ذخیره کردن تنظیمات فیلتر کردن جهت استفاده در سایر فایلها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hiva_pwr
    • 2013/11/28
    • 3

ذخیره کردن تنظیمات فیلتر کردن جهت استفاده در سایر فایلها

سلام.
    من هر هفته تعدادی گزارش رو بصورت فایلهای جداگانه اکسل دریافت میکنم که همه مشابه همدیگه هستن و فقط مربوط به واحدهای مختلفی می باشند. برای هر گزارش من نیاز دارم که تعدادی از سطرها رو که شامل عبارات خاصی هست فیلتر کنم. اما این کار وقت گیر هست و دنبال راه حلی می گردم که بعد از تعریف قوانین فیلتر کردن در یک فایل، بشه بصورت اتوماتیک همون تنظیمات رو به سایر فایلها هم اعمال کرد. ممنون میشم راه حل این کار رو به من نشون بدید.
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

با درود
    دیر وقت هستش و شاید مغز من یاری نمیده. این قسمت رو من تا حالا ندیدم که دستی بدون VBAبشه این کار رو کرد. اما راه حل یه فایل totalداشته باشین و همه اطلاعات فایلها رو با vba بیارین در اونجا و بعد فیلتر بگیرین
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

با درود

برای این کار ابتدا یک بار فیلتر های مورد نیاز رو انجام بده و بعد در تب view گزینه costum view رو کلیک و add رو بزن یک اسم انتخاب کن و ذخیره کن در دفعات بعد با کلیک بر روی این اسم نمایش ذخیره شده رو فعال میکنی
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• hiva_pwr
        • 2013/11/28
        • 3

این روش رو قبلا امتحان کردم. متاسفانه در اکسل 2007 ذخیره نمیشه و جوابگو نیست.

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
          • 2011/10/19
          • 4377
          • 70.00

نوشته اصلی توسط hiva_pwr
          این روش رو قبلا امتحان کردم. متاسفانه در اکسل 2007 ذخیره نمیشه و جوابگو نیست.
          شما قبلا هم در مورد اکسل 2007 با اشکال برخورد کردید در حالی که اشکالی نیست به نظرم مجددنصب کنید
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..