تغییر فرمت زمان و ساعت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts

• Ali Parsaei
    پاسخ داد
    سلام،
    فرمت سلولها به صورت سه رقم دو رقم نيست بلکه فرمت کاملا" معمولي است و اصلا" فرمت تاريخ ندارند و چيزي که وارد شده در اصل مي توان گفت يک جور متن است!
    مثل: 22:45;456'75 !!! حال بايد چکار کرد؟ من در فايلتان يک فرمول نوشته و راهنمايي کرده ام انشاالله با استفاده از آن مشکلتان حل شود.
    ضمنا" يکي ديگر از دوستان هم چند ساعت پيش مشکلي تو اين مايه ها داشت خوب است فايلي که براي ايشان فرستاده ام را نيز نگاه کنيد.
    آدرسش: http://forum.exceliran.com/showthrea...5394#post15394 است.
    فايل اصلاح شده خودتان هم ضميمه همين پيغام است
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

• zzz62
    پاسخ داد
    با سلام و تشکر از شما.
    مشکلی که هست اینکه زمان نمایش داده شده تو سل بصورت سه رقم ساعت و دو رقم دقیقه است.
    و نمیشه جمع رو انجام داد با فرمت hh:mm
    فایل ارسالی رو لطفا ببینید..
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

• Ali Parsaei
    پاسخ داد
    سلام،
    يک ذره گنگ توضيح داده ايد. اکسل معمولا" عمل جمع و تفريق ساعات را به صورت معمول انجام مي دهد و مشکلي نبايد باشد (فايل پيوست را نگاه کنيد)
    جهت تغيير فرمت هم روي cell رايت کليک کرده و فرمت سل را انتخاب کنيد و سپس در برگه number قسمت تايم را انتخاب و يکي از فرمت ها را انتخاب کنيد. ضمنا" در همان برگه number گزينه custom را هم مي توانيد انتخاب کنيد و آنجا انواع فرمتهاي مختلف ديگر هم هست حتي مي توانيد در زير قسمت type خودتان يک فرمت تايپ کنيد، توجه کنيد که فرمت تايپ شده شما در قسمت sample در بالاي type درجا نشان داده مي شود و مي توانيد ببينيد که نتيجه نهايي چه خواهد بود اگر بلد نيستيد مي توانيد از نمونه هاي موجود الگو بگيريد، با کمي خلاقيت درست خواهد شد
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

• zzz62
    یک موضوع ایجاد کرد تغییر فرمت زمان و ساعت

تغییر فرمت زمان و ساعت

با سلام به همه ....
    من عضو جدید هستم و یه سوالی در مورد فرمت ساعت دارم . من تو گزارش گیری از یه برنامه کاربردی که مربوط به ساعات مرخصی و غیبت و اضافه کاری پرسنل هست تو این گزارش که بصورت اکسلی هست ساعت بصورت سه رقم نمایش داده میشه و در اینصورت نمیتونم این همه زمان و ساعت را جمع یا تفریق کنم و باید صفر سمت چپ ساعت سه رقمی رو پاک کنم .
    باید فرمت سل رو چطوری تعریف کنم تا این صفر سمت چپ رو پاک کنه و یا چطوری میشه با همین فرمت سه رقمی عمل جمع انجام بشه؟ البته لازم بذکره که اکسل 2007 هست.
    ممنون میشم از کمکتون.
چند لحظه..