لینک دو شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sakka

• 2012/04/20
    • 86

لینک دو شیت

باسلام، درشیت یک بطورمثال 10 جدول تعریف شده داریم درشیت دو ردیف 6 با کلیک کردن برروی توضیح تکمیل و افتتاح پارک توتستان در ستون F آیا از شیت یک
    می توان دقیقاً جدول پارک توتستان را نشان داد یا خیر؟ برای اینکارراه حلی هست؟ ممنون ازتمامی دوستانی که راهنمائی می فرمایند. نمونه فایل به پیوست تقدیم می گردد.
    http://uplod.ir/airpsdevs030/_____________________________.xls.htm
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4376
    • 70.00

RE: لینک دو شیت

فایل مشکل داره مجدد اپلود کن

sigpic

کامنت

• sakka

• 2012/04/20
      • 86

باسلام و خسته نباشید خیلی عرض میخوام.
      http://uplod.ir/dtbt9iwbc2kg/link_2_sheet.xls.htm
      [hr]
      باسلام خیلی عذرمیخواهم این یکی صحیح است ازسایت زیر دانلود شود.
      http://s1.picofile.com/file/7629245692/link_2_sheet.xls.html

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
        • 141
        • 55.00

دوست عزیز با استفاده از هایپر لینک فایلی آماده کردم که اگر منظور شما رو درست متوجه نشده ام بفرمایید تا اصلاح کنم

http://uplod.ir/1nafdrungakf/link_2_sheet.xls.htm

کامنت

• sakka

• 2012/04/20
          • 86

باسلام و خسته نباشید مجدد و تشکرازدوستان،شمابایستی درشیت دو روی F12 کلیک کنید تا توضیحات مخصوص همان پارک درشیت یک آورده شود.لینک شما هیچ ارتباطی و مفهمومی بین دو شیت را نمی رساند.

کامنت

• امين اسماعيلي
            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
            • 1198
            • 84.00

http://www.techonthenet.com/excel/hyperlinks/create1_2010.php
            اين ژيج رو ببينين شايد مشكلتنحل بشه من با ماكرو واستون اون جاييرو كه مي خواين رو متونم انتخاب كنم ولي فايده اي نداره چون دوستمونم تقريبا همين كارو اما با هايپر لينك انجام داده.

پيشنهاد من درست كردن يك صفحه جستجو هستش فكر كنم اينطوري هم شكيل تره و هم بهتر موفق و پيروز باشيد
            در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• امين اسماعيلي
              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
              • 1198
              • 84.00

دوست عزيز من يه فايل واستون تو اكسل 2010 اماده كردم
              من ليست پرو‍ژه ها تونو تويه يه ليست كشويي قرار دادم وقتي كه پروژه تونو انتخاب كنين و دكمه نمايش رو تو فرم كليك كنين خود به خود به شيتت قبل رفته و پروژه مورد نظر رو انتخاب ميكنه
              در ضمن ابتدا ماكرو اكسلتونو اگه فعال نيست فعال كنين
              در مورد فعال كردنشم سادست هم تو اينترنت ميتونين سرچ كنين و هم تو سايت خودمون

البته هنوزم سر هرفم هستم درست كردن يه شيت جستجو شكيل تره
              اينم لينك دانلود
              http://uplod.ir/jqcgvj5nfgrz/link_2_sheet.xlsm.htm

با تشكر از استاد خوبم استاد احمد شمس العلما

Amin.esmaeili64@yahoo.com

کامنت

• sakka

• 2012/04/20
                • 86

باسلام و خسته نباشید شما اگرامکانش هست برام یه توضیح مختصر درمورد ایچاد دکمه (یوزرفرم ) نمایش بدید که چطوری اونو درست می کنید خیلی ممنون میشم وخودم سعی می کنم روش کارکنم چراکه تعداد پروژه ها زیادند و ممنون میشم اگه مختصرتوضیحی نیز در خصوص درست کردن یک شیت جستجو بدید تا خودم دراین زمینه نیز اقدام به یادگیری کنم .دوباره ازحسن توجه تمامی دوستان و اساتید محترم که همکاری می کنند ازصمیم قلب تشکر میکنم.

کامنت

• sakka

• 2012/04/20
                  • 86

درواقع منظورمن درفایل ارائه شده نحوه ارتباط دادن دکمه نمایش با کمبو باکس ولینک دادن به شیت دیگراست.ازراهنمائیتان خیلی ممنونم.

کامنت

• امين اسماعيلي
                    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                    • 1198
                    • 84.00

با درود فراوا ن خدمت دوست گرامي

اول اينكه شما يه باتوم(دكمه) از قسمت Dveloper در قسمت insert انتخاب ميكني و در صفحه
                    ميزاريش حالا وارد كد نويسي دكمه ميشي
                    من ميتونستم به جاي combobox ليست كشويي به قول خودم از textbox يا حتي يكي از سل هاي خو اكسل استفاده كنم. حالابريم سر اصل مطلب مخوام فارسي واست كدو توضيح بدم. ببين من اول اومدم ليست تمام پروژه هاتو يه جا مرتب كردم تا توي اون ليست كشويي بياد چرا؟ واسه اينكه نخواي تايپ كني مشكل textbox و سلول ، اينه كه تو بايد تايپ كني و اگرمم اشتباه تايپ كني مورد جستجوت پيدا نميشه البته ميشه كاري كرد كه موارد مشابه پيدا بشه و شما اشتباه تايپي تو بفهمي اما من در اين مورد اينو بيشتر ميپسندم. حال از مسئله دورت نكنم بعد از اينكه اونها رو يه جا جمع كردم اومدم توي يه سل ارجاعش دادم. چطور ؟روي يه سل كنار همون دكمه منظورمه اما شما هر جا و تو هر شيتي ميتوني سل رو در نظر بگيري . سل رو انتخاب ميكني از قسمت data در تب هاي بالا اكسل، روي Date validation كليك كرده و گزينه اول رو انتخاب ميكني و بعدش در صفحه ظاهر شده از ليست كشويي سمت چپ (alow) ،ليست(list) رو انتخاب بعد هم تو همين صفحه در قسمت source همون محدوده مرتب شده رو واردمكني به راحت. حالا تونستي ليست پرو‍ژه ها رو يه جا جمع كني

2- مرحله بعد اگر دقت كني ميبيني كه پروژه هاي شما كه چارتاشو زير هم وارد كردين توي ستون D قرار دارن. من به كليد جستجوگر اينو گفتم كه براي هر c (يه متغير ، هر اسم ديگه هم ميتون باشه) كه تو ستون d هستش اگر c.value يعني ارزش c مساوي با ارزش اون سل كه اطلاعات توش جمع اوري شد بود اونوقت( then ) شيت مورد نظر كه اطلاعات كلي اونجاست رو انتخاب كن و بعدشم اون C كه پيداش كردي رو انتخاب كن. Next هم كه تو دستور for واسه جستجو c بعدي هستش يعني كلا به زبان ساده هميشه هست.

از اين بيشتر از دستم بر نيومد. اميدوارم فهميده باشين.

در پناه خداوندگار ايران زمين باشين.

کامنت

• sakka

• 2012/04/20
                      • 86

سلام گرم حضور آقای اسماعیلی و دیگردوستان راستش ازدیروزدارم سعی می کنم نحوه ارتباط دادن این دکمه نمایش را باشیت یک پیداکنم به هردری زدم نتونستم خواهشا فقط درمورد ارتباط دادن دکمه نمایش را با شیت یک بفرمائید دوم اینکه ماکرودرشیت یک نوشته میشه یا شیت دو سوما ازطریق تابع vlookup هم نتونستم کاری بکنم آیا ازاین طریق امکان داردیانه؟خیلی خیلی متشکرم ببخشید که مبتدی هستم.

