اشتراك

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • intro

• 2010/11/29
    • 140
    • 68.00

اشتراك

سلام
    درصورتيكه فايل اكسلي را به اشتراك بگذاريم ماكرو ها و vb آن از كار مي افتد مخصوصا اگه گفته باشيم به جاي خود اكسل يه فرم را باز كنه كه در اينصورت اصلا به اشتراك نمي شه گذاشت . آيا روش ديگري وجو داره كه فايل را بين كاربران به اشتراك گذاشت؟
    [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]
  • MEYTI

• 2010/11/11
    • 362

RE: اشتراك

با سلام دوست عزیز توضیح دهید که چگونه فایل را به اشتراک گذاشتین
    آیا در سیستمهای دیگر ماکرو فعال شده
    چون من خودم با اکسل برنامه تحت شبکه چند کاربره نوشتم مشکلی هم نداشته
    جز مواردی خاص
    [B][COLOR=#000080]مهدی کریمی[/COLOR][/B]

کامنت

• Amin_D

• 2010/12/22
      • 399

سلام
      اگر ممکنه نمونه فایلتون رو بگذارید
      با تشکر
      [COLOR=#008000][SIZE=7][FONT=arial][B]خواستن ، توانستن است.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

کامنت

• intro

• 2010/11/29
        • 140
        • 68.00

بله تحت شبكه يه فولدر رو شير كردم و ميشه به هركاربري كه اجازه ميدم فايل رو باز كنه ميتونه كار بكنه اما دو يا چند كاربر همزمان نمي تونن فايل رو باز كنند چون ماكرو نوشتم و چند تا فرم هم گذاشتم البته يكي از فرمهارو گذاشتم هنگام باز كردن فايل اون فرم باز بشه كد زير رو وارد كردم
        کد PHP:
        Private Sub Workbook_Activate()

On Error Resume Next
        Application
        .Windows.Application.Visible False
        mainpage
        .Show
        End Sub 
        به اين صورت اكسل كه باز ميشه ما فرم "mainpage" رو مي بينيم و ويزيبل اكسل غيرفعال ميشه لازم به توضيح هست كه share workbook رو كه ميزنم پيغام زير رو ميده

[/code]
        [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]

کامنت

• MEYTI

• 2010/11/11
          • 362

دوست عزیز همانطور که گفتم در مواردی خاص با اشتراک گذاری فایل اکسل به مشکل بر میخورید
          یکی از آنها همین مورد است که شما نمیتوانید در فایل شیر شده از ابزار TABLE استفاده کنید این پیغامم همینو میگه که باید تیبل موجود را تبدیل به رنج کنید
          در کل برای کارهای بزرگ که نیاز به اشتراک گذاری فایل است استفاده از اکسل زیاد جالب نیست

فایل نمونه زیر هم برای دوستمون که درخواست کرده بود میذارم
          این فایل را داخل یک پوشه شیر شده که دسترسی آن فول شده کپی کرده
          فایل های پیوست شده

کامنت

• intro

• 2010/11/29
            • 140
            • 68.00

باسلام، پس بنظر شما امكان استفاده همزمان كاربران درصورتيكه ماكرو و وي بي در اون باشه وجود ندارد؟

کامنت

• MEYTI

• 2010/11/11
              • 362

دوست عزیز من نگفتم امکان استفاده از فایل اکسل دارای ماکرو در شبکه وجود ندارد
              شما پیغامی گذاشته بودید که مبنی بر این بود که شما از ابزار table در فایلتون استفاده میکنین که این کار در فایل به اشتراک گذاشته شده امکان پذیر نمی باشد
              شما باید تیبلتون رو convert to range کنید تا بتوانید فایل را به اشتراک بگذارید
              وگرنه در فایل اشتراکی مشکلی با ماکرو ندارد مگر در مواردی خاص که یکی از آنها همین ابزار table

کامنت

• intro

• 2010/11/29
                • 140
                • 68.00

سلام
                ممنون از راهنمايي تون. فقط اگه ممكنه اين راهنمايي رو كاملتر بكنين منظور تون از تيبل و كانورت به رنج چي هستش ؟

کامنت

• MEYTI

• 2010/11/11
                  • 362

در فایل نمونه مصور براتون توضیح دادم
                  این فایل دارای TABLE و ماکرو است زمانی که شما بخواهید فایل را به اشتراک بگذارید با همان پیغام خطا ("فایل دارای تیبل است") مواجه میشوید ولی پس از طی کردن مراحل توضیح داده شده و تبدیل تیبل به رنج مشکل شیر فایل برطرف میشود
                  فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..