جلوگیری از delete شدن محتویات سلول و خالی ماندن آن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hs208

• 2013/12/13
    • 74

با سلام
    آقای وطن پرست بسیار از پیگیری شما متشکرم،
    کد دوم شما مفید واقع شد فقط یک مشکل بوجود می آورد:
    مثلا وقتی در شیت1 هستیم دکمه Delete برای ستون C غیر فعال است حالا یکی از سلولهای ستون C را در حالت انتخاب قرار میدهیم ولی عملی انجام نمیدهیم و به شیت های دیگر میرویم، دکمه Delete مجددا فعال میشود و بعد از اینکه با شیت دیگر کارمان تمام شد مجددا به شیت1 برگردیم و مشکل اینجاست که دکمه Delete همچنان فعال است ، در این حالت چون یکی از سلولهای ستون C (ستونی که نمیخواهیم دکمه Delete روی آن عمل کند) ازقبل در حالت انتخاب بود فشردن دکمه Delete باعث پاک شدن آن میشود که برعکس خواسته ماست.
    یه مشکل دیگه رو هم قبلا مطرح کرده بودم که هنوز حل نشده و اون هم شبیه مشکل بالاست ولی برای وقتی که فایل را open میکنیم. در این حالت نیز اگر یکی از سلولهای ستون C از قبل در حالت انتخاب باشد دکمه Delete آن را پاک میکند که برعکس خواسته ماست.
    جسارتا اگر مقدور است پیگیری بفرمایید. باتشکر فراوان

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

نوشته اصلی توسط hs208
      با سلام
      آقای وطن پرست بسیار از پیگیری شما متشکرم،
      کد دوم شما مفید واقع شد فقط یک مشکل بوجود می آورد:
      مثلا وقتی در شیت1 هستیم دکمه Delete برای ستون C غیر فعال است حالا یکی از سلولهای ستون C را در حالت انتخاب قرار میدهیم ولی عملی انجام نمیدهیم و به شیت های دیگر میرویم، دکمه Delete مجددا فعال میشود و بعد از اینکه با شیت دیگر کارمان تمام شد مجددا به شیت1 برگردیم و مشکل اینجاست که دکمه Delete همچنان فعال است ، در این حالت چون یکی از سلولهای ستون C (ستونی که نمیخواهیم دکمه Delete روی آن عمل کند) ازقبل در حالت انتخاب بود فشردن دکمه Delete باعث پاک شدن آن میشود که برعکس خواسته ماست.
      یه مشکل دیگه رو هم قبلا مطرح کرده بودم که هنوز حل نشده و اون هم شبیه مشکل بالاست ولی برای وقتی که فایل را open میکنیم. در این حالت نیز اگر یکی از سلولهای ستون C از قبل در حالت انتخاب باشد دکمه Delete آن را پاک میکند که برعکس خواسته ماست.
      جسارتا اگر مقدور است پیگیری بفرمایید. باتشکر فراوان
      ببین دوست عزیز ما یه سری event داریم تو وی بی که باعث run شدن کد میشه من اگه بر اساس حرکت ماوس هم برات کد بنویسم ممکنه بگی کاربر ماوس رو تکون نداد اجرا نمیشه ، خب دوست من با ربات که طرف نیستی اول توجیهش کن که چیکار باید بکنه ، حالا انشالله در ورژن های آینده آفیس که امکان درک اصوات هم اضافه خواهد شد این مشکل شمارو کامل میشه حل کرد

مشکل دوم هم چشم
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• hs208

• 2013/12/13
        • 74

دوست عزیز و بزگوار جناب آقای وطن پرست ترسم از همین بود که آخرش با این نادانیم حرص شما رو در بیارم
        تا همینجا هم که پیگیری کردید واقعا جای قدردانی داره البته غیر از قدردانی زبانی فعلا کار دیگه ای از دست من بر نمیاد.
        شاید اگه مقدور باشه event رو باز شدن فایل یا شیت تعریف کرد احتمالا مشکل حل شه (البته قبلا هم گفتم من برنامه نویسی بلد نیستم، فقط نظر دادم)
        بازهم ممنون

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
          • 2011/10/19
          • 4377
          • 70.00

