فرمول CountA

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

نوشته اصلی توسط it_heidari
    من کد رو که جناب meyti گفتند وارد کردم ولی نام ماکرو رو میخواد. چی بنویسم؟
    يک ماکرو ضبط کنيد، وقتي شروع مي کنيد به ضبط، يک shortcut بايد به آن تخصيص دهيد. بعد بدون اينکه کاري بکنيد ماکرو را خاتمه دهيد، سپس همانطور که آقا امير راهنمايي کرده اند وارد محيط vb شده و ماکرو را باز کرده کد آقا مهدي را داخل آن وارد کنيد. حال در محيط اکسل اگر shortcut که جهت ماکرو تخصيص داده ايد را بزنيد عمليات ماکرو انجام خواهد شد.
    به تصوير پيوست نگاه کنيد: (من shortcut را کنترل+شيفت+a تعيين کرده ام)
    فایل های پیوست شده
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• it_heidari

• 2013/12/15
      • 26

ممنون. آقای پارسا، من کارهایی رو که گفتید انجام دادم:
      record macro<--view--> ایجاد shortcut و ok.
      از قسمت developer گزینه stop recording رو زدم. وارد vb شدم و کد رو عینا کپی کردم (رنج رو از A2 تا A2000 قرار دادم) . وارد اکسل شدم و کلید شورتکات ایجاد شده رو زدم. اما اکسلم هنگ میکنه! مراحل رو درست میرم؟ میشه لطفا کمک کنید، وقتم کمه

کامنت

• it_heidari

• 2013/12/15
        • 26

دوستان کسی نیست جواب بده؟

کامنت

• MEYTI

• 2010/11/11
          • 362

به خاطر عجله ای که دارید و برای اینکه اولین بار با ماکرو کار میکنید من فایلتونو اصلاح کردم و کد مورد نظرو بهش اضافه کردم
          در واقع هنگ نمیکنه به خاطر حجم زیاد اطلاعات پردازش اونها شاید بیشتر از یک دقیقه طول بکشه که شما فکر میکنید هنگ کرده البته به سخت افزار سیستمتون هم بستگی داره
          در هرصورت فایلتون اصلاح شد
          فایل های پیوست شده
          [B][COLOR=#000080]مهدی کریمی[/COLOR][/B]

کامنت

• it_heidari

• 2013/12/15
            • 26

بسیار سپاسگزارم ازتون، این دکمه اجرا که شما ایجاد کردید برای من ایجاد نمیشد، کلید شورکات رو که میزدم بعد چند ثانیه not responding میشد و به سختی میبستمش. شک دارم مراحل رو درست انجام داده باشم.
            به هر حال خیلی لطف کردید

کامنت

چند لحظه..