استفاده زیاد از تابع IF

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • gallam
    • 2013/03/12
    • 1

استفاده زیاد از تابع IF

با سلام و خسته ناشید
    من از تابع IF در یک سلول بیشتر از 66 بار نمیتونم استفاده کنم آیا راهی هست که بتونم بیشتر از این تعداد استفاده کنم من میخواهم 150 بار از این تابع استفاده کنم اگه راهی هست لطفا راهنمائی کنید بد جوری گیر کردم. ممنون
  • komeilex

RE: استفاده زیاد از تابع IF

سلام.
    اگر از 2007 استفاده می کنین که تا اونجایی که یادمه 64 بار بیشتر نمیشد استفاده کرد که حتما این عدد تو 2010 بیشتر شده پس پیشنهاد می کنم از 2010 استفاده کنین.

کامنت

• nazir ahmad

• 2013/04/23
      • 37

برای چه موضوعی میخوای 150 بار از IF استفاده کنی؟
      کارت رو توضیح بده شاید راه بهتری از تکرار IF وجود داشته باشه.
      ================================================== ==========
      ذهن ها را باید شست ---- فکر دیگر باید کرد ....... سفری از دل دنیای سیاه ---- تا دل نور و سحر باید کرد
      ================================================== ==========

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
        • 940

با درود فراوان

نمیدانم برای چه موضوعی به این همه ایف نیاز دارید ولی در هر صورت راه اینکار اینه که در قسمت سوم آرگومان آخرین ایف به یک سلول دیگر ارجاع دهید که در آن سلول نیز دوباره میتوانید 64 ایف دیگر بکار برده و همین روند رو در آن سلول نیز ادامه دهید تا تعداد مورد نظر شما ایف تولید شود مثلا این کار رو می توانید با سه سلول اندام دهید
        من این کار رو در آفیس دوهزار سه که هفت تا ایف بیشتر نمیتوانستیم در یک سل بصورت تو در تو بنویسیم این کار رو میکردم
        ---------------------------------------------------------------------------------------------------
        بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم (دکتر شریعتی)
        shamsololama@yahoo.com
        09177733411

کامنت

چند لحظه..