سوال در مورد تابع indirect

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
    • 480
    • 80.00

با سلام و کسب اجازه از دوست عزیز جناب iranweld
    فایل پیوست رو ببینید.
    ابتدا داده های گزارش سیستم را به table تبدیل کنید. (در اینجا table1)
    سپس محدوده B7:Q8 را انتخاب کرده و فرمول زیر را به صورت آرایه ای وارد کنید. (بعد از نوشتن فرمول همزمان کلیدهای کنترل و شیفت و اینتر را بفشارید.)
    کد PHP:
    =SUMPRODUCT((INDIRECT("Table1["&وزن_مبلغ&"]"))*(Table1[[گروه محصول]:[گروه محصول]]=نوع_محصول)*(Table1[[علت]:[علت]]=علت)*(IF($A$4<>"";Table1[[کد مشتری]:[کد مشتری]]=$A$4;1))) 
    در ضمن یه سری محدوده های استفاده شده در فرمول را میتوانید در قسمت name manager از تب formulas مشاهده کنید.
    سوالی بود در خدمتم.
    test(8).xlsx

کامنت

• mmahdih

• 2011/05/09
      • 150
      • 49.00

نوشته اصلی توسط iranweld
      سرعت عمل فایل پیوست را در داده های زیاد تست بفرمایید
      ممنونم

ولی میخواستم بدون استفاده از vb باشه
      تو این مورد خودم ضعیفم
      [color=#800000][size=small]خدايا تقدير دوستانم را زيبا بنويس تا من جز لبخند از آنها ديگري چيزي نبينم[/size][/color]

کامنت

• mmahdih

• 2011/05/09
        • 150
        • 49.00

نوشته اصلی توسط mohammad2060
        با سلام و کسب اجازه از دوست عزیز جناب iranweld
        فایل پیوست رو ببینید.
        ابتدا داده های گزارش سیستم را به table تبدیل کنید. (در اینجا table1)
        سپس محدوده B7:Q8 را انتخاب کرده و فرمول زیر را به صورت آرایه ای وارد کنید. (بعد از نوشتن فرمول همزمان کلیدهای کنترل و شیفت و اینتر را بفشارید.)
        کد PHP:
        =SUMPRODUCT((INDIRECT("Table1["&وزن_مبلغ&"]"))*(Table1[[گروه محصول]:[گروه محصول]]=نوع_محصول)*(Table1[[علت]:[علت]]=علت)*(IF($A$4<>"";Table1[[کد مشتری]:[کد مشتری]]=$A$4;1))) 
        در ضمن یه سری محدوده های استفاده شده در فرمول را میتوانید در قسمت name manager از تب formulas مشاهده کنید.
        سوالی بود در خدمتم.
        [ATTACH]12402[/ATTACH]
        محمد عزیز لطف فرمودید

مختصر توضیح بفرمائید ممنون میشم که بعد بتونم این فرمول رو به کل موارد تعمیم بدم ؟

چون جهت سبک تر شدن فایل ارسالی خیلی از ستونها و اطلاعات رو در فایل نمونه ارسالی خودم حذف کردم

و اگر ممکنه این قسمت رو که چطور میشه این کار رو انجام داد

محدوده های استفاده شده در فرمول را میتوانید در قسمت name manager از تب formulas
        [color=#800000][size=small]خدايا تقدير دوستانم را زيبا بنويس تا من جز لبخند از آنها ديگري چيزي نبينم[/size][/color]

کامنت

چند لحظه..