فیلتر کردن در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ستایش احدی

• 2013/10/17
    • 8

فیلتر کردن در اکسل

سلام یه سئوال داشتم
    من تو صفحه اکسلم چند تا ستون دارم ستون اول یک سری کد هست و ستون های مقابلش داده های مربوط به این کدهاست. می خوام یک سری داده ازهر کدوم از این ستون ها حذف شه تا آخر سر از اون ستون که کد توش هست اون کدهایی که می خوام باقی بمونه. به خاطره همین فیلتر می خوام کنم. اما وقتی یک ستون رو فیلتر می کنم و می خوام ستون بعدی رو فیلتر کنم اولی از حالت فیلتر خارج می شه چه کار کنم که این اتفاق نیفته.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

با درود
    نباید این اتفاق بیفته یه جای کار میلنگه نمونه فایلی رو که فیلتر براش گذاشتین رو بزارید
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4598
      • 100.00

نوشته اصلی توسط ستایش احدی
      سلام یه سئوال داشتم
      من تو صفحه اکسلم چند تا ستون دارم ستون اول یک سری کد هست و ستون های مقابلش داده های مربوط به این کدهاست. می خوام یک سری داده ازهر کدوم از این ستون ها حذف شه تا آخر سر از اون ستون که کد توش هست اون کدهایی که می خوام باقی بمونه. به خاطره همین فیلتر می خوام کنم. اما وقتی یک ستون رو فیلتر می کنم و می خوام ستون بعدی رو فیلتر کنم اولی از حالت فیلتر خارج می شه چه کار کنم که این اتفاق نیفته.
      ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوست عزيز

شايد اشتباه فيلتر ميكنيد. اول بايد هر دو ستون رو انتخاب كنيد بعد گزينه فيلتر رو بزنين

کامنت

• امين اسماعيلي
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
        • 1198
        • 84.00

با درود
        این قضیه رو با یه سری توضیحات دیشب حل شد. یه مشکل دلشتن. نحوه فیلتر رو دقیقا نمیدونستن و از راه دیگه ای انجام میدلدن
        در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

چند لحظه..