هشدار به کاربر برای سررسید چک
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سعی میکنم شفاف تر بگمن که به حل موضوع کمک کنه.
یه فایل که سی تا شیت به تعداد روزهای ماه داره، تو هر روزی یه سری تاریخ ثبت شده که الان کاری که می کنیم اینه که هر روز شیتها رو چک می کنیم تا ببینیم اون تاریخ ها به امروز رسیده یا نه.
حالا میخام این کار اتومات انجام بشه. ینی یه شیت انتهای فایل بذاریم، و هر روز تو کل شیتهای فایلمون بگرده و اون مواردی که امروز (مطابق تاریخ ویندوز) وقت انجامش هست رو برامون تو اون شیت انتهایی لیست کنه. قاعدتا این شیت انتهایی هر روز آپدیت میشه چون یه سری موارد دیگه با تاریخ امروز مساوی میشن.
ممنونمکامنت
-
جناب میر عزیز
یه فایل که سی تا شیت به تعداد روزهای ماه داره، تو هر روزی یه سری تاریخ ثبت شده که الان کاری که می کنیم اینه که هر روز شیتها رو چک می کنیم تا ببینیم اون تاریخ ها به امروز رسیده یا نه.
حالا میخام این کار اتومات انجام بشه. ینی یه شیت انتهای فایل بذاریم، و هر روز تو کل شیتهای فایلمون بگرده و اون مواردی که امروز (مطابق تاریخ ویندوز) وقت انجامش هست رو برامون تو اون شیت انتهایی لیست کنه. قاعدتا این شیت انتهایی هر روز آپدیت میشه چون یه سری موارد دیگه با تاریخ امروز مساوی میشن.
ممنونم
ببينيد فايلي كه بپيوست ارسال كردم بدرتون ميخوره.
توضيح اينكه من فرض رو بر اين گذاشتم كه تاريخ هايي كه شما توي 30 تا شيت داريد رو توي ستون A وارد كردين.
توي شيت كنترل هم دادههاي هر سطر هم برگرفته از داده هاي ستون A شيت متناظر آن مي باشد.
براي اينكار اومدم سطر اول شيت كنترل رو انتخاب كردم. و فرمول زير رو به صورت آرايه اي وارد كردم.
کد PHP:=TRANSPOSE(Sheet1!A:A)
براي تغيير فرمولهاي هر سطر هم اومدم از ctrl+H استفاده كرده و در قسمت find عدد 1 و در قسمت replace عدد سطر مورد نظر رو قرار دادم.
براي مشخص نمودن تاريخهايي كه توي سي تا شيت تاريخ روز هستن هم از conditional formatting استفاده كردم.
كنترل تاريخ.xlsmکامنت
-
سلام
ببخشید از قسمتconditional formatting قسمت دوم که به رنگ قرمز شده متوجه نشدم چی شده میشه یه توضیح بدین !![CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#0000FF][SIZE=4]اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم ، همان عرقیست که برای [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4]پیروزی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4]نریخته ایم[/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
جناب میر عزیز
ممنونم
ضمن تشکر از تمامی دوستانی که برای پاسخ زحمت کشیدن و با کسب اجازه از شما بزرگواران
احتراما فایل ضمیمه را بررسی نمایید.(توضیح دارد)
فایل حاظر در ستون اول دنبال تاریخ روز که در شیت main در خانه B1 می باشد ، میگردد و تا سه ستون( در ردیف خود ) را در صورت برابر بودن به شیت اصلی(Main) انتقال می دهد.
خلاصه : پیدا کردن تاریخ و انتقال آن به شیت گزارش
با تشکر میرفایل های پیوست شدهLast edited by majid_mx4; 2015/01/24, 13:33.کامنت
-
گفتم اگه تاریخ شیت کنترل مساوی تاریخ روز باشد رو قرمز کنه.
توی فایلی که گذاشتم این قسمتش رو از conditional formatting حذف کنید.
کد HTML:'F:\My Documents\Persian Function For EXCEL_V2\Persian Function For EXCEL_V2_1.xla'!
Last edited by mohammad_ashooryan; 2015/01/24, 02:31.کامنت
-
با سلام
ضمن تشکر از تمامی دوستانی که برای پاسخ زحمت کشیدن و با کسب اجازه از شما بزرگواران
فایل حاضر فایل حاظر در ستون اول دنبال تاریخ روز که در شیت main در خانه B1 می باشد ، میگردد و تا سه ستون( در ردیف خود ) را در صورت برابر بودن به شیت اصلی(Main) انتقال می دهد.
با تشکر میر
لطفا فایلها رو بررسی کنید.
فایل آقای میر باز نمیشه و فایل mohammad2060 دانلود نمیشه.
باز هم متشکرمکامنت
-
با سلام
فایل حاضر فایل حاظر در ستون اول دنبال تاریخ روز که در شیت main در خانه b1 می باشد ، میگردد و تا سه ستون( در ردیف خود ) را در صورت برابر بودن به شیت اصلی(main) انتقال می دهد.
با تشکر میر
فایل شما رو دیدم
اول اینکه بسیار متشکرم که با سعۀ صدر به حل مشکل کمک می کنید.
در ادامه اگه اجازه بدید من فایلمو بزارم تا مشخصا به خواستۀ خودم نزدیک بشم.
دقیقا کاری که میخام انجام بدم اینه که تاریخ هایی که در شیتهای مختلف در ستون f نوشته شده، اگه به تاریخ امروز رسیدن، تو شیت انتهایی اطلاعاتشون بیاد. این اطلاعات باید شماره بچ مربوطه (سلول b4)، شماره نمونه (ستون c)، سن نمونه (ستون e) و مشتری یا توضیحات (سلول t5) باشن که ردیف می شن و به ترتیب در شیت concrete شماره می خورن.
مطلب دیگه اینکه ممکنه در یک روز چندین مشتری داشته باشیم، یعنی شماره بچ و مشتری می تونن از یه سلول دیگه هم باشن (مثل شیت 04).
و هر روز هم قراره با توجه به تاریخ روز این کار خودبخود انجام بشه و لیست نهایی آپدیت بشه.
محاسبات تاریخ شمسی با افزونه ای که آپلود می کنم انجام شده و در حال حاضر تاریخ هایی که سررسید می شن با فورمتینگ قرمز میشن اما گزارش دهی نمیشه.
ممنونم.فایل های پیوست شدهLast edited by eleman; 2015/01/24, 13:56.کامنت
-
فايل پيوست رو ببينيد.
فقط وقتي كه شيت هاي جديد رو كه ايجاد ميكنيد فرمول ستون w يكي از شيت ها رو توي ستون w شيت جديد كپي كنيد.
test3 (1).xlsxکامنت
-
من فایل و توضیحات رو آپدیت کردم و بعلاوه add in که محاسبات تاریخ شمسی رو باهاش انجام میدم می ذارم.
از فایل شما چیزی متوجه نشدم چون فرمولهاتون رو نمیخونه.
ولی بهرحال از پیگیریتون ممنونم و امیدوار به رفع مشکل.فایل های پیوست شدهکامنت
-
-
کامنت
کامنت