بستن ساير فايلهاي اكسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • intro

• 2010/11/29
    • 140
    • 68.00

بستن ساير فايلهاي اكسل

سلام
    برنامه اي براي ورود اطلاعات و گزارشگيري درست كردم و كاربران با اون كار ميكنند
    هنگام باز شده فايل به منظور عدم رويت كاربران كد زير را درThisWorkbook قراردادم .
    کد:
    Private Sub Workbook_Activate()

On Error Resume Next
    Application.Windows.Application.Visible = False
    entry.Show
    End Sub
    ولي هم اكنون با مشكلي مواجه شدم كه وقتي يه فايل اكسلي باز باشه و اونو بخوام ببندم اين فايل بسته شده و صفحه اول يعني entry.Show ظاهر ميشود. چكار كنم تا اگه فايلهاي اكسل ديگري كه همزمان با اين فايل باز ويا بسته مي شوند با اين فايل ارتباط نداشته باشند ؟
    [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]
  • shabakeha

• 2011/10/07
    • 216

با سلام.
    لطفآ فایلتون را بگذارید.
    خرید و دانلود پروژه ها - پایان نامه ها - مقالات - کتب و نرم افزارهای مهندسی برق در فروشگاه مهندسین برق.

[URL="http://www.epd-mis.ir"]www.epd-mis.ir[/URL]
    [URL="http://www.epd-shop.ir"]www.epd-shop.ir[/URL]

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
      • 141
      • 55.00

با سلام خدمت دوستان
      باید عرض کنم که این مشکلی هست که واسه بنده هم پیش اومده.شما میتونید فایل حاوی کد خودتون رو تبدیل به فایل اجرایی EXE کنید که فعالیت اون ربطی به Microsoft office نداشته باشه.امیدوارم کمکتون کنه

کامنت

• intro

• 2010/11/29
        • 140
        • 68.00

سلام
        در پست هاي ديگه اي در مورد exe كردن اكسل سايتهايي را معرفي كردند و من به اون سايتها مراجعه كردم و برنامه هاي اونا رو دانلود كردم ولي متاسفانه نتونستم تبديل كنم . اگه برنامه خاصي مدنظر دوستان هست كه ميشه ازش استفاده كرد ممنون ميشم راهنمايي بفرمايند.
        اما درمورد خود كد در قسمت workbook_avtive بنظرم ميرسه شايد بشه يه دستوري نوشت تا اگه فايل ديگري باز باشه
        کد:
        [FONT=Tahoma][COLOR=#FF00CC]Application.Windows.Application.Visible =[FONT=Tahoma]false[/FONT][/COLOR][/FONT]

trueباشه .
        Last edited by intro; 2013/11/10, 13:45.
        [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]

کامنت

چند لحظه..