نوشته اصلی توسط hs208
          دوست عزیز و بزگوار جناب آقای وطن پرست ترسم از همین بود که آخرش با این نادانیم حرص شما رو در بیارم
          تا همینجا هم که پیگیری کردید واقعا جای قدردانی داره البته غیر از قدردانی زبانی فعلا کار دیگه ای از دست من بر نمیاد.
          شاید اگه مقدور باشه event رو باز شدن فایل یا شیت تعریف کرد احتمالا مشکل حل شه (البته قبلا هم گفتم من برنامه نویسی بلد نیستم، فقط نظر دادم)
          بازهم ممنون
          من دو شرط رو قائل شدم یکی شیت بوده یکی ستون اما بالاخره به یک نحوی باید ماکرو فعال بشه میشه با حرکت ماوس هم فعالش کرد اما باز هم ممکنه فرد ماوس رو حرکت نده وقتی ما یک کلید کیبورد رو غیر فعال میکنیم نمیتونیم بگیم فقط رو یک محدوده خاص غیر فعال شو مگر اینکه شرط بذاریم و با عاملی اون شرط رو اجرا کنیم ، با این شرایطی که شما دارید به نظرم از خیر غیر فعال کردن کلید بگذرید و از پیغام ها استفاده کنید من نمیدونم اون کاربر سطح هوشیش در چه حدی هست اما مطمئنم سواد خواندن داره و با پیغام متوجه میشه که نباید پاک کنه ، اگر با این سیستم موافقید بفرمایید من کدش رو بنویسم
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]

کامنت

• hs208

• 2013/12/13
            • 74

با سلام خدمت استاد گرامی جناب آقای وطن پرست
            بسیار منت میذارید بر بنده اگر همچین لطفی بکنید و کدشو برام بنویسید، فقط من این همه لطف و محبت رو چطور جبران کنم؟ راهی هست ؟
            در همه امور سرافراز و موفق باشید

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
              • 2011/10/19
              • 4377
              • 70.00

نوشته اصلی توسط hs208
              با سلام خدمت استاد گرامی جناب آقای وطن پرست
              بسیار منت میذارید بر بنده اگر همچین لطفی بکنید و کدشو برام بنویسید، فقط من این همه لطف و محبت رو چطور جبران کنم؟ راهی هست ؟
              در همه امور سرافراز و موفق باشید
              ترکیبی از هر دو روش اجرا میکنم که اگر احیانا اون حالت های خاص پیش اومد با پیغام اخطار بده
              [CENTER]
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                • 2011/10/19
                • 4377
                • 70.00

این فایل شیت a محدوده c1:c10 رو شامل میشه دیگه بررسی آنچنانی نکردم ولی تا حد امکان جلوی پاک کردن رو گرفتم بررسی کن موردی بود بگو حلش کنم
                فایل های پیوست شده
                Last edited by ~M*E*H*D*I~; 2013/12/30, 20:09.
                [CENTER]
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                [/CENTER]

کامنت

• hs208

• 2013/12/13
                  • 74

با سلام خدمت شما جناب آقای وطن پرست
                  سمت مدیر ارشد رو بهتون تبریک میگم
                  روی فایل خودتون بررسی کردم دقیقا همون چیزیه که میخاستم ، واقعا که حرفه ای و قابل تحسین هستید. انشاا... که بتونم کدها رو به فایل خودم اضافه کنم و نتیجه بگیرم.
                  امتحان میکنم اگه به مشکلی برخوردم مزاحمتون میشم و ازتون راهنمایی میگیرم.
                  واقعا ممنوووون و متشکر

کامنت

• hs208

• 2013/12/13
                    • 74

با سلام خدمت همه دوستان
                    و سلام مخصوص خدمت استاد خودم جناب آقای وطن پرست.
                    آقای وطن پرست کدها روی فایل خودم هم امتحان کردم جواب داد ، باید عرض کنم که شما فوق العاده‎این و کدنویسیتون بیسته. (ببخشید اگه در مورد به نتیجه رسیدن کدها اذیتتون کردم)
                    خیلی دلم میخاد مثل شما بلد بشم کد بنویسم که بتونم همه مشکلاتمو توی اداره و جاهای دیگه به راحتی حل کنم ، لطفا منو راهنمایی کنید و بگید از کجا شروع کنم

ضمنا از همه اساتید و دوستانی که برای سایت زحمت میکشن هم کمال تشکر رو دارم ( خصوصا جنابان shamsololama ، Meyti، nima ، amir ghasemiyan سرکار خانم خاکزاد و سرپرست محترم سایت ) برای همتون آرزوی موفقیت روزافزون دارم

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                      • 2011/10/19
                      • 4377
                      • 70.00

نوشته اصلی توسط hs208
                      با سلام خدمت همه دوستان
                      و سلام مخصوص خدمت استاد خودم جناب آقای وطن پرست.
                      آقای وطن پرست کدها روی فایل خودم هم امتحان کردم جواب داد ، باید عرض کنم که شما فوق العاده‎این و کدنویسیتون بیسته. (ببخشید اگه در مورد به نتیجه رسیدن کدها اذیتتون کردم)
                      خیلی دلم میخاد مثل شما بلد بشم کد بنویسم که بتونم همه مشکلاتمو توی اداره و جاهای دیگه به راحتی حل کنم ، لطفا منو راهنمایی کنید و بگید از کجا شروع کنم

