تقاضای کمک برای جستجو با وی لوک اپ

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

رضا جان سلام،
    دوستان خيلي خوب و با حوصله پاسخگوي شما بوده اند، همانطور که دوستمان khakzad راهنمايي کرده اند فايل دومي که فرستاده ايد کاملا" صحيح فرمول نويسي شده.
    تا اينجا هيچ بحثي نيست.
    شما اطلاعات رو از جايي دريافت و در شيت dedeh ثبت مي کنيد.
    تا ايجا هم مشکلي نيست.
    صفحه سهام شما هم درست تنظيم و صحيح فرمول نويسي شده.
    اين هم درست شد؟ تا اينجا مشکلي داريد؟ فکر نکنم مشکلي باشد.
    حال مرحله آخر اين است که شما در ستون نماد در شيت saham اسم نماد شرکتي را مي نويسيد و فرمولهاي نوشته شده بايد بروند و اطلاعات نماد نوشته شده توسط شما را از صفحه قبل استخراج و در شيت saham درج کنند.
    توجه کنيد که اطلاعات اوليه مندرج در شيت dadah در کامپيوتري ديگر و با فونتي خاص نوشته شده و تنظيمات صفحه کليد آن کامپيوتر با کامپيوتر شما فرق مي کند.
    اين مطلب در مورد دو حرف فارسي: "ک" و "ي" ايجاد اشکال مي کند.
    شما بايد در مورد کلماتي که اين دو حرف را دارند توجه کنيد که در شيت dedeh آن کلمه مثلا" با "ی" يا با "ي" نوشته شده (فرق اين دو، نقطه هاي زير دومي است) با هرکدام نوشته شده شما هم از همان حرف استفاده کنيد. همين مطلب را در مورد "ک" هم رعايت کنيد (البته تفاوت در "ک" ها با همزه پشت آنها مشخص مي شود).
    نکته اينجاست که يک مورد "ي" را که توجه کنيد و بفهميد چطور نوشته شده تمام نوشته هاي ديگر صفحه dedeh با همان "ي" نوشته شده و لازم نيست که دونه دونه تمام اسامي را بررسي نماييد.
    يک کار ديگر هم استفاده از find و replace است که آن را هم دوستان اشاره کرده اند و اگر اطلاعي از آن نداريد بگوييد راجع به آن هم راهنماييتان کنم.
    در نتيجه هيچ بحث اين نيست که 450 شرکت را تک تک بررسي کنيد.
    همه اينها را دوستان در بالا برايتان گفته اند و من جسارتا" با اجازه دوستان با شرح قدم به قدم دوباره ذکر کردم بلکه بهتر متوجه شويد.
    Last edited by Ali Parsaei; 2013/12/13, 15:04.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• rezayavar

• 2013/12/11
      • 49

نوشته اصلی توسط علي پارسا
      رضا جان سلام،
      دوستان خيلي خوب و با حوصله پاسخگوي شما بوده اند، همانطور که دوستمان khakzad راهنمايي کرده اند فايل دومي که فرستاده ايد کاملا" صحيح فرمول نويسي شده.
      تا اينجا هيچ بحثي نيست.
      شما اطلاعات رو از جايي دريافت و در شيت dedeh ثبت مي کنيد.
      تا ايجا هم مشکلي نيست.
      صفحه سهام شما هم درست تنظيم و صحيح فرمول نويسي شده.
      اين هم درست شد؟ تا اينجا مشکلي داريد؟ فکر نکنم مشکلي باشد.
      حال مرحله آخر اين است که شما در ستون نماد در شيت saham اسم نماد شرکتي را مي نويسيد و فرمولهاي نوشته شده بايد بروند و اطلاعات نماد نوشته شده توسط شما را از صفحه قبل استخراج و در شيت saham درج کنند.
      توجه کنيد که اطلاعات اوليه مندرج در شيت dadah در کامپيوتري ديگر و با فونتي خاص نوشته شده و تنظيمات صفحه کليد آن کامپيوتر با کامپيوتر شما فرق مي کند.
      اين مطلب در مورد دو حرف فارسي: "ک" و "ي" ايجاد اشکال مي کند.
      شما بايد در مورد کلماتي که اين دو حرف را دارند توجه کنيد که در شيت dedeh آن کلمه مثلا" با "ی" يا با "ي" نوشته شده (فرق اين دو، نقطه هاي زير دومي است) با هرکدام نوشته شده شما هم از همان حرف استفاده کنيد. همين مطلب را در مورد "ک" هم رعايت کنيد (البته تفاوت در "ک" ها با همزه پشت آنها مشخص مي شود).
      نکته اينجاست که يک مورد "ي" را که توجه کنيد و بفهميد چطور نوشته شده تمام نوشته هاي ديگر صفحه dedeh با همان "ي" نوشته شده و لازم نيست که دونه دونه تمام اسامي را بررسي نماييد.
      يک کار ديگر هم استفاده از find و replace است که آن را هم دوستان اشاره کرده اند و اگر اطلاعي از آن نداريد بگوييد راجع به آن هم راهنماييتان کنم.
      در نتيجه هيچ بحث اين نيست که 450 شرکت را تک تک بررسي کنيد.
      همه اينها را دوستان در بالا برايتان گفته اند و من جسارتا" با اجازه دوستان با شرح قدم به قدم دوباره ذکر کردم بلکه بهتر متوجه شويد.
      ضمن تشکر وقدردانی ممنونم از دوستان خوب و اگاه این تالار که به سرعت پاسخ من رو دادن من به نتیجه ای که میخواستم رسیدم. متشکرم

کامنت

• امين اسماعيلي
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
        • 1198
        • 84.00

اگر اطلاعاتتون هر روز از جایی وارد اکسل میشه و مدام با این مشکل مواجه هستین . مثلا اطلاعات در شیت 1 داره وارد میشه میتونین برای تصحیح شدن ي به ی از کد زیر در ایونت باز شدن فایل اکسلتون یا فعال شدن اون شیت استفاده کنید
        کد:
        Sheet1.Cells.Replace What:=Chr(237), Replacement:=Chr(236), LookAt:=xlPart, SearchOrder _
                :=xlByRows, MatchCase:=False, SearchFormat:=False, ReplaceFormat:=False
        Last edited by امين اسماعيلي; 2013/12/14, 17:32.
        در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

چند لحظه..