رفع مشکل اجرای ماکرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • nazarloo

• 2013/11/09
    • 28

رفع مشکل اجرای ماکرو

با سلام و احترام خدمت اساتید گرامی.آیا نمیتوان کاری کرد که نوسان اجرای ماکرو بر روی شیت های دیگر خنثی شده و نشان داده نشود.به عنوان نمونه من فایلی دارم که ماکرویی بر روی یکی از شیت های آن در زمان خاصی اجرا می شود.اما من تمام حرکات ماکرو را در شیت های دیگر میبینم.لازم به ذکر است عملیات ماکرو سرت و فیلتر است و در ماژول ماکرو ورک بوک فعال و شیت مدنظرم درج شده است.اما نمیدانم مشکل چیست که باز در شیت های دیگر نوسان دیده میشود ؟
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

با درود
    منظورتون از نوسان همون زمان انجام شدن فایل هستش یا چیزه دیگه ای یا یه هنگ چند ثانیه ای. یه چیزی رو که باید از یاد نبریم اینه که اگه کد ها در جای مناسب نوشته شده باشن و به صورت صحیح این امر در کمترین زمان اتفاق میفته که زیاد قابل حس نیست. من الان دقیقا نمیدونم که شما چه کاری رو داری انجا میدی و این کد رو کجا دقیقا نوشتی. ولی مثلا اگر داری یه sort رو انجام میدی ببین تو ایونت فعال شدن شیت مقصد کد هاتو بنویس . یعنی وقتی شیت مورد نظر فعا شد اون عمل انجام بشه. بعدشهم یه سری کد هست که یه سری اعمال اظافی رو خاموش نگه میداره در زمان انجام ماکرئ که سرعت رو باا ببره و همچنین میشه گفت اگه حلقه تو کد نویسی هاتون هست باید سعی کنین که تا اونجا که ستون پر هستش در نظر بگیره و سرچ اظافی نداشته باشه.
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

چند لحظه..