سلام
چطور میشه توی یوزرفرم عینا ساعت کامپیوتر رو داشت منظورم به صورت پویا یعنی همین چیزی که گوشه کامپیوتر نمایش داده میشه رو داشت ( با حرکت ثانیه شمارش )
ممنون از توجه شما.
در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان
سلام
چطور میشه توی یوزرفرم عینا ساعت کامپیوتر رو داشت منظورم به صورت پویا یعنی همین چیزی که گوشه کامپیوتر نمایش داده میشه رو داشت ( با حرکت ثانیه شمارش )
ممنون از توجه شما.
از قطعه کد زیر استفاده کنید
کد PHP:
a: DoEvents Label1.Caption = Time DoEvents GoTo a:
اگر قرار هست که شما ساعتی رو روی یوزر فرم داشته باشید که کار کنه چه دیجیتال و چه آنالوگ می تونید از ساعت های فلاش استفاده کنید روی فرم چون برای ساعتی که با یک تابع و یا کد نویسی آن را بنویسید یک حلقه بدون پایان نیاز دارید که این می تونه برنامه رو کند کنه
نقل قول بالا از استاد شمس هست درباره موضوع یاد شده می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید
سلام
ممنون از توجه شما.
سلام
اين فايلو من خيلي وقت پيش دانلود كرده بودم ، فقط از من نپرس چطوري اينو درست كرده كه سواد من به اينجاها نميرسه .
فكر كنم به درد شما بخوره Clock.xls
:bigsmileB:
سلام
ممنون از توجه شما.
اینم یه نمونه استفاده از فایل فلش آماده شده برای نشان دادن ساعت در User Form :
سلام
اين فايلو من خيلي وقت پيش دانلود كرده بودم ، فقط از من نپرس چطوري اينو درست كرده كه سواد من به اينجاها نميرسه .
فكر كنم به درد شما بخوره
[ATTACH]3293[/ATTACH]
:bigsmileB:
در واقع نموار scatter هست...... که عقربه ها به نمودار خطی تبدیل شدن
لیبیل های نقاط ساعت هم دستی عدد گذاری شدند.محوذهای نمودار و gridline ها هم حذف شدن
فقط روابط ریاضی که نقاط و مکیان عقربه رو تعیین می کنه خیلی قشنگن که وقت می خواد موشکافی بشه.
اما روابط خیلی جالبی بودن......
کامنت