سلام وآقای ابوتوراب ممنون و متشکر از لطفتون خیلی لطف کردین
سپاس گذارم
تغییر فرمت زمان و ساعت
Collapse
X
-
با درود
دوست عزیز مشکل فایل شما در شرطها ارجاع به همون سلولی بود که فرمول شرط رو در اون نوشتین، تا اینجا فرمول های دو ستون l و s رو براتون اصلاح کردم. مشکل دیگه ای بود در خدمتم.
فایل اصلاحی خدمت شما:فایل های پیوست شدهLeave a comment:
-
با سلام
فرمول رو تو خونه s5 نوشتم
کد PHP:=IF(R5>0;R5/2;"")
فرض کنید این مقادیرتون باشهq5=10 p5=4 l5=31-
کد PHP:=(Q5-P5)-(L5*200)
اگه طریقه فرمولت به این صورت باشه
2-کد PHP:=((Q5-P5)-L5)*200
کد PHP:=(Q5-P5-L5)*200
حالا بستگس داره که کدوم فرمول رو بخای
من تو فایل shiraz way rental car2.xlsx فرمول اول رو قرار دادم .
و تو فایل shiraz way rental car0.xlsx فرمول دوم رو قرار دادم.Last edited by generalsamad; 2015/02/27, 00:12.Leave a comment:
-
ایته فایلفایل های پیوست شدهLeave a comment:
-
-
-
در سلول s5 فرمول رو به این صورت بنویسیددر مورد فرمول پست قبلیتون اولویت محاسبه ابتدا پرانتز سپس ضرب و در نهایت جمع و تفریق میباشد. خیلی ساده میتونید تست کنید که جوابی که میگیرین درسته یا نه.کد PHP:=if(r5<0;r5/2;"")
Leave a comment:
-
سلام
وهمچنین میخواستم در ادامه سوال قبل جواب سلول r5 را در صورت مثبت بودن تقسیم به 2 کند ور سلول s5 قرار دهد .
من این شرط رو انجام دادم درست جواب نمیده.یعنی درحالتی که منفی هم هست یک حاصل اشتباه میده
(if(r5>0,r5/2,S5=
آیا درست نیست ممکنه راهنمایی ام کنید ممنون از لطفتونLeave a comment:
-
سلام آقا مهدی خوبهستین
ببخشید من میخواستم حاصل تفریق 2 عدد در 2 سلول راحساب کنم و همچنین منهای مقدار سلولی ضرب در عدد 200 ایا فرمول زیذ درست است
q5-p5)-l5*200)=
که جواب این در سلول r5 میباشدLeave a comment:
-
-
سلام مرسی ممنون فایلی رو که فرستادید دیدم امااگر یک اجاره کننده بیش از یک ماه یا یکسال باشه رو یعنی بخوایم بهمون نشون بده که در دو ستون دیگر سال و ماه رو باید چطور انجام بدیمLeave a comment:
-
فایل پیوست رو ببینفایل های پیوست شدهLeave a comment:
-
من الان انجام دادم اینجوری میشه1/2/15 9:25 1/9/15 13:35 7.173611111 Leave a comment:
-
Leave a comment:
Leave a comment: