فایل مدیریت عکاسی در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • مریم کاظمی

• 2014/12/12
    • 34
    • 10.00

UTM-PLH-Gazvin.rarفایل نهایی من این هست عکس هارو هم که چند تا قبلا فرستادم میتونید اسم عکسارو عوض کنید طبق اسم عکسای من . تو خونه های b2 ,h14,h3.b2 اسم عکسای خونه زرد رنگ هست .h14 اسم عکسای خونه سبز رنگ و h3 اسم عکسای خونه نارنجی هست که همه خونه ها اسمشون با تغییر اسم b2 تغییر میکنن. لطف راهنمایی کاملتری کنید .

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
      • 34
      • 10.00

نوشته اصلی توسط mokaram
      فایل زیر را ملاحظه کنید. من برای یکی از عکس ها انجام دادم.
      نکته: پوشه pic کنار فایل اکسلتون باشه که عکسها اونجا قرار بگیرند و نام عکس ها با نامی که تو سل b2 هست یکسان باشه.
      من دقیقا همین کارو رو فایلی که برام فرستادید انجام میدم . برای همه عکسها پیغام موجود نیست میده

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
        • 34
        • 10.00

نوشته اصلی توسط mokaram
        با زدن Alt +F11 به محیط ویژوال برید و طبق تصویر زیر بر روی شیت مورد نظر دابل کلیک کرده و به کدها دسترسی پیدا می کنید.کدها در رویداد Change شیت نوشته شده.

If Target.Address = Range("b2").Address Then
        Application.ScreenUpdating = False

Set myObj = ActiveSheet.DrawingObjects

myDir = ActiveWorkbook.Path & "\pic"

این قسمت برنامه رو متوجه نمیشم. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
          • 34
          • 10.00

عاجزانه خواهشمند هستم راهنمایی کنید . ممنون . فقط قسمت عکس ها مونده . اون برنامه بالایی خیلی خوبه ولی من نمی تونم استفاده کنم ازش

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

نوشته اصلی توسط مریم کاظمی
            عاجزانه خواهشمند هستم راهنمایی کنید . ممنون . فقط قسمت عکس ها مونده . اون برنامه بالایی خیلی خوبه ولی من نمی تونم استفاده کنم ازش
            سلام
            تعداد عکس هایی را که دارید چند تاست؟
            [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
            [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
            [/CENTER]

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
              • 34
              • 10.00

برای هرکدوم از جای عکس ها که گذاشتم حدودا 200 الی 300 تا عکس دارم .

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
                • 34
                • 10.00

برای هرکدوم از جای عکس ها که گذاشتم حدودا 200 الی 300 تا عکس دارم .
                لطفا کمک؟ من دیگه دارم کم کم ناامید میشم!

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
                  • 34
                  • 10.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
                  سلام دوست عزيز

اين ويدئو رو ملاحظه بفرماييد

با سلام . من از ویدئو استفاده کردم و طبق این فایل عکس هامو میزارم توی فایل ولی عکسهای من عکس پرسنلی نیستن . عکس از یه مکان های خاص هست. وقتی عکسهارو میزارم کامل نمیفتن . چیکار کنم که عکسم کامل بیفته تو کادری که مشخص کردم ؟ممنون میشم جواب بدید؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                    • 4598
                    • 100.00

با سلام . من از ویدئو استفاده کردم و طبق این فایل عکس هامو میزارم توی فایل ولی عکسهای من عکس پرسنلی نیستن . عکس از یه مکان های خاص هست. وقتی عکسهارو میزارم کامل نمیفتن . چیکار کنم که عکسم کامل بیفته تو کادری که مشخص کردم ؟ممنون میشم جواب بدید؟
                    سايز عكس هاتون رو يكسان كنيد يا لااقل ارتفاع يا عرضشون رو يكسان كنيد

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
                      • 34
                      • 10.00

عکسها با دوربین گرفته شده . من یه کادری توی اکسل مشخص کردم وقتی عکس رو به روش گفته شده تو ویدئو میزارم تو اکسل توی کادر مشخص شده فقط یه قسمت از عکس میفته چه جوری اندزه عکس رو درست کنم؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                        • 4598
                        • 100.00

عکسها با دوربین گرفته شده . من یه کادری توی اکسل مشخص کردم وقتی عکس رو به روش گفته شده تو ویدئو میزارم تو اکسل توی کادر مشخص شده فقط یه قسمت از عکس میفته چه جوری اندزه عکس رو درست کنم؟
                        با نرم افزارهاي ويرايش عكس. ساده ترينش paint خود ويندوز هست. اگر كارايي لازم رو نداشت acdsee و photoshop و ... ميتونن كمكتون كنن

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
                          • 34
                          • 10.00

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
                          با نرم افزارهاي ويرايش عكس. ساده ترينش paint خود ويندوز هست. اگر كارايي لازم رو نداشت acdsee و photoshop و ... ميتونن كمكتون كنن
                          ممنون . یه سوال دیگه هم دارم . اگه توی ویدئو ببینین دوتا خونه قرمز تو اکسل هست نوشته name و index. اونا چین؟ ایا برای عکس گذاشتن تو اکسل لازم هستن؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                            • 4598
                            • 100.00

ممنون . یه سوال دیگه هم دارم . اگه توی ویدئو ببینین دوتا خونه قرمز تو اکسل هست نوشته name و index. اونا چین؟ ایا برای عکس گذاشتن تو اکسل لازم هستن؟
                            اگر دقت كنيد آخر ويدئو با تغيير دادن آيتم موجود در ليست علاوه بر عكس داخل نمودار اون موارد هم تغيير ميكنه. يعني شما براي تغيير عكس نيازي نداريد حتما از ليست باكس استفاده كنيد. ميتونيد از سلول هاي خود اكسل هم استفاده كنيد
                            در اين ويدئو جنبه نمايشي داره اما مفهومش هموني هست كه عرض كردم

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
                              • 34
                              • 10.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
                              اگر دقت كنيد آخر ويدئو با تغيير دادن آيتم موجود در ليست علاوه بر عكس داخل نمودار اون موارد هم تغيير ميكنه. يعني شما براي تغيير عكس نيازي نداريد حتما از ليست باكس استفاده كنيد. ميتونيد از سلول هاي خود اكسل هم استفاده كنيد
                              در اين ويدئو جنبه نمايشي داره اما مفهومش هموني هست كه عرض كردم
                              ممنون و متشکر.

- - - Updated - - -

ممنون و متشکر.
                              من عین همون کاری که تو ویدئو کرده انجام میدم ولی برای همه گزینه ها فقط یه دونه عکس میاره . میشه در این مورد هم راهنمایی کنید

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                                • 4598
                                • 100.00

ممنون و متشکر.

- - - Updated - - -

من عین همون کاری که تو ویدئو کرده انجام میدم ولی برای همه گزینه ها فقط یه دونه عکس میاره . میشه در این مورد هم راهنمایی کنید
                                براي هر بار تغيير عكس بايد روي اون ديتا كليك كنيد تا انتخاب بشه. بعد با عكس دلخواه تغييرش بديد

کامنت

چند لحظه..