انجام رتبه بندی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • gha3emi

• 2014/11/10
    • 65

سلام
    تواين فايل اكسل ضميمه من مي خوام تو ستون رتبه بعد از عدد 14 به جاي تكرار سه باره عدد 11 عدد 13 تكرار بشه و به عدد بعدي به جاري رتبه 10 رتبه 12 داده بشه و الي آخر
    ممنون ميشم اگه بتونيد راهنماييم كنيدامتياز.xlsxامتياز.xlsx

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
      • 480
      • 80.00

نوشته اصلی توسط gha3emi
      سلام
      تواين فايل اكسل ضميمه من مي خوام تو ستون رتبه بعد از عدد 14 به جاي تكرار سه باره عدد 11 عدد 13 تكرار بشه و به عدد بعدي به جاري رتبه 10 رتبه 12 داده بشه و الي آخر
      ممنون ميشم اگه بتونيد راهنماييم كنيد[ATTACH]5552[/ATTACH][ATTACH]5552[/ATTACH]
      با سلام
      بر اساس همون فايلي كه براتون گذاشته بودم جواب رو فرستادم.(با استفاده از دو ستون كمي D و E)
      البته اگه بخواين برعكسش رتبه بندي كنيد (يعني به عدد 67 رتبه 1 بدين) كافيه به جاي فرمول small توي ستون D از فرمول Large استفاده كنيد.
      بپيوست فايل ارسال ميگردد. موفق باشيد.
      فایل های پیوست شده
      Last edited by mohammad_ashooryan; 2015/01/18, 14:58.

کامنت

• gha3emi

• 2014/11/10
        • 65

سلام
        زحمت كشيديد ولي يك مشكل وجود داره و اون اينكه من مي خوام بالاترين فعالسازي امتياز 21 رو داشته باشه و به ترتيب امتيازها كم بشه

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
          • 480
          • 80.00

سلام
          زحمت كشيديد ولي يك مشكل وجود داره و اون اينكه من مي خوام بالاترين فعالسازي امتياز 21 رو داشته باشه و به ترتيب امتيازها كم بشه
          با سلام
          جواب رو با اين شرط هم ارسال كردم.
          همين فايل رو ببينيد.
          فايل پاييني مربوط به قبله كه نتونستم حذفش كنم.
          فایل های پیوست شده
          Last edited by mohammad_ashooryan; 2015/01/19, 14:41.

کامنت

• gha3emi

• 2014/11/10
            • 65

سلام mohammad2060 عزيز
            موقع دانلود فايل بالا پيغام فايل وجود ندارد يا حذف شده است نمايش داده ميشه

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
              • 699

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
              با درود
              والا تو فایل هم جناب میر ، یه جورایی از ستون کمکی استفاده کردین برای سورتش. یعنی اینکه از large استفاده شده و بعد هم فرمول خودتون.
              نوشته اصلی توسط khakzad
              با تشکر از شما
              میشه لطفا بفرمایید چرا از rank استفاده نمی کنیم؟؟؟؟؟؟؟

ممنون از پاسخ شما
              با سلام
              ضمن احترام به نظر تمامی دوستان باید عرض کنم که بنده بهیچ وجه از ستون کمکی استفاده نکردم بلکه خواستم نشان بدهم اگر سورت شده باشد و یا نباشد فرمول جواب می دهد و اصلا در این فرمول سورت مد نظر نبوده.(هر چند قبول دارم توضیح خوبی در مورد آن نداده بودم.)

در پاسخ به سوال سرکار خانم خاکزاد : یکی از مهم ترین دلیل نوع رتبه بندی در خود تابع Rank است که بعد تکرار یک عدد رتبه بعدی را باتکرار ها جمع میکند یعنی اگر یک و دو و سه تا سه داشته باشیم رتبه بعدی شش می دهد نه 4 دلیل دیگر اینکه میشود از ترکیب توابع به نتایجه دلخواه نیز رسید و نباید پرسید که چرا از Index and match بجای Vlookup استفاده میکنیم و یا از Sumproduct با ترکیب توابع دیگر بجای sum یا Sumif استفاده میکنیم ، که هر کدام خاصیت و محدودیت مخصوص خودشان را دارند وعدم پاسخگویی ان تابع و .... می تواند عامل دیگری باشد .

باز هم ممنون از تمام کسانی که با سوال خود باعث آگاهی بنده و دیگر عزیزان میشوند
              با تشکر میر
              Last edited by majid_mx4; 2015/01/20, 12:36.

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
                • 480
                • 80.00

نوشته اصلی توسط gha3emi
                سلام mohammad2060 عزيز
                موقع دانلود فايل بالا پيغام فايل وجود ندارد يا حذف شده است نمايش داده ميشه
                نمیدونم چرا این چند روزه بعضی از فایلهام اینجوری ارور میده. توی یه پست دیگه من هم این اتفاق افتاده بود.
                نمیدونم مشکل از سایته. یا فایلهای من
                به هر حال دوباره فایلو آپلود کردم انشاالله که ایندفعه ارور نده.
                در پاسخ به سوال دوست عزیز Gha3emi که هدفشون این بود که توی فایلشون بالا
                ترين فعالسازي امتياز 21 رو داشته باشه و به ترتيب امتيازها كم بشه.جواب رو با اين شرط هم ارسال كردم.
                امتياز.xlsx

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                  • 699

نوشته اصلی توسط gha3emi
                  سلام majid_mx4
                  عزيز
                  راجع به فايلتون يك مقدار توضيح ميديد

با سلام

خلاصه و مفید توضیح بیشتر در فایل ضمیمه )

sumproduct کنترل رتبه بزرگی عدد را بر عهده دارد (این جمله شاید درست نباشد ولی به مفهوم کلی درست است ** بخاطر خاصیت تابع می گویم ***)

countifعداد تکرار یک عدد را می شمارد

رتبه + تکرار میشود : رتبه بندی

با تشکر میر
                  فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..