دومين گزينه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • intro

• 2010/11/29
    • 140
    • 68.00

دومين گزينه

سلام و درود فراوان
    در جدولي به جستجوي موضوع خاصي باشيم اگر از vlookup استفاده كنيم به اولين موضوع كه رسيد داده هاي مورد نظر در ستون مورد درخواست را خواهد آورد . حال اگر از اين موضوع دو يا چند تا داشته باشيم از طريق vlookup آيا ميتوان دومين يا چندمين داده هاي مورد نظر در ستون ديگر را بدست آورد . بعنوان مثال فايل پيوست را ملاحظه نماييد دومين شماره saeid را به چه صورت ميتوان بدست آورد . اگر saeid چند تا شماره داشت وخواستيم به همگي دسترسي داشته باشيم به چه شكل؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

The premium domain gigpars.com is for sale on fruits.co. Secure the domain now and start your online success story. Safe payment and quick transfer are guaranteed.
    [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]
  • Save As

• 2012/05/14
    • 27

RE: دومين گزينه

سلام
    خدمت شما
    http://www.rodfile.com/8bt9yngwgusb
    [url=www.ie-pdf.mihanblog.com]www.ie-pdf.mihanblog.com[/url]

کامنت

• intro

• 2010/11/29
      • 140
      • 68.00

سلام
      با اين روشي شما فرمودين بايستي همه اطلاعاتي را كه تكرار شده اند را شماره رديف درج كنم (البته اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم) . ولي ميخواستم بدون شماره گذاري وتغيير در فايلم اين امكان رو فراهم كنم .
      [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]

کامنت

• Save As

• 2012/05/14
        • 27

تو این حالت باید از ستون کمکی استفاده کنیم تا تعداد دفعاتی که اسممون تکرار شده را نشون بده و با توجه به تعداد تکرار بتونیم خروجی داشته باشیم.
        [url=www.ie-pdf.mihanblog.com]www.ie-pdf.mihanblog.com[/url]

کامنت

• intro

• 2010/11/29
          • 140
          • 68.00

پس راه حل ديگري وجود ندارد؟

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
            • 141
            • 55.00

با سلام
            بنده جواب شمارو از یک راه متفاوت با دوستمون در قالب فایل پیوست آماده کردم که امیدوارم به شما جهت رسیدن به خواستتون ایده بده

فایل : http://uplod.ir/b6agflosjnkj/second-vlookup_code.xlsx.htm

کامنت

چند لحظه..