ، عنوان نخواهد شد .
                  با سپاس

ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                  [/FONT][/B][/CENTER]
                  [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                  [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                  [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                  [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..