سلول چشمك زن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamidreza313

• 2012/12/08
    • 131

سلول چشمك زن

با سلام خدمت دوستان
    من ميخواهم كه در يك شيت ، يك سلول همواره چشمك بزند .
    دقيقا همانطوري كه در فايل ملاحضه ميكنيد من اين كار رو انجام دادم اما وابسته به كشوي مربوطه هستش ، اگر بر روي دكمه پيمايش كشو مدام كليك كنيم ، يعني ماوس را دائم نگه داريم نظاره گر سلول چشمك زن خواهيم بود .
    اما من ميخواهم كه اين مورد به صورت ماكرو نوشته شود تا دائما در حال چشمك زدن باشد .
    دوستان اگه زحمت بكشند و اين كار رو انجام بدهند ممنون ميشوم. :D

سلول چشمك زن
    [B][COLOR=#FF0000]زكات دانش، كوشش در عمل به آن و آموزش به كسانى است كه شايسته آن‏ هستند. [/COLOR][COLOR=#0000CD]امام علي (ع)[/COLOR][/B]
  • alieddy0

• 2011/07/21
    • 141
    • 55.00

RE: سلول چشمك زن

با سلام خدمت شما دوست عزیز

امیدوارم فایل پیوست به دردتون بخوره
    فایل : http://s1.picofile.com/file/7679689244/CHESHMAK_ZAN.xls.html

کامنت

• hamidreza313

• 2012/12/08
      • 131

با سلام خدمت دوستان
      دوست عزيز واقعا زيبا بود ممنون از لطفت.
      ضمنا من اصلا ماكرونويسيم خوب نيست به همين دليل پوزش ميخواهم بابت سوالات ماكروئي كه مطرح ميكنم اما اميدوارم با همين ماكروهاي ساخته شده ، اصول اوليه كار را ان‌شاءالله فرا بگيرم.
      يه سوال آيا ميتوان صدم ثانيه رو هم در سلول كناري ثانيه نشون داد ؟؟؟؟؟؟
      [B][COLOR=#FF0000]زكات دانش، كوشش در عمل به آن و آموزش به كسانى است كه شايسته آن‏ هستند. [/COLOR][COLOR=#0000CD]امام علي (ع)[/COLOR][/B]

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
        • 141
        • 55.00

با سلام مجدد
        [align=justify]در ابتدا بگم که بنده هم در این امر چیره دست نیستم و خوشحالم اگه کمکی میتونم بکنم.جهت خواستتون که نمایش صدم ثانیه است باید بگم این رو برای این فایل توصیه نمیکنم چون آپدیت شدن این فایل در واحد ثانیه بوده و در نتیجه صدم ثانیه عددی ثابت میشود و تغییر نمیکند.بطور کلی اگه شما فرمت سلول را به hh]:mm: ss.00] تغییر دهید مقدار صدم ثانیه نمایش داده میشود
        [/align]

کامنت

• Amin_D

• 2010/12/22
          • 399

با سلام
          برای چندین سل هم میشه اون رو تعمیم داد؟
          منظور من اینه که لیستی از داده ها داشته باشیم و بخواهیم مواردی رو میخواهیم حالت چشمک زن نشون بده؟
          [COLOR=#008000][SIZE=7][FONT=arial][B]خواستن ، توانستن است.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
            • 2034
            • 85.00

سلام
            کافیه شما با فرمت پینتر، فرمت b2 رو به سل های مورد نظرتون انتقال بدین
            سلول مورد نظر چشمک می زنه
            [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
            [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
            :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
            [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
            [/CENTER]

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
              • 172

دوست عزیزکدمربوط که از چشمک زدن یست ولی کد ها مربوط به زمان هستش
              اینکه چشم میزنه چکار کردین که چشمک میزنه؟
              لطفا توضیح بدید
              تشکرمیکنم
              ن

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                • 4598
                • 100.00

نوشته اصلی توسط حسینعلی
                دوست عزیزکدمربوط که از چشمک زدن یست ولی کد ها مربوط به زمان هستش
                اینکه چشم میزنه چکار کردین که چشمک میزنه؟
                لطفا توضیح بدید
                تشکرمیکنم
                ن
                سلام دوست عزيز
                از قابليت condition formatting استفاده شده. در صورتي كه عدد زوج و فرد باشه تغيير رنگ انجام ميشه

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                  • 699

با سلام

با کسب اجازه از دوستان یک نمونه هم برای تکمیل شده بنده میگذارم.
                  خلاصه :چشمک زدن در شیت
                  با تشکر میر
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• nikkhah

• 2014/08/29
                    • 124

سلام
                    ما که vba بلد نیستیم ولی قشنگ بود
                    ممنون
                    [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#0000FF][SIZE=4]اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم ، همان عرقیست که برای [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4]پیروزی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4]نریخته ایم[/SIZE][/COLOR]
                    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• aminiali
                      • 2016/01/04
                      • 4

میشه توضیح بدید چطور این کارو انجام دادید ممنونم ازتون اگه بگید چطوری میتونم این کدو برای یک فایل اکسل جدید طراحی کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید من واقعا به این کد نیاز دارم

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                        • 1247

با سلام
                        این کد برای ایجاد سل چشمک زن (sheet1!a3)
                        کد:
                        Public NextFlash As Double
                        Public Const FlashRng As String = "Sheet1!A3"

