دیواید کردن سه رقم سه رقم و حذف صفرهای اعشاری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

دیواید کردن سه رقم سه رقم و حذف صفرهای اعشاری

با سلام و روز خوش

من یه ستون دارم که فرض کنید کلی ردیف سلول پر شده داره. برخی از سلول ها اعدادشون اعشاریه و برخی شون عدد صحیح. می خوام سه رقم سه رقم اعداد از هم جدا بشن (گزینه formatcells – numbers- use 1000 sep… رو فعال می کنم). خب حالا یه مشکلی هست.
    برخی اعداد اعشاریه و برخی صحیح هستش. من می خوام اعدادی که اعشاری هستند رو تا دو رقم یا هر تعداد دلخواه اعشارشونو نشون بده و اعداد صحیح رو بدون اعشار (صفر در قسمت اعشار) نشون بده.
    اگه کل ستون رو انتخاب کنم و decimal pla… تو قسمت format cells رو صفر بزارم اعشار رو نشون نمیده. اگه هم به غیر از صفر بزارم به تعداد انتخاب شده صفر جلوی اعداد صحیح میزاره. اگر هم اصلا گزینه general رو انتخاب کنم که دیواید سه رقم رو انجام نمیده.
    حالا تابع یا دستورالعملی هست که با اجرای اون رو ستون مذکور بتونم علاوه بر اینکه سه رقم سه رقم اعداد رو از هم جدا می کنه بتونم اعداد اعشاری رو هم تا 2 یا 3 یا هر تعداد دلخواه نشون بده و اعداد صحیح رو که عدد اعشاری ندارند بدن اعشار (صفر در قسمت اعشاری عدد) نمایش بده.
    با تشکر از شما منتظر پاسخ شما هستم.
  • Behnam

• 2013/03/25
    • 842
    • 100

میتونی تو ستون کنارش از فرمول زیر استفاده کنی تا اعداد صحیح رو به همان صورت و اعداد اعشاری را تا دو رقم اعشار نشون بده
    (if(int(a1)=a1,a1,trunc(a1,2
    [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
      • 450

با سلام و شب خوش به دوستان
      excelproject جان ممنون از پاسخت. ولی راهی نداره که تو خود همون سلول ها یا ردیف ها کاری کرد و نیازی به ستون یا سلول جدید نباشه؟ با تشکر و شب خوش

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

با سلام
        دوست من همنطور که خودتون فرمودید از طریق تنظیمات format cells امکان تنظیم چندگانه نیست مگر اینکه برای هر سلول تنظیم دستی انجام بدی که عملا کار وقت گیری میشه
        [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
          • 450

نوشته اصلی توسط excelproject
          میتونی تو ستون کنارش از فرمول زیر استفاده کنی تا اعداد صحیح رو به همان صورت و اعداد اعشاری را تا دو رقم اعشار نشون بده
          (if(int(a1)=a1,a1,trunc(a1,2
          با سلام و صبح به خیر
          excelproject جان فرمول بالا رو قبول نمی کنه و ارور میده. نمی دونم چرا. به نظر من باید درست باشه ولی نمی دونم چرا ارور میده و قبول نمی کنه.
          راستی حالا فرض کنیم که سلول a1 از جمع سلول a2 و a3 بدست میاد. اونوقت اگر نخواهیم یه ستون دیگه باز کنیم می تونیم به جای a1 از a2+a3 استفاده کنیم؟ با تشکر منتظر پاسخ هستم.

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
            • 842
            • 100

آره که میشه چه فرقی داره،به جای a1 بنویس a2+a3
            نمویدونم چرا ارور میده،می خوای فایلتو ضمیمه کن
            شایدم جداکننده های اکسل شما , نباشه و ; باشه

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
              • 450

نوشته اصلی توسط excelproject
              آره که میشه چه فرقی داره،به جای a1 بنویس a2+a3
              نمویدونم چرا ارور میده،می خوای فایلتو ضمیمه کن
              شایدم جداکننده های اکسل شما , نباشه و ; باشه
              سلام. ممنونم حل شد. خوم اشتباه وارد می کردم. معذرت. ولی کماکان اون مشکل که اول گفتم وجود داره. من نمی خوام اعدادی که دارای اعشار نیستند رو اعشاردارشون کنه و چون اعشاری ندارند، رقم های جلوی ممیز رو صفر نشون میده. میخوام فقط اعشار اعداد اعشاری رو نشون بده. به هرحال ممنون از پاسختون

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                • 842
                • 100

خب اون فرمول همین کاری که میخواین رو میکنه دیگه
                اول بررسی میکنه اگه عدد صحیح باشه که خودشو مینویسه،وگرنه اگه اعشاری باشه اون عدد رو فقط تا 2رقم اعشار نشون میده
                تابع int همون جزء صحیصح است،وقتی جزء صحیح عددی با خودش برابر باشه اون عدد عدد صحیح است در غیر این صورت اون عدد عدد اعشاری هستش
                تابع trunc هم که فقط عدد رو بر اساس تعداد اعشاری که بخوای کات میکنه

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                  • 450

با سلام دوباره
                  excelprojet جان فایل پیوستی رو گذاشتم و روش توضیحات لازم رو دادم. فکر کنم اونطوری بهتر باشه.
                  با تشکر
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                    • 450

نوشته اصلی توسط maziardm
                    با سلام دوباره
                    excelprojet جان فایل پیوستی رو گذاشتم و روش توضیحات لازم رو دادم. فکر کنم اونطوری بهتر باشه.
                    با تشکر
                    سلام و روز خوش
                    چی شد. منتظر جوابم. ممنون

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                      • 842
                      • 100

بله نگاه کردم اما اونجوری که شما میخواین نمیشه،اینکه هم فرمت سل تنظیم بشه هم فرمول نشد،شاید دوستان دیگه بتونن

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                        • 450

سلام دوباره
                        آیا میشه از قسمت format cells-number-format cells-custom-type: استفاده کرد. یعنی دستوری رو در اون قسمت داد و نتیجه دلخواه رو به ما بده؟ با تشکر

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                          • 842
                          • 100

بله میشه اما اون دستوری که شما میخواین رو من هرچی گشتم و سعی کردم نشد،اگه دوستان دیگه میدونن جواب بدن

کامنت

چند لحظه..