حذف خط فاصله در بين اعداد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamed1282
    • 2012/10/16
    • 1

حذف خط فاصله در بين اعداد

با سلام بين اعداد خط فاصله چگون حذف كنم تقريبا 10000 عدد كه بينش خط فاصله است مثال 98989-98569
  • Amirsayyafi

• 2011/06/25
    • 277

RE: حذف خط فاصله در بين اعداد

دوتا راه حل هست

اگه تعداد ارقام قبل و بعد از خط تیره در تمام سلهاتون مساویه، یعنی مثلا قبل از تیره 4 رقم و بعد از تیره 5 رقم از فرمول زیر استفاده کنید

=RIGHT(C12;5)&LEFT(C12;4)

در غیر این صورت میتونید اول ستونتونو به دو ستون تفکیک کنید که یکی از ستونها حاوی عدد قبل از تیره و یک ستون هم حاوی عدد بعد از تیره باشه بعد با فرمول این دو عدد رو به هم بچسبانید.
    شاید مجبور بشید که عدد حاصل رو در عدد 1 ضرب کنید.
    [color=#6B8E23]
    [b]این نیز بگذرد.[/b][/color]

کامنت

• hamidreza313

• 2012/12/08
      • 131

RE: حذف خط فاصله در بين اعداد

با سلام
      علاوه توضيحات دوست عزيز
      با تركيب دكمه هاي ctrl+h هم ميتوني - رو حذف كني اول ستون رو انتخاب كن و بعد از زدن ctrl+h :
      در كادر بالائي عبارت - رو بزن و در كادر پائيني چيزي نزن و بعدش replace all كن.
      [B][COLOR=#FF0000]زكات دانش، كوشش در عمل به آن و آموزش به كسانى است كه شايسته آن‏ هستند. [/COLOR][COLOR=#0000CD]امام علي (ع)[/COLOR][/B]

کامنت

• Kamankesh
        • 2013/12/17
        • 4

نوشته اصلی توسط hamidreza313
        با سلام
        علاوه توضيحات دوست عزيز
        با تركيب دكمه هاي ctrl+h هم ميتوني - رو حذف كني اول ستون رو انتخاب كن و بعد از زدن ctrl+h :
        دوست عزیز روش بسیار جالبی بود
        ولی من مشکل تایپ 0 قبل از اعداد رو دارم
        با روش شما تمام صفر های قبل از اعداد حذف میشن (اطلاعات ورودیم کد های ملی هستن... .....)

کامنت

• Kamankesh
          • 2013/12/17
          • 4

نوشته اصلی توسط hamidreza313
          با سلام
          علاوه توضيحات دوست عزيز
          با روش شما تمام صفر های قبل از اعداد حذف میشن (اطلاعات ورودیم کد های ملی هستن... .....)

کامنت

• Alireza
            مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
            • 648
            • 80.00

نوشته اصلی توسط Kamankesh
            فرمت سل ها رو تبدیل به txt کنید
            [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
            [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..