حل مشکل vlookup با کمک ماکرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sshamedk

• 2012/07/12
    • 20

حل مشکل vlookup با کمک ماکرو

سلام دوستان.
    من تو شیت یک کد کالا و نام کالا طراحی کردم تو شیت دوم به فاکتور فروش که وقتی کد کالا میزنم نام کالا میاد (Vlookup) . حالا سوالم اینه. اگه تعداد کالا زیاد باشه کاربر که نمیتونه کد تمام کالا حفظ بشه سخته. میخوام ماکرویی بسازم تو فاکتور فروش که کاربر بتونه با کلیک روی اون کد کالا ها با نام کالا که تو شیت یک هست واسش نمایش داده بشه بدون اینکه بخواد به شیت یک برگرده و نگاه کنه. اگه کسی بلده محبت کنه راهنمایی م کنه ممنون میشم
    اگه نمونه فایل هم دارید بزارید . سپاس
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4515
    • 100.00

نوشته اصلی توسط sshamedk
    سلام دوستان.
    من تو شیت یک کد کالا و نام کالا طراحی کردم تو شیت دوم به فاکتور فروش که وقتی کد کالا میزنم نام کالا میاد (Vlookup) . حالا سوالم اینه. اگه تعداد کالا زیاد باشه کاربر که نمیتونه کد تمام کالا حفظ بشه سخته. میخوام ماکرویی بسازم تو فاکتور فروش که کاربر بتونه با کلیک روی اون کد کالا ها با نام کالا که تو شیت یک هست واسش نمایش داده بشه بدون اینکه بخواد به شیت یک برگرده و نگاه کنه. اگه کسی بلده محبت کنه راهنمایی م کنه ممنون میشم
    اگه نمونه فایل هم دارید بزارید . سپاس
    سلام دوست عزيز

من فