معرفی گوشی یا تبلت مناسب برای مجموعه آفیس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Amin_D

• 2010/12/22
    • 399

معرفی گوشی یا تبلت مناسب برای مجموعه آفیس

با سلام

دوستان ، من دنبال یک گوشی و یا تبلتی هستم که :

اولاً : تو بازار ایران گیر بیاد

دوماً : نرم افزار آفیس رو ساپورت کنه

سوماً : قابلیت ادیت فایل های آفیس رو داشته باشه.

دوستانی اگر تجربه ای در این زمینه داشته باشند ممون میشم راهنمایی کنند.

با تشکر
    [COLOR=#008000][SIZE=7][FONT=arial][B]خواستن ، توانستن است.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

سلام
    دوست عزیز فقط باید بری تو کار ایسوز اونم مدل هایی که سیستم عاملش ویندوز 8 هست.(ولاغیر)
    هیچکدوم از افیس های Android و Ios کامل نیستند و خصوصا ماکرو ها رو ساپورت نمیکنن.
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• Amin_D

• 2010/12/22
      • 399

نوشته اصلی توسط Alireza2011
      سلام
      دوست عزیز فقط باید بری تو کار ایسوز اونم مدل هایی که سیستم عاملش ویندوز 8 هست.(ولاغیر)
      هیچکدوم از افیس های Android و Ios کامل نیستند و خصوصا ماکرو ها رو ساپورت نمیکنن.
      تبلت یا گوشی!
      اکسس رو هم ساپورت میکنه!
      [COLOR=#008000][SIZE=7][FONT=arial][B]خواستن ، توانستن است.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

نه متاسفانه افیسش کامل نیست درواقع شرکتش ماکروسافت نیست
        word و Excel و powerpoint رو داره ولی اصلاً کامل نیستن و فقط شکل برنامه رو دارن
        راستی اکسس رو من تا حالا روی اندورید ندیدم خودم چند وقت پیش تبلت اندوید گرفتم امکاناتش عالیه ولی تو قسمت افیس ضعف داره
        [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..