Sub StartFlashing()
                           If Range(FlashRng).Interior.ColorIndex = 3 Then
                              Range(FlashRng).Interior.ColorIndex = xlColorIndexNone
                           Else
                              Range(FlashRng).Interior.ColorIndex = 3
                           End If
                           NextFlash = Now + TimeSerial(0, 0, 1)
                           Application.OnTime NextFlash, "StartFlashing", , True
                        End Sub

و این کد برای توقف

کد:
                        [COLOR=#660066]Sub[/COLOR][COLOR=#660066]StopFlashing[/COLOR][COLOR=#666600]()[/COLOR][COLOR=#000000]
                           [/COLOR][COLOR=#660066]Range[/COLOR][COLOR=#666600]([/COLOR][COLOR=#660066]FlashRng[/COLOR][COLOR=#666600]).[/COLOR][COLOR=#660066]Interior[/COLOR][COLOR=#666600].[/COLOR][COLOR=#660066]ColorIndex[/COLOR][COLOR=#666600]=[/COLOR][COLOR=#000000] xlColorIndexNone
                           [/COLOR][COLOR=#660066]Application[/COLOR][COLOR=#666600].[/COLOR][COLOR=#660066]OnTime[/COLOR][COLOR=#660066]NextFlash[/COLOR][COLOR=#666600],[/COLOR][COLOR=#008800]"StartFlashing"[/COLOR][COLOR=#666600],[/COLOR][COLOR=#666600],[/COLOR][COLOR=#000088]False[/COLOR][COLOR=#000000]
                        [/COLOR][COLOR=#660066]End[/COLOR][COLOR=#660066]Sub[/COLOR]
                        فایل های پیوست شده
                        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• ho0bo0t
                          • 2016/05/20
                          • 2

سلام
                          من یه سلول چشمک زن با استفاده از ثانیه شمار درست کردم، اولش درست کار میکرد بعد یه مدت دیگه چشمک نزد، ثانیه هم تکون نخورد. تو چندتا شیت دیگه هم که درست میکنم اصلا ثانیه شمارم حرکت نمیکنه، نمیدونم مشکل از کجاست، میشه راهنماییم کنید؟

کامنت

• ho0bo0t
                            • 2016/05/20
                            • 2

نوشته اصلی توسط amir_ts
                            با سلام
                            این کد برای ایجاد سل چشمک زن (sheet1!a3)
                            کد:
                            Public NextFlash As Double
                            Public Const FlashRng As String = "Sheet1!A3"

Sub StartFlashing()
                               If Range(FlashRng).Interior.ColorIndex = 3 Then
                                  Range(FlashRng).Interior.ColorIndex = xlColorIndexNone
                               Else
                                  Range(FlashRng).Interior.ColorIndex = 3
                               End If
                               NextFlash = Now + TimeSerial(0, 0, 1)
                               Application.OnTime NextFlash, "StartFlashing", , True
                            End Sub

و این کد برای توقف

کد:
                            [COLOR=#660066]Sub[/COLOR][COLOR=#660066]StopFlashing[/COLOR][COLOR=#666600]()[/COLOR][COLOR=#000000]
                               [/COLOR][COLOR=#660066]Range[/COLOR][COLOR=#666600]([/COLOR][COLOR=#660066]FlashRng[/COLOR][COLOR=#666600]).[/COLOR][COLOR=#660066]Interior[/COLOR][COLOR=#666600].[/COLOR][COLOR=#660066]ColorIndex[/COLOR][COLOR=#666600]=[/COLOR][COLOR=#000000] xlColorIndexNone
                               [/COLOR][COLOR=#660066]Application[/COLOR][COLOR=#666600].[/COLOR][COLOR=#660066]OnTime[/COLOR][COLOR=#660066]NextFlash[/COLOR][COLOR=#666600],[/COLOR][COLOR=#008800]"StartFlashing"[/COLOR][COLOR=#666600],[/COLOR][COLOR=#666600],[/COLOR][COLOR=#000088]False[/COLOR][COLOR=#000000]
                            [/COLOR][COLOR=#660066]End[/COLOR][COLOR=#660066]Sub[/COLOR]

سلام
                            اگه از این کد بخوام استفاده کنم کجا و چه جوری واردش کنم؟

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                              • 1247

نوشته اصلی توسط ho0bo0t
                              سلام
                              اگه از این کد بخوام استفاده کنم کجا و چه جوری واردش کنم؟
                              با سلام
                              کلید Alt+F11 را بزنید تا وارد محیط کد نویسی شوید.
                              از منوی Insert گزینه Module رو انتخاب کنیدکد های مربوطه را در سمت راست وارد کنید.
                              مجددا کلید Alt+F11 رو بزنید تا وارد شیت بشید.از تب Developer قسمت Controls>Insert دو تا Form Control به شیت اضافه کنید و با کلیک راست انتخاب Assign Macro نام ماکرو رو مرتبط کنید.
                              و در آخر برای ذخیره کدها فایل رو Save as و در قسمت Save as Type گزینه Excel Macro- Enable Workbook رو انتخاب کنید.
                              در پست شماره 12 فایل نمونه پیوست شده که میتونید مشاهده کنید.

( اگر تب Developer رو ندارید لینک زیر رو ملاحظه کنید.)
                              ساير ابزارها اعم از ابزارهاي جستجو ، تحليل ، گزارش گيري ، محاسبات(سئوالات خود را در تالارهای آموزش مطرح ننمائید )
                              Last edited by amir_ts; 2016/05/20, 10:31.
                              [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..