چشمک زدن سلول ها با شرط خاص

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • daghyad

• 2012/03/30
    • 117

این لینک و فایل ضمیمه انرا دانلود کنید و شما هم از این مطالب لطف کنید بذارید تا ما هم استفاده کنیم باید کم کم بریم سراغ سایت های زبان اصلی
  • anahita

• 2013/02/10
    • 38

RE: چشمک زدن سلول ها با شرط خاص

سلام تو فایل پیوست امکان داره کسی انرا تغییر بده تا بشه از a1:a3 l مثلا چشمک یا همون فلش بزنه نمی خوام برای یک سلول فلش بزنه
    فایل پیوست
    برای اجرا باید توی شیت ark1 تو ستون c عدد منفی وارد کنید
    لطفا کمک کنید

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

فایل پیوست رو ببینید این برای فونت طراحی شده کافیه به interior تغییر پیدا کنه
      فایل های پیوست شده
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• anahita

• 2013/02/10
        • 38

من یک سرس اعداد و یک دیتا بیس دارم که از a150 داخل ستون d امکان داره اعداد منفی بشه و من میخوام اگر هر یکی از اعداد داخل محدوده d150 l منفی شد سطر مربوطه که عدد داره شروع کنه فلش بزنه دقیقا همون چیزی که تو فایل نمونه گذاشتم اما این فایل مشکلش این هست که فقط همون سلول فلش می زنهو سلول های قبل از ان فلش نمی زنند ممنون از اقای وطن پرست بابت زحمت ها شون اما این چیزی که من میخوام همین هست که توضیح دادم

کامنت

• امين اسماعيلي
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
          • 1198
          • 84.00

با درود
          فایل زیر رو نگاه کنین . من برای 10 ردیف نوشتم . یه دکمه run (1 داره و یک دکه stop (3
          البته شیت که diactive میشه هم stop میشه. اکتیوم که بشه اجرا میشه که من اینو و زمانی که فایل باز میشرو غیر فعال کردم. نگاه کنین. سوال بود در خدکتم

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=3f88895518e588ab3d330e1194858a08
          در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• anahita

• 2013/02/10
            • 38

با تشکر از اقای اسماعیلی ولی یه مشکل هست وقتی محدوده مورد نظر چشمک می زنه یک وقفه ایجاد میشه و سرعت خیلی پایین می اد در صورتی که در فایل پیوست من چنین چیزی مشاهده نمی شه امکان داره افایل پیوست من را تغییر بدید برای یک محدوده.من هر کار کردم نشد

کامنت

• امين اسماعيلي
              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
              • 1198
              • 84.00

با درود

خوب خدمت سر کاز خانم و یکی دیگه از دوستان. اون فایل که من گذاشتم خوب یه روش دیگه بود و درسته خودم یه dely وسط کدام گذاشتم.

خوب من رو فایل خودتون یه کارایی کردم . ببینین همینه که میخواین. بعدشم کد stop ها رو هم که تو فایل قبلی واسه active یاdeactive شدن شیت ها گذاشتم میتونین اینجا هم بهره بگیرین. بهتر میشن.

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=40630f27f4d2c8a750a52f91643c224d

با تشکر از استاد عزیزم استاد شمس العلما
              در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• daghyad

• 2012/03/30
                • 117

با تشکر از همه دوستانی که زحمت کشیدند مخصوصا اقای اسماعیلی عزیز و جناب شمس العلما که گره های بسته برنامه نویسی را باز می کنند به یاری خدا

کامنت

چند لحظه..