سلام. من هم فایلی دارم که نمی توانم باز کنم. این فایل یک Action list ساده است که می خواهم از کد هایش استفاده کنم برای طراحی Action list خودمان . متاسفانه با password remover موفق به انجام این کار نشدم و نه با HEX Editor و در حال حاضر هم نمی توانم فایل را پیوست کنم و خطا می دهد، اما فایل کاملا درست اجرا می شود. راه حلی پیشنهاد می کنید؟
سلام. من هم فایلی دارم که نمی توانم باز کنم. این فایل یک Action list ساده است که می خواهم از کد هایش استفاده کنم برای طراحی Action list خودمان . متاسفانه با password remover موفق به انجام این کار نشدم و نه با HEX Editor و در حال حاضر هم نمی توانم فایل را پیوست کنم و خطا می دهد، اما فایل کاملا درست اجرا می شود. راه حلی پیشنهاد می کنید؟
فایل به صورت فشرده شده ارسال شد.
فایل فشرده که فرستادید درست آپلود نشده دوباره بفرستید .
سلام.
فایل رو مجدد ارسال کردم و فایل قبلی رو هم دانلود کردم و درست اجرا می شود. ماکرو ها به درستی کار می کنند ، مثلا در Sheet2 همه کلید ها کاملا اجرا می شوند ولی فایل در Hex Editor که باز می شودDPb وجود ندارد و در Password Remover هم فایل را درست تشخیص نمی دهد.
برای بیرون کشیدن DPB باید ببینی ورژن آفیسی که فایلت ذخیره شده چنده ( بهتره فایلو اول به ورژن 2016 اکسل تبدیل کنی کارت راحتر میشه ) .
نکته دوم اینکه بهتره فایل vbaProject.bin رو اول از فایل بکشی بیرون و تغییرش بدی بعد دوباره کپیش کنی تو فایل .
البته اینا موقعی بدردت میخوره که دستی میخوای ادیتش کنی نه با برنامه های هک .
کامنت