نمونه فایل اکسل برای پر کردن فاکتور فروش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

نمونه فایل اکسل برای پر کردن فاکتور فروش

با سلام و روز خوش
    ابتدا از دوستان عزیز پیشاپیش به خاطر سوال شاید تکراریم و طولانیم از شما عذر می خوام و تشکر می کنم.
    من یه مشکل بزرگ دارم. یه جدول بابت صدور فاکتور فروش دارم. می خوام با پر کردن یه سلول خود به خود سلول های دیگه هم در یک ردیف پر بشه. به خاطر همین فایل اکسل مربوطه را گذاشتم و از دوستانم می خوام که فایل اصلاحی و درست شده رو برای من و بقیه کاربران بذارند تا بتونیم استفاده کنیم. البته قبلا دوستان زحمت کشیدند و یه فایل را برای یکی از دوستان رو درست کرده بودند ولی متاسفانه من اونو تو سیستمم پیدا نمی کنم و چون ورژن سایت هم عوض شده نمی تونم تو سایت هم پیداش کنم. پس ممنون میشم برام درستش کنید و یا راهنمایی دارید بفرمایید تا من و بقیه دوستان استفاده کنیم.
    توضیحات لازم:
    1. از لیست های افتادنی استفاده بشه.
    2. در ستونهای مقدار و تخفیف عدد به صورت دستی از طرف خود ما پر میشه.
    3. سلول های هر ردیف با پر شدن هر ردیف شماره ردیف خود به خود درج شود. و نیازی به شماره گذاری دستی نباشد.
    با تشکر از شما منتظر پاسخ عزیزان هستم.
    فایل های پیوست شده
  • Behnam

• 2013/03/25
    • 842
    • 100

سلام
    اون قسمت بالایی رو واستون انجام دادم می تونین از رو اون ادامشو انجام بدین
    در ضمن وقتی تو دیتا بیس شماره تماس می نویسین دیگه تو گزارش تلفن نباید نوشت،من و شما میدونیم این دو تا یکیه،اکسل که نمیفهمه
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
      • 450

نوشته اصلی توسط excelproject
      سلام
      اون قسمت بالایی رو واستون انجام دادم می تونین از رو اون ادامشو انجام بدین
      در ضمن وقتی تو دیتا بیس شماره تماس می نویسین دیگه تو گزارش تلفن نباید نوشت،من و شما میدونیم این دو تا یکیه،اکسل که نمیفهمه
      سلام و تشکر
      ممنونم از شما. لطف کردید.
      راستی می خواستم از منو های کشویی یا همون لیست های افتادنی هم استفاده کنم؟ میشه؟ قبل دیدم انجام شده. با تشکر

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
        • 842
        • 100

تو همون قسمت نام استفاده کرده بودم از این حالت
        واسه این کار باید تو سلولی که می خوای کشویی بشه قرار بگیری،بعد به تب data و datavalidation برو،از فروریز list رو انتخاب کن و بعد در قسمت sourse محدوده ای که می خوای تو فروریز بیاد رو انتخاب کن،تمام

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
          • 450

نوشته اصلی توسط excelproject
          تو همون قسمت نام استفاده کرده بودم از این حالت
          واسه این کار باید تو سلولی که می خوای کشویی بشه قرار بگیری،بعد به تب data و datavalidation برو،از فروریز list رو انتخاب کن و بعد در قسمت sourse محدوده ای که می خوای تو فروریز بیاد رو انتخاب کن،تمام
          با سلام دوباره
          ممنونم از شما. اینکارو کردم شد. راستی نمی دونم چرا فایلی که درست کردید تو سیستم خونه که 2010 هستش میاد ولی تو کامپیوتر شرکت که 2007 هستش نمیاد. به خاطر همین گفتم چرا لیست کشویی نذاشتید. ممنون میشم توضیح بدید.

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
            • 842
            • 100

چون ورژن آفیس من هم 2010 هستش و به صورت ورژن های قبل save نکردم واسه همون تو 2007 یکم مشکل داشته

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
              • 450

با سلام و روز خوش
              میشه به لینک زیر هم سر بزنیدexcelproject

با تشکر

کامنت

• alihos
                • 2014/05/05
                • 2

سلام به دوستان؛
                من یک فایل اکسل میخواستم که زمینه آن تصویر جدول فرم مخصوصی باشه و درون سلولهای اون بتونم متن شرح هزینه و مبلغ و عنوان برنامه هزینه را درج کنم و در پایان ضمن جمع زدن در یک شیت جداگانه جمع کل هر کدام از برنامه*های هزینه را با برنامه آن درج کند.
                مثلا فرض کنید صورت هزینه*ای به این شکل:
                ردیف ـ شرح هزینه ـ مبلغ ـ کد یا عنوان برنامه
                1 فاکتور خرید کاغذ آ4 ـ 100000 ـ جاری اداری
                2 فاکتور محافظ یخچال ـ 250000 ـ نگهداری تجهیزات اداری

حال باید در یک شیت جمع هرکدام از برنامه*ها را جداگانه درج کند و جمع کل این صورت هزینه را هم در پایین صفحه درج کند.
                لطفا اگر امکان دارد این فرم را برایم طراحی و ارسال کنید.
                با تشکر
                Last edited by alihos; 2014/05/06, 00:58. دلیل: افزودن تصویر نمونه کار خروجی

کامنت

• Ali Parsaei
                  مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                  • 1522
                  • 71.67

نوشته اصلی توسط alihos
                  سلام به دوستان؛
                  من یک فایل اکسل میخواستم که زمینه آن تصویر جدول فرم مخصوصی باشه و درون سلولهای اون بتونم متن شرح هزینه و مبلغ و عنوان برنامه هزینه را درج کنم و در پایان ضمن جمع زدن در یک شیت جداگانه جمع کل هر کدام از برنامه*های هزینه را با برنامه آن درج کند.
                  مثلا فرض کنید صورت هزینه*ای به این شکل:
                  ردیف ـ شرح هزینه ـ مبلغ ـ کد یا عنوان برنامه
                  1 فاکتور خرید کاغذ آ4 ـ 100000 ـ جاری اداری
                  2 فاکتور محافظ یخچال ـ 250000 ـ نگهداری تجهیزات اداری

حال باید در یک شیت جمع هرکدام از برنامه*ها را جداگانه درج کند و جمع کل این صورت هزینه را هم در پایین صفحه درج کند.
                  لطفا اگر امکان دارد این فرم را برایم طراحی و ارسال کنید.
                  با تشکر
                  سلام،
                  بهتر بود براي طرح سوالتان يک موضوع جديد ايجاد مي کرديد،
                  علي ايحال، من پيشنهادم اين است که شما خودتان يک فايل طراحي و ضميمه کنيد، بعد آن قسمت هايي که به مشکل برخورديد را توضيح دهيد تا راهنماييتان کنيم.
                  ضمنا" تصوير زمينه را براي چه مي خواهيد؟ براي شکيل شدن ظاهر و يا براي گرفتن پرينت در مواقع لزوم؟ ... اگر براي اين مي خواهيد که پرينت بگيريد، تا آنجا که من مي دانم اينکه تصوير پس زمينه و نوشته ها در موقع پرينت همان طور که در مونيتور مي بينيد چاپ شود به اين سادگي نيست و در پرينت نسبت به هم جابجا مي شوند.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..