ضمنا از همه اساتید و دوستانی که برای سایت زحمت میکشن هم کمال تشکر رو دارم ( خصوصا جنابان shamsololama ، Meyti، nima ، amir ghasemiyan سرکار خانم خاکزاد و سرپرست محترم سایت ) برای همتون آرزوی موفقیت روزافزون دارم
                      درود

این نظر لطف شماست ، مراحل پیشرفت در اکسل رو بطور خلاصه در لینک زیر میتونی مطالعه کنی گرچه این قدم هارو میشه در جهت پیشرفت در هر کاری تعمیم داد ، به زودی دوره آموزشی اکسل و دوره جدید آموزش ویژوآل بیسیک و بسته ها آموزشی کوتاه مدت هم در سایت ارائه خواهد شد که متونید شرکت کنید

12 گام برای پیشرفت در excel و کار

[CENTER]
                      [SIGPIC][/SIGPIC]
                      [/CENTER]

کامنت

• zariff
                        • 2016/08/08
                        • 1

سلام
                        من به تازگی به راه حل این مساله نیاز پیدا کردم
                        به نظرتون این کد هم می تواند مناسب باشد؟ منظورم برای همان فایل ازمایشی اول است

Option Explicit

Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
                        On Error GoTo Whoa

Application.EnableEvents = False

If Not Intersect(Target, Range("c1:c5")) Is Nothing Then
                        If Len(Trim(Target.Value)) = 0 Then Application.Undo
                        End If

LetsContinue:
                        Application.EnableEvents = True
                        Exit Sub
                        Whoa:
                        MsgBox Err.Description
                        Resume LetsContinue
                        End Sub
                        Last edited by zariff; 2016/08/08, 20:12.

کامنت

• mojtabam67
                          • 2015/04/10
                          • 1

با سلام
                          جناب چطور میتونیم این کد رو به تمام شیت کاری اعمال کنیم یعنی پس از ورود اطلاعات توسط بنده فایل در دست دیگران قابل ویرایش و حذف نباشه ؟
                          ممنون میشم این مورد رو هم بصورت کد در اختیار کار بران قرار بدید
                          سپاسگزارم

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                            • 558
                            • 41.00

نوشته اصلی توسط Ali Parsaei
                            سلام،
                            با توجه به طولاني شدن اين بحث و اينکه شما از vba سررشته نداريد، جسارتا" يک نکته هم بنده عرض کنم:
                            از conditional formating هم مي توانيد استفاده کنيد، به فايل ضميمه نگاه کنيد، البته جلوي کاربر را نمي گيرد ولي خانه را بعد از delete قرمز رنگ مي کند و حتي در خانه اي ديگر هم مي توان هشدار براي آن نوشت. يک نکته را توجه کنيد: در اين روش اگر خانه هاي مورد ويرايش کاربر ابتدا به ساکن خالي باشد قرمز مي شود پس ابتدا در آنها يک خط تيره گذاشته ام که خالي نباشد و سپس data validation را اعمال کرده ام.
                            به هر حال اين هم روشي است، شايد براي شما تو دست تر باشد!
                            خانه هاي فايل پيوست را ويرايش و delete کنيد و نتيجه را ببينيد، رمز صفحه هم همان 123 است.
                            سلام
                            استاد شما در موضوع زیر فایلی قرار دادید که سلول بعد از delete قرمز رنگ میشود و حتی در سلول ديگر هم پیام‌ هشدار میدهد
                            این فایل یه ایراد جزعی داره و اینکه وقتی کاربر آن سلول را پر میکند دوباره رنگ آن به حالت اول بر میگردد آیا امکانش است که جلوی این کار را گرفت
                            من میخواهم کاربرانم بعد از پاک کردن سلول متوجه شوم بعد من ادمین بتونم دوباده رنگ آن را به حالت اول برگردانم
                            [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• Ali Parsaei
                              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                              • 1522
                              • 71.67

سلام،
                              توي اين فايل به خصوص که همچين عملي کاربرد ندارد، چون کاربر دقيقا" محدود شده که چند مورد خاص را انتخاب کند و يعني شما به کاربر خود درباره آن چند مورد خاص اعتماد کرده ايد تا يکيشان را انتخاب کند و اگر هم سلول را ديليت کرد باز مجبور است با يکي از گزينه هاي مورد نظر آن را پر کند و ما هم همين را مي خواسته ايم. با اين اوصاف ديگر بررسي عملکرد کاربر غير معقول است. البته باز فايل يک اشکالاتي دارد و اگر کاربر خانه هاي مورد نظر را با کپي پيست پر کند باز مشکل به وجود خواهد آمد.
                              ولي کلا" اگر فايلي بخواهيد که تغييرات کاربر را به شما نشان دهد مسئله يک چيز ديگر مي شود. تا اونجا که در خاطرم هست فکر کنم براي فايل هايي که بين چند کاربر به اشتراک مي گذاريد اکسل خودش در قسمت review يک گزينه track chenges براي اين امر دارد.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..