کامنت

• امين اسماعيلي
                        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                        • 1198
                        • 84.00

با درود
                        دكمه هر جايي ميتونه باشه. ولي بهتره كنرا اون جايي باشه كه داري مورد جستجوتو توش مينويسي يا انتخاب ميكني يعني دقيقا جايي كه ليستتو از تو ليست كشويي انتخاب ميكني

دوما پيدا كردنه اصلا كاري نداره و اينو بدون اگه اينو خوب ياد بگيري كاراي خيلي زيادي ميتوني باهاش انجام بدي

نگاه كن مثلا ما اول بايد در نظر بگيريم كه اون چيزي كه ميخوايم پيداش كنيم و تو ليست كشوييمونم هست تو كدوم ستون و يا محدوده صفحه جستجو (جايي كه اطلاعتتو پاركها رو كلا وارد كردي يا ميكني) هستش. كه در مورد شما تو ستون d هستش هر چند شما چند ستونو با هم مرج كردي اما بازم اكسل اونو با نام D ميشناسه كافي رو اسم يكي از پاركهات بري ميبيني.
                        شايد با خودت بگي كه خوب من تو ستون D عددم دارم خوب منم ميگم بله ولي من تو ليست كشوييم عدد انتخاب نمكنم كه اونو پيدا كنه برا همين عدد پيدا نميشه.

حالا يه چيزايي دستت اومده. تا اينجا ستون مشخص شد. حال من در واقع به كليد ميگم (دقت كن تو( Click) تعريف شده. يعني وقتي كليد رو فشار ميديم عمل ميكنه. ) lمن يه ‍C نامي رو در رنج D1:D2 شيت دو دارم اگر اون ‍ C ارزشش يعني مقدارش با مقدار يا تكست اون چيزي كه تو ليست كشوييم انتخاب ميكنم بود. اون C رو برام انتخاب كن. قبل از اينكه C رو هم انتخاب كنه چون كليد تو شيت 1 هست و C ما تو شيت 2 بايد بگي بهش شيت 2 رو انتخاب و بعد c رو
                        اينو خوب ياد بگيري كاربرد زيادي داره كه بعدن در موردش صحبت ميكنيم.

در پناه خداوندگار ايران زمين

کامنت

• sakka

• 2012/04/20
                          • 86

سلام استاد اسماعیلی دو سوال آیا بدون ماکرونویسی امکان لینک دادن نیست؟دوم اینکه فکرمی کنم بازهم درموردلینک دادن دکمه به شیت دو را توضیح ندادیداگر امکانش هست لطفا راهنمایی بفرمایئد.

کامنت

• امين اسماعيلي
                            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                            • 1198
                            • 84.00

با درود
                            اول از همه دوست عزيز ما خودمون شاگرديم. داريم حق شاگرديرو ادا ميكنيم.

از همن بار اولم بهتو پيشنهاد دادم اگر شما اطلاعات خودتونو مثل همون كاري كه انجام دادين
                            تو يه شيت مرتب وارد كنين و يك شيتم واسه جستجوتون ميشه با فرمول نويسيم اينكارو انجام داد

فقط يه مورد ميمونه كه تويه تغريبا تمام فرمول نويسي هاي جستجو گر بايد اطلاعات بر حسب يه فاكتور منحصر بفرد انجام بشه.

در مورد ارتباط فك كنم توضيح دادم اگه كاملا متوجه نشديد. اگه خواستين تماس بگيرين .

Amin.esmaeili64@yahoo.com
                            tell:09398708780

در پناه خداوندگار ايران زمين باشيد و پيروز

کامنت

• امين اسماعيلي
                              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                              • 1198
                              • 84.00

با درود اينم فايلتون با يك صفحه سرچ علاوه بر ماكرو

اميدوارم كمكي شده باشه. كافي اسم پروژه تونو از تو ليست كشويي صفحه سرچ انتخاب كنين بقيه اطلاعات مربوط به پروژه خود به خود وارد ميشن.

اينم لينك دانلود

http://uplod.ir/mz4b7ae7cd1d/link_2_sheet_with_search__function_search_.xlsm.ht m

اگر مشكلي در دانلود داشتين ميل بزنين براتون بفرستم

در پناه خداوندگار ايران زمين باشيد و پيروز

کامنت

چند لحظه..