سلام
می خواید اطلاعات در شیت 2 صرفا نمایش داده بشه؟
یعنی با هر بار کد وارد کردن علاوه بر رنگی شدن در شیت 1، در شیت 2 کپی بشه و مثلا کد بعدی رو که وارد کردید در ادامه اطلاعات شیت 2 کپی بشه؟؟؟؟؟؟؟
[CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:
دقیقا حالت دوم مد نظر من هست یعنی بعد از وارد شدن کد در شیت اول ابتدا در شیت1 سطر مربوطه رنگی بشه و در شیت دوم همان سطر کپی شود .با وارد شدن کد های بعدی سطرهای بعدی در ادامه ی سطر قبلی در شیت 2 کپی شود.ممنون میشوم اگه کمکم کنید.با تشکر
با کمال تشکر از استاد اسماعیلی .به لطف شما کار من راه افتاد فقط دو سوال پیش میاد که چون حجم اطلاعات من بسیار زیادست اگه بتونید برای این دو مورد هم راهی بیندیشید کمک زیادی به من کردید.
اول:آیا این امکان وجود داره سطرهایی که از شیت 1 به شیت 2 منتقل شدن در شیت 1 رنگی باقی بمونند؟
دوم:آیا در اجرای این برنامه می توان به جای دکمه run process از کلید enter کیبورد استفاده نمود؟
والا اینکه رنگی بمونه راحته یه کد هست پاکش کنی حله.
Range("A5:F" & LastRow).Interior.ColorIndex = 0
این کد همیشه قبل از انتقال قبلی رو سفید میکرد. اینو پاک کن.
واسهمورد اول . تو پروپرتی دکمه قسمت Accelerator مثلا بنویس m اونوقت اگر Alt+m رو بزنی کاره همون دکمه رو میکنه.
با سلام مجدد
آقای اسماعیلی من این دو تغییر رو نتونستم انجام بدم ممنون میشم اگه این دو تغییر رو روی فایل جدید برام بفرسید.میدونم خیلی زحمتتون دادم.بازم ممنون از لطفتون
کامنت