فراخوانی فرمول تکراری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Hesam2

• 2013/04/24
    • 32

فراخوانی فرمول تکراری

با سلام

من یه فایل اکسلی دارم که باید روزانه تکمیل کنم و تعداد ستون های اون زیاد هستند و هر ستون رو باید با یه فرمولی (VlookUp) از فایل دیگه ای فراخوانی کنم

(فایل هایی که باید از اونا اطلاعات رو فراخوانی کنم ثابت هستند)

میخواستم ببینم راهی هست که من فرمو لها رو جایی ذخیره کنم و هر سری به او مراجعه کنم.

• ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4376
    • 70.00

درود این سوال کمی برای من عجیب هست ، اگر منابع ثابت هست که دیگه چه نیازی به کار هر روزه ، شما باید یک فایل اکسل که شامل فرمول هاست تهیه کنید و فقط منابع رو به روز کنید دیگه نیازی به فرمول نویسی مجدد نداریدk:

sigpic

کامنت

• Hesam2

• 2013/04/24
      • 32

نوشته اصلی توسط vatanparast
      درود این سوال کمی برای من عجیب هست ، اگر منابع ثابت هست که دیگه چه نیازی به کار هر روزه ، شما باید یک فایل اکسل که شامل فرمول هاست تهیه کنید و فقط منابع رو به روز کنید دیگه نیازی به فرمول نویسی مجدد نداریدk:
      ببنید :

من داخل یه فایل اکسل که باید روزانه تکمیل بشه ، یک سری ستون هایی دارم

محتویات این ستون ها باید از چندین فایل اکسل دیگه (که خود اونا دارای ستونهای متنوعی هستند) بر اساس یک Primery Key (که در بقیه فایل های اکسل نیز موجود است) فراخوانی میشوند و Sort

مناسبی ندارند . و من مجبورم که که در فایل اصلی خودم بر اساس PK از فایلهای دیگه با فرمول های متنوعی آنها رو فراخوانی کنم و عملیات هایی رو این ستون ها انجام بدم .

حالا میخوام این فرمول هایی که روزانه استفاده میشوند رو بنویسم و در جایی ذخیره کنم و آنها در روز بعد استفاده کنم.

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1519
        • 71.67

سلام،
        باز هم توضيحتان گويا نيست، فکر کنم منظورتان از اينکه "فايل نهايي بايد روزانه تکميل بشه" اين نيست که "اطلاعات پايه بايد روزانه در آن وارد شود" بلکه منظورتان اين است که هر روز بايد فرمول نويسي شود درست است؟ در فايل نهايي آيا در هر روز با يک ترفند خاص که با روز قبل فرق مي کند اطلاعات را جمع آوري مي کنيد؟ يا هر روز دقيقا" يک کار را تکرار مي کنيد؟ اگر دقيقا" و مو به مو يک کار تکرار مي شود مي توانيد از ماکروها استفاده کنيد. با توضيحاتي که شما داده ايد بيشتر از اين نمي شود کمکتان کرد. البته من تقريبا" درک مي کنم که چه پيش آمده، احتمالا" يک زياد و کم هاي خاصي بايد انجام دهيد که نمي شود از قبل يک فايل فرمول نويسي شده را تنظيم کرد که اتوماتيک محاسبات نهايي را انجام دهد. ولي ... خوب بيشتر از اين فقط با ديدن نمونه کار مي توان اظهار نظر کرد.
        sigpic

کامنت

• Hesam2

• 2013/04/24
          • 32

منظور من اینه که یه قسمتی از اکسل هست که تنظیماتی مثل Advanced Filter برا فیلتر کردن رو توش ذخیره کرد و بعد اون رو فراخوانی کرد

ولی این تنظیمات برا فرمولی که همیشه ازش استفاده میکنم تنظیم کنیم

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
            • 2034
            • 85.00

سلام
            فرمول ها رو می تونید توی name manager نگه دارید.اسم هم براشون بذارید.بنا به نیاز فراخوانی کنید.
            البته فرضض بر این هست که طبق گفته شما ثابت هستند.یعنی محدوده های داینامیک ندارن)
            که البته داینامیک بودن هم تا حدی قابل رفع شدن هست
            امتحان کنید ببینید نیاز برطرف میشه؟

کامنت

• Hesam2

• 2013/04/24
              • 32

نوشته اصلی توسط khakzad
              سلام
              فرمول ها رو می تونید توی name manager نگه دارید.اسم هم براشون بذارید.بنا به نیاز فراخوانی کنید.
              البته فرضض بر این هست که طبق گفته شما ثابت هستند.یعنی محدوده های داینامیک ندارن)
              که البته داینامیک بودن هم تا حدی قابل رفع شدن هست
              امتحان کنید ببینید نیاز برطرف میشه؟
              سلام
              دست شما درد نکنه از راهنمایی تون .
              ولی من یه مشکلی باهاش دارم و اون اینه که چون بیش از 30 فرمول (که از سه فایل اطلاعات رو باهاش به این فایلم فراخوانی میکنم) رو تو قسمت Name Manager تعریف کردم

ولی دیدم حجم فایل خیلی زیاد میشه (حدود 7 برابر بیشتر از حالتی که فرمول ها رو در قسمت Name Manager تعریف نکرده بودم) .

میخواستم نظرتون رو بپرسم ببینم واقعاً حجم فایل با تعریف کردن بالا میره؟

(بیشتر فرمول های تعریف شده Vlookup هستند)

با تشکر

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
                • 2034
                • 85.00

خواهش می کنم
                فکر نمی کنم تا این حد اثر داشته باشه!!!
                مطمئن هستید بخاطر این موضوع هست؟
                چون من خودم بارها و به تعداد خیلی بیشتر از اینا اسم داخل name manager ذخیره کردم و با کلی نمودار و داده، نهایت نزدیک 3 مگابایت میشه
                شاید اشتباها موارد گرافیکی یا عکس سنگینی داخلش گذاشتید....چک کنید

کامنت

• Hesam2

• 2013/04/24
                  • 32

نوشته اصلی توسط khakzad
                  خواهش می کنم
                  فکر نمی کنم تا این حد اثر داشته باشه!!!
                  مطمئن هستید بخاطر این موضوع هست؟
                  چون من خودم بارها و به تعداد خیلی بیشتر از اینا اسم داخل name manager ذخیره کردم و با کلی نمودار و داده، نهایت نزدیک 3 مگابایت میشه
                  شاید اشتباها موارد گرافیکی یا عکس سنگینی داخلش گذاشتید....چک کنید
                  سلام
                  فایلی که راجه بهش مطلب نوشتم فقط یک شیت داره و هیچ اشکال گرافیکی و Border و ... نداره

وقتی Name manager دارای فرموله حجمش زیاد میشه ولی وقتی اونا دلیت میکنم حجمش خیلی میاد پائین

با تشکر

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
                    • 2034
                    • 85.00

آهان. عجیبه.....
                    متاسفانه نمی دونم.

کامنت

چند لحظه..