باسلام، میخوام بدونم چطور میشه دو سل رو که هر دو عدد هستند ، در یک سل جدید ادغام بشن. مثلاً A1=1000 , A2=999 میخوام A3=1000999 بشه
آیا ادغام عدد و حروف هم امکان داره ؟
[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
[/CENTER]
ممنون ولي ميشه بگين منطق نوشتن اين فرمولها چيه؟ من سردرنياوردم راستش!!! و اگر بخوام تو يه فايل ديگه خودم بخوام بنويسم نميتونم بايد از همين فايل كپي كنم
ممنون ولي ميشه بگين منطق نوشتن اين فرمولها چيه؟ من سردرنياوردم راستش!!! و اگر بخوام تو يه فايل ديگه خودم بخوام بنويسم نميتونم بايد از همين فايل كپي كنم
با تشکر از بهنام عزیز ، منطق اینه که محل جدا کننده نام و نام خانوادگی رو پیدا کنید ، این جدا کننده میتونه فاصله یا خط تیره باشه
با سلام و روز خوش
راستی یه سوال این وسط برای من پیش اومده. فرض بگیرید سه تا سلول در یک ستون به شرح زیر داریم.
علی احمدی
حسین نظری
شراره امیر پناه
کیانوش رادپور
و ....
حالا می خواهیم. یه فرمولی بدیم. که اسم ها رو از سلول جدا کنه و در خانه مقابل اون سلول قراربده: به شرح زی
علی
حسین
شراره
کیانوش
دقت کنید که تعداد حروف اسم ها با هم برابر نیست. برای مثال اگه همه علی و حسن و تقی و ... سه رقمی بود می گفتیم سه رقم از سمت راست جدا کنه. ولی اینجا 3 رقمی 4 رقمی و همینطور غیره داریم.
دوستان نظری دارند بفرمایند. باتشکر از شما
با سلام و روز خوش
راستی یه سوال این وسط برای من پیش اومده. فرض بگیرید سه تا سلول در یک ستون به شرح زیر داریم.
علی احمدی
حسین نظری
شراره امیر پناه
کیانوش رادپور
و ....
حالا می خواهیم. یه فرمولی بدیم. که اسم ها رو از سلول جدا کنه و در خانه مقابل اون سلول قراربده: به شرح زی
علی
حسین
شراره
کیانوش
دقت کنید که تعداد حروف اسم ها با هم برابر نیست. برای مثال اگه همه علی و حسن و تقی و ... سه رقمی بود می گفتیم سه رقم از سمت راست جدا کنه. ولی اینجا 3 رقمی 4 رقمی و همینطور غیره داریم.
دوستان نظری دارند بفرمایند. باتشکر از شما
فرض کنید اسامی از a1 تا a4 نوشته شده باشد ، فرمول زیر را در خانه های b1 تا b4 وارد می کنیم
کامنت