تبدیل فایل اکسل به اکسس خرید و فروش فصلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

تبدیل فایل اکسل به اکسس خرید و فروش فصلی

با سلام و روز خوش
    من یه فایل اکسل دارم که گزارش فروش هستش. می خوام گزارش خرید و فروش فصلی رو رد کنم که با اکسس هتسش. چطور می تونم این اطلاعاتو از اکسل به اکسس ببرم. چون خیلی زیاده نمی خوام دستی بزنم. با تشکر از شما

• emami.sie

• 2010/11/21
    • 8

با سلام
    اکسس 2003: کافیه در فایل اکسس در قسمت Tables راست کلیک کرده و گزینه Import رو انتخاب و بعد فرمت اکسل رو انتخاب و بقیه مراحل که کاملا مشخصه...
    اکسس 2007 به بالا: کافیه در فایل اکسس به قسمت External Data برید و از قسمت Import گزینه Excel رو انتخاب و بقیه مراحل...
    اگر هم جداولتون در اکسس از پیش طراحی شدست، می تونید از کپی پیست اطلاعات براحتی استفاده کنید...
    موفق باشید
    یا علی
    [FONT=Courier New][SIZE=2][B][COLOR=blue]هر کس یک کلمه به من بیاموزد، مرا یک عمر بنده ی خود ساخته است... امام علی (ع)[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

کامنت

• Amin_D

• 2010/12/22
      • 399

نوشته اصلی توسط emami.sie
      با سلام
      اکسس 2003: کافیه در فایل اکسس در قسمت Tables راست کلیک کرده و گزینه Import رو انتخاب و بعد فرمت اکسل رو انتخاب و بقیه مراحل که کاملا مشخصه...
      اکسس 2007 به بالا: کافیه در فایل اکسس به قسمت External Data برید و از قسمت Import گزینه Excel رو انتخاب و بقیه مراحل...
      اگر هم جداولتون در اکسس از پیش طراحی شدست، می تونید از کپی پیست اطلاعات براحتی استفاده کنید...
      موفق باشید
      یا علی
      سلام تشکر
      Last edited by Amin_D; 2013/10/14, 07:09.
      [COLOR=#008000][SIZE=7][FONT=arial][B]خواستن ، توانستن است.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

کامنت

چند لحظه..