دستور اضافه شدن یک شیت خاص با اضافه شدن یک سطر
Collapse
X
-
بهم خوردن اندازه ی سطرها و ستون ها
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
دوستان فايل اکسلي دارم که با فرمت xlsm،آن را ذخيره کرده ام.دوستان مشکل اين جاست که وقتي همين فايل رو در کامپيوتر ديگري باز مي کنم با دو مشکل مواجه ميشود
1.اندازه ي سطر ها و ستون ها مقداري تغيير مي کنند
2.مشکل ديگر هم اين است که من تمام طراحي هام بر اساس مانيتور 17 اينچ بوده و فقط در صورتي که فايلم با اين مانيتور باز شود، تمام اشکال و جداول در وسط صفحه مانيتور نمايان مي شوند ولي در مانيتور هاي بزرگتر يا وايد، تصاويرم در گوشه مي افتند و در نتيجه جلوه و زيبايي خوبي ندارد .
دوستان چگونه مي تونم اين مشکل را برطرف کنم؟کامنت
-
فایل های پیوست شدهکامنت
-
بفرماييد دوست عزيز. يك سري تغييرات جزئي نياز داشت
کد:Sub sums() Sheets("sheet1").Select ActiveSheet.Next.Select For i = 1 To Worksheets.Count - 2 ActiveSheet.Next.Select a = Range("bi122").Value + a Next i Sheets("sheet1").Select Range("B1").Value = a End Sub
کامنت
-
کامنت
-
سلام خدمت دوستان و اساتید
دوستان ماکرویی دارم که با ران شدن این ماکرو، به تعداد اسامی دانش آموزان از شیت 20 کپی می گیرد و شیت درست می کند.دوستان مشکل اینجاست که این ماکرو حتما باید همان هنگامی که فایل باز می شود ران شود و اگر کمی در شیت 20تغییر ایجاد شود ،در اجرای این ماکرو به ارور بر می خوریم.دوستان ایا راهی برای برطرف کردن این ارور وجود دارد؟Last edited by ali65e; 2014/01/04, 17:51.کامنت
-
سلام خدمت دوستان و اساتید
دوستان ماکرویی دارم که با ران شدن این ماکرو، به تعداد اسامی دانش آموزان از شیت 20 کپی می گیرد و شیت درست می کند.دوستان مشکل اینجاست که این ماکرو حتما باید همان هنگامی که فایل باز می شود ران شود و اگر کمی در شیت 20تغییر ایجاد شود ،در اجرای این ماکرو به ارور بر می خوریم.دوستان ایا راهی برای برطرف کردن این ارور وجود دارد؟
عكستون واضح نيست. به چه مشكلي بر ميخوريد؟ چه تغيير در شيت 20 ميدين كه اين مشكل بوجود مياد؟کامنت
-
کامنت
-
کامنت
-
-
کامنت
-
سلام مجدد خدمت دوستان و سروران گرامی
دوستان فبلا ماکرویی رو یکی از دوستان(آقای قاسمیان)نوشته بودند که با اجرای اون ماکرو به تعداد دانش آموزان،از شیت 20 کپی مگرفته می شد و شیت ایجاد می شد.مشکلی که الان باهاش مواجه شدم اینه که بعلت تعداد زیاد دانش آموزان ،فایل بسیار سنگین شده . حتی در بعضی کامپیوترها اجرا نمیشه.دوستان جسارتا می خواستم اگر بشود تغییری توو دستور این ماکرویی که خدمتتان میگذارم داد که بجای اینکه به تعداد دانش آموز از شیت 20 کپی ایجاد شود،به تعداد دانش آموزان فایل اکسل "به نام هر دانش آموز"ایجاد شود.با تشکر از همه ی زحمت کشان این سایت
کد:[FONT=Tahoma][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][INDENT]Sub sheetnaming() Sheets("Sheet2").Select c = Range("I11").Value For e = 2 To c + 1 Name = Range("G" & e).Value Sheets("Sheet20").Select Sheets("Sheet20").Copy After:=Sheets(Worksheets.Count) ActiveSheet.Name = Name ActiveSheet.Range("a1") = Name Sheets("Sheet2").Select ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=Range("G" & e), Address:="", SubAddress:=Name & "!A1", TextToDisplay:=Name Range("G2:G40").Select With Selection.Font .Name = "B Nazanin" .Strikethrough = False .Superscript = False .Subscript = False .OutlineFont = False .Shadow = False .TintAndShade = 0 .ThemeFont = xlThemeFontNone End With Selection.Font.Underline = xlUnderlineStyleNone With Selection.Font .Color = -10477568 .TintAndShade = 0 End With With Selection.Font .Color = -10477568 .TintAndShade = 0 End With Next e End Sub [/INDENT] [/FONT][/COLOR] [/FONT]
کامنت
-
سلام مجدد خدمت دوستان و سروران گرامی
دوستان فبلا ماکرویی رو یکی از دوستان(آقای قاسمیان)نوشته بودند که با اجرای اون ماکرو به تعداد دانش آموزان،از شیت 20 کپی مگرفته می شد و شیت ایجاد می شد.مشکلی که الان باهاش مواجه شدم اینه که بعلت تعداد زیاد دانش آموزان ،فایل بسیار سنگین شده . حتی در بعضی کامپیوترها اجرا نمیشه.دوستان جسارتا می خواستم اگر بشود تغییری توو دستور این ماکرویی که خدمتتان میگذارم داد که بجای اینکه به تعداد دانش آموز از شیت 20 کپی ایجاد شود،به تعداد دانش آموزان فایل اکسل "به نام هر دانش آموز"ایجاد شود.با تشکر از همه ی زحمت کشان این سایت
کد:[FONT=Tahoma][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][INDENT]Sub sheetnaming() Sheets("Sheet2").Select c = Range("I11").Value For e = 2 To c + 1 Name = Range("G" & e).Value Sheets("Sheet20").Select Sheets("Sheet20").Copy After:=Sheets(Worksheets.Count) ActiveSheet.Name = Name ActiveSheet.Range("a1") = Name Sheets("Sheet2").Select ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=Range("G" & e), Address:="", SubAddress:=Name & "!A1", TextToDisplay:=Name Range("G2:G40").Select With Selection.Font .Name = "B Nazanin" .Strikethrough = False .Superscript = False .Subscript = False .OutlineFont = False .Shadow = False .TintAndShade = 0 .ThemeFont = xlThemeFontNone End With Selection.Font.Underline = xlUnderlineStyleNone With Selection.Font .Color = -10477568 .TintAndShade = 0 End With With Selection.Font .Color = -10477568 .TintAndShade = 0 End With Next e End Sub [/INDENT] [/FONT][/COLOR] [/FONT]
اين كار شدنيه ولي توصيه ميكنم همچين كاري نكنين. چون اگه اين رو تغيير بدين بعد مجبورين همه كدهاتون رو تغيير بدين
بچه ها رو كلاس بندي كنيد خب. هر كلاس مثلا ده بيست نفر باشن. يعني تو هر فايل ده بيست نفر فقط باشن. اگه براي هر كسي يك فايل بسازين بعد براي باز كردن و نمره دادن و ... به مشكل ميخورين.کامنت
کامنت