با تشکر
تابع areas
Collapse
X
-
تابع areas
من دارم مطالب موجود در توابع سرچ و جست و جو رو بررسی میکنم ،توضیحی در مورد این تابع داد شده ، میخواستم کاربد این تابع رو بیان کنید
با تشکر[CENTER][COLOR=#006400][FONT=georgia][SIZE=3][B][FONT=times new roman]به خاطر میخی نعلی افتاد ،به خاطر نعلی اسبی افتاد،به خاطر اسبی سواری افتاد ، به خاطر سواری جنگی شکست خورد ،به خاطر شکستی مملکتی نابود شد ،و همه اینها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود[/FONT] .[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER] -
با استعانت از جناب mr.mahlouji عرض کنم که :
ين تابع براي شمارش نواحي بكار ميرود. ناحيه در اكسل به يك سلول يا مجموعه اي از سلولهاي همجوار هم گفته ميشود .
اين تابع يك پارامتر دارد كه براي درج آدرس ناحيه يا نواحي استفاده ميشود .
اگر تعداد نواحي بيشتر از يك ناحيه بود ، چون تابع فقط يك پارامتر دارد ، بايد نواحي را انتخاب و در پرانتز قرار داد .
شما ميتوتنيد از نام نواحي هم استفاده نماييد.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER] -
من این مورد رو مطالعه کردم کاربرد این تابع رو میخواستمبا استعانت از جناب mr.mahlouji عرض کنم که :
ين تابع براي شمارش نواحي بكار ميرود. ناحيه در اكسل به يك سلول يا مجموعه اي از سلولهاي همجوار هم گفته ميشود .
اگر تعداد نواحي بيشتر از يك ناحيه بود ، چون تابع فقط يك پارامتر دارد ، بايد نواحي را انتخاب و در پرانتز قرار داد .
[CENTER][COLOR=#006400][FONT=georgia][SIZE=3][B][FONT=times new roman]به خاطر میخی نعلی افتاد ،به خاطر نعلی اسبی افتاد،به خاطر اسبی سواری افتاد ، به خاطر سواری جنگی شکست خورد ،به خاطر شکستی مملکتی نابود شد ،و همه اینها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود[/FONT] .[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]کامنت
-
شما این مطلب رو دقیق خوندین؟
اين تابع براي شمارش نواحي بكار ميرود. ناحيه در اكسل به يك سلول يا مجموعه اي از سلولهاي همجوار هم گفته ميشود .
حالا سوالی هست؟!
سوالتون رو دقیق مطرح کنید! ( لطفاً )!![CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
با مثال میخواستم ببینم کجا این تابع میتونه کاربرد داشته باشه[CENTER][COLOR=#006400][FONT=georgia][SIZE=3][B][FONT=times new roman]به خاطر میخی نعلی افتاد ،به خاطر نعلی اسبی افتاد،به خاطر اسبی سواری افتاد ، به خاطر سواری جنگی شکست خورد ،به خاطر شکستی مملکتی نابود شد ،و همه اینها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود[/FONT] .[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]کامنت
-
تابع areas داده ای از شما می گیرد و می گوید در آن چند تا ناحیه و آدرس( area ) موجود است.
Area عبارت است از یک خانه یا تعدادی خانه که باهم انتخاب شده اند و ناحیه ای را مشخص نموده اند.
مثلاً
a1 به تنهایی یک area است.
هم چنین b1:v2 یک area است.
حال برای تابع فوق مثلا اگر هر کدام از مثال های بالا را بنویسید نتیجه 1 میشود
ولی اگر هر دوتا ی آن ها را داخل پرانتز گداشته و با نقطه ویرگول جدا نمایید نتیجه 2 می شود. بدین صورت:
((areas( ( a1; b1:v2 ; c2:c5=Last edited by mr.mahlouji; 2013/11/04, 06:35.[b]كسيكه با [color=#FF0000]زشتي[/color] پيروز شود ، شكست خورده است .[/b]کامنت

کامنت