من یک سل دارم که از تاریخ و ساعت تشکیل شده (مثلا 01/01/2013 08:00:00)چه جوری میتونم کاری کنم که تاریخ و ساعت رو از هم جدا کنه و هرکدام را در یک سل بزنه
جداسازی تاریخ وساعت
Collapse
X
-
RE: جداسازی تاریخ وساعت
با درود
سر کار خانم عباسی اولا جای سوال اینجا نبود . دوما جواب شما تو format cell هستش
فرضا شما تو سلتون نوشتین now() حالا CTL+1 رو بزنین . بعدد m/d/yyyy h:mm رو میبینی
بعدش اگر h:mm رو اگه پاک کنی فقط تاریخ میمونه و اگرم اون قسمت اول m/d/yyyy رو پاک کنی زمان میمونهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز -
-
از این فرمول میتونین استفاده کنین البته من اینو تویه یک دکمه نوشتم و برای شیت 3
البته میتونین همزمان فرمت خاص خودتونو هم تو فرمول لحاظ کنین[/align]
[hr]
[align=left]
Dim strDate As String
Dim strTime As String
strDate = Format((Date), "dd mm yyyy")
strTime = Format((Time), " hh:mm:ss")
Sheet3.Range("C1").Value = strDate
Sheet3.Range("C2").Value = strTime
به این صورت هم میشه نوشت . پرانتز ها مربوط به اخره . نمیدونم چرا اینجا کج میان[/align]در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
سلام عالی بود ممنون از اون فایلی که شما واسه شیت 3 نوشتید استفاده کردم تا حد زیادی جواب داد لطفا راهنمایی میکنید که چگونه ساعتی را که میزنه میشه فرمت دهی کرد.من دستور زیر را دادم:
ows.cells(1,1).value=TimeValue(ows.Cells(2, 2))
در جائیکه باید ساعت را میزده نوشته:
08:00ق.ظ
چه جور میشه این ق.ظ راحذف کرد.؟
سوال دوم:
واسه اینکه محتویات تمام سلولها در مرکز باشند توی ماکرو چکار کنیم؟(center(محتویات ستونهای من همه بطور پیش فرض سمت چپند.کامنت
-
نگاه کن اگه فرمت سل ها رو از قبا روی یه فرمت خاصی بزارین. بعید میدونم تغییر کنه. برین تو فرمت سل و اون قسمت اظافیو حذف کنین. کل اون ستون یا سل های مورد نظر رو انتخاب و رو وسط چین تنظیم کنین. اگرم کد وسط چین رو میخواین یه ماکرئ ضبط کنین.در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
با درود
Sheet3.Columns(3).HorizontalAlignment = xlCenter
Sheet3.Columns(3).VerticalAlignment = xlCenter
واسه ستون 3 (C ) شیت 3 نوشتم.
اگر واسه یه سل میخوای بنویسی میشه
Sheet3.Range("A1").HorizontalAlignment = xlCenter
Sheet3.Range("A1").VerticalAlignment = xlCenter
ولی بازم نفهمیدم چرا میگی نمیشه از قبل یه ستون رو انتخاب کنیم بالا بعد وسط پین کنیم و save بعد کد نویسی اجرا بشه[hr]
واسه فرمت زمانتونم
Sheet3.Range("B1").NumberFormat = "hh:mm:ss"
جای این شکلکه هم : رو بزار[hr]
Sheet3.Range("A1").NumberFormat = "DD/ mm/ yyyy"در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
کامنت