تغییر فرمت زمان و ساعت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts

• hashem.s76
    پاسخ داد
    سلام
    اره یجورای همینطوره یا بهتربگم چون پرسه کار اجار ماشین هست پس هر 3 ساعت تاخیر در بازگشت بمنزله یک روز اجار حساب میشود ودر اخر با محاسبه کردن مواردی دیگرtotal rent hesab mishavad

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    در این مسئله آیا هر 3 ساعت به منزله یک روز توقف هست؟
    درضمن روش محاسبه و استدلالت از مسئله و فایلی که تهیه کردی به نظر میرسه اشتباهه

Last edited by ~M*E*H*D*I~; 2015/02/15, 20:32.

Leave a comment:

• hashem.s76
    پاسخ داد
    [COLOR=#666666 !important]سلام [/COLOR][COLOR=#666666 !important]این دستورif که فرستادین مثل قبلی خطا میده علامت نشانگر روی عدد شماره 3 به صورت مشکی خاموش و روشن میشود انجام نمیدهد[/COLOR]

Leave a comment:

• hashem.s76
    پاسخ داد
    [COLOR=#666666 !important]سلام [/COLOR][COLOR=#666666 !important]این دستورif که فرستادین مثل قبلی خطا میده علامت نشانگر روی عدد شماره 3 به صورت مشکی خاموش و روشن میشود انجام نمیدهد

[/COLOR]

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    در صورتی که مقادیر ستون های i , k صحیح باشه یعنی زمان های ورود و خورج صحیح باشند در ستون L فرمول به صورت زیر اعمال باید بشه

کد PHP:
    =IF(K5-I5>TIME(3;0;0);DATEDIF(H5;J5;"md")+1;DATEDIF(H5;J5;"md"))&" Day " 
    دقت داشته باشید اگر زمان ورود قبل از 24:00 و زمان خروج بعد از 24:00 باشه و شما از فرمت 24 ساعته استفاده کنید در اینصورت برای منفی نشدن باید یک 24 ساعت به تفاضل دو زمان اضافه کنید

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط hashem.s76
    ه فرستادید رو اما اجرا نمی شود
    در واقع من بدنبال تابعی هستم که بتونه تفاوت تاریخ و زمان رو هردو رو حساب کنه اما نتونستم باهم پیدا کنم اگه بتونید راهنمایی ام کنید ممنون میشم من از تابع datedif اختلاف تاریخ رو بدست اوردم اما به زنان مشکل دارم قصدم هم این است که تاریخ ورود و خروج یک ماشین بخ شرکت رو حساب کنم و اگر ساعات ورود از خروج بیشتر از 3 ساعت باشه یک روز به حساب روزانه اضاف کنه
    ممنون متشکر از زحماتتون

در سلول های i5 , k5 به ترتیب مقادیری که وارد شده به شرح زیره

2015/02/01 9:15:00 AM
    2015/02/13 9:55:00 AM

اختلاف این دو مقدار حدود 12 روزه من فکر میکنم شما فقط به ساعت توجه کردی
    Last edited by ~M*E*H*D*I~; 2015/02/15, 10:44.

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    سلام این فایل است
    در ستون Total Rent اومدی خونه های ستون L رو ضرب کردی در حالی که با اضافه کردن Day مقادیر این ستون تبدیل به استرینگ شدن و نمیتونی روی استرینگ عملیات ریاضی انجام بدی
    بقیه فرمول ها هم درست بود غیر از مورد فوق چه اشکالی هست؟

Leave a comment:

• hashem.s76
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
    بنده با برداشتی که از صورت سوال شما داشتم جواب دادم اگر تاریخ شمسی استفاده می کنید دیگه جواب صحیح نمیگیرید فایل نمونه پیوست کنید تا بررسی بشه

ه فرستادید رو اما اجرا نمی شود
    در واقع من بدنبال تابعی هستم که بتونه تفاوت تاریخ و زمان رو هردو رو حساب کنه اما نتونستم باهم پیدا کنم اگه بتونید راهنمایی ام کنید ممنون میشم من از تابع datedif اختلاف تاریخ رو بدست اوردم اما به زنان مشکل دارم قصدم هم این است که تاریخ ورود و خروج یک ماشین بخ شرکت رو حساب کنم و اگر ساعات ورود از خروج بیشتر از 3 ساعت باشه یک روز به حساب روزانه اضاف کنه
    ممنون متشکر از زحماتتون

فایل های پیوست شده

Leave a comment:

• hashem.s76
    پاسخ داد
    سلام این فایل است
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    سلام من در قسمت اپشن اون تیکی رو که فرمودید رو زدم ودر صورتی که بعضی از جوابها نادرست انجام میشود وهمچنین این تابع
    کد PHP:
    =IF(H13>TIME(3;0;0);X+TIME(1;0;0);H13
    که فرستادید رو اما اجرا نمی شود
    ممنون متشکر از زحماتتون

بنده با برداشتی که از صورت سوال شما داشتم جواب دادم اگر تاریخ شمسی استفاده می کنید دیگه جواب صحیح نمیگیرید فایل نمونه پیوست کنید تا بررسی بشه

Leave a comment:

• hashem.s76
    پاسخ داد
    سلام من در قسمت اپشن اون تیکی رو که فرمودید رو زدم ودر صورتی که بعضی از جوابها نادرست انجام میشود وهمچنین این تابع
    =IF(H13>TIME(3;0;0);X+TIME(1;0;0);H13) که فرستادید رو اما اجرا نمی شود
    ممنون متشکر از زحماتتون

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    با فرض اینکه در سلول H13 اختلاف دو ساعت بدست اومده باشه در سلول g13 فرمول زیر رو بنویسید

کد PHP:
    =IF(H13>TIME(3;0;0);X+TIME(1;0;0);H13

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    با عرض سلام و تشکر فروان ازمدیران این انجمن
    من کاربرجدید هسنم وسوالی را از حضورتان داشتم.میخواستم بدونم باچه فرمول های میتوان اختلاف 2 تا ساعت رو بدست اورد درصورتی که اگر این اختلاف منفی باشه باعلامت منی نشان داده شودو اگر حاصل بدست امده از عدد 3 بیشتر باشد عدد 1 را به سلول x اضافه کند. ممنون ار لطفتون
    در اکسل شما قادرید همون محاسباتی که روی اعداد انجام میدید بر روی زمان هم انجام بدید برای اینکه محاسبات منفی هم لحاظ بشه در تصویر پیوست تیک گزینه مشخص شده رو بزنید
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

• hashem.s76
    پاسخ داد
    با عرض سلام و تشکر فروان ازمدیران این انجمن
    من کاربرجدید هسنم وسوالی را از حضورتان داشتم.میخواستم بدونم باچه فرمول های میتوان اختلاف 2 تا ساعت رو بدست اورد درصورتی که اگر این اختلاف منفی باشه باعلامت منی نشان داده شودو اگر حاصل بدست امده از عدد 3 بیشتر باشد عدد 1 را به سلول x اضافه کند. ممنون ار لطفتون

Leave a comment:

• zzz62
    پاسخ داد
    با سلام به شما
    خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون
    مواردی که فرموده بودید انجام شد و توسط توابع mod, int کار رو کامل کردم.
    بازم ممنون از شما
    از آقای امیر قاسمیان هم جا داره تشکر کنم که برای حل مشکل راهنمایی و کمک کردند.
    فایل رو برای استفاده دیگران قرار دادم.
    تنها موردی که هست برای زمانهای بیش از 99 باید یه تغییراتی داد تا مورد حل بشه...
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

چند لحظه..