دوستان عزیز در حال طراحی سوالات 4 گزینه ای برای دانش آموزان هستم که دانش آموز به طبع باید یکی از گزینه ها را انتخاب کند ولی مشکل اینجاست که چند گزینه را همزمان میشود برای یک سوال انتخاب کرد.آیا راه حلی وجود دارد که بشود که این مشکل را بر طرف کرد
گذاشتن چک باکس برای سلول ها با شرط انتخاب فقط یکی از پک باکس ها در هر سطر
Collapse
X
-
گذاشتن چک باکس برای سلول ها با شرط انتخاب فقط یکی از پک باکس ها در هر سطر
سلام مجدد
دوستان عزیز در حال طراحی سوالات 4 گزینه ای برای دانش آموزان هستم که دانش آموز به طبع باید یکی از گزینه ها را انتخاب کند ولی مشکل اینجاست که چند گزینه را همزمان میشود برای یک سوال انتخاب کرد.آیا راه حلی وجود دارد که بشود که این مشکل را بر طرف کردLast edited by ali65e; 2013/12/20, 16:52. -
علاوه بر روشي كه مهدي عزيز گفتن شما ميتونين از اين فايل هم استفاده كنيد.
تو اين فايل كاربر شماره گزينه رو وارد ميكنهفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام دوست عزيز
من در واقع چك مارك نذاشتم. اگه دقت كنيد ميبينيد كه p هست. فقط بخاطر نوع فونتش هست كه چك مارك ديده ميشهکامنت
-
option box نه، option button درست است.
همان درگ کردن راه حل است، حالا چي شده؟ مگر چه مشکلي با درگ کردن داريد؟
دو نکته:
1-با انتخاب يک option button و استفاده از کليدهاي جهت دار مي توانيد محل دقيق آنها را در group box تعيين کنيد.
2- فقط کافي است براي يک سوال group box و option button طراحي کنيد. سپس آن group box و option button هاي درون آن را با نگه داشتن دگمه کنترل انتخاب کنيد. پس از انتخاب آنها دگمه کنترل را نگه داشته و بعد کليک موس را پايين نگه داشته و بکشيد، يک کپي از آنها ايجاد مي شود، به همين ترتيب الي آخر.
گفتم شايد اشکالتان يکي از دو مورد فوق بوده که اين سوال را کرده ايد به همين جهت توضيح دادم.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت

کامنت