text direction 360

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamidreza313

• 2012/12/08
    • 131

text direction 360

با سلام خدمت اساتيد محترم
    آيا ميتوان يك نوشته داخل يك سلول را بيش از 90 درجه چرخاند يعني از 91 تا 180 و همينطور برعكس آن يعني از 91- الي 180- ؟
    در قسمت فرمت سل در گزينه text direction اين قابليت فقط تا 90+ و 90- وجود داره به عبارت بهتر فقط قابليت چرخش 180 درجه وجود دارد اما 180 درجه بعدي را چكار بايد كرد (از 181 الي 360)؟؟؟؟
    [B][COLOR=#FF0000]زكات دانش، كوشش در عمل به آن و آموزش به كسانى است كه شايسته آن‏ هستند. [/COLOR][COLOR=#0000CD]امام علي (ع)[/COLOR][/B]
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

RE: text direction 360

با درود

حمید رضا خان اگه من میدونستم که میخوای چیکار کنی با چرخش 360 درجهای خوب بوددددددددد

ولی خوب من با vba برات میتونم یه کارییی بکنم .

1- باید اول بگیم تکست ما رو از انتها به اول نمایش بده . یعنی amin رو به nima تبدیل کنه
    بعدش با همن چرخش های خود اکسل موضوع حله . من این کارو که از انتها به ابتدا انجام بده رو
    انجام دادم با کد زیر . فقط دقت کن که واسه جواب فرمول ها کار ساز نیست. برای اینکه که کار ساز باشه باید اول اون جواب رو به نطرم نوسل رو بروش paste special کنیم فقط value اش رو وئ بعد کد اجرا بشه

این کد رو توی یه دکمه بنویس . بعد سلی رو که میخوای در حالت انتخاب قرار بده و کلید رو کلیک کن

[undefined=undefined]
    Private Sub CommandButton1_Click()
    Dim sRaw, sNew, j
    If Not ActiveCell.HasFormula Then
    sRaw = ActiveCell.Text
    snew=""
    For j = 1 To Len(sRaw)
    sNew = Mid(sRaw, j, 1) + sNew
    Next j
    ActiveCell.Value = sNew
    End If
    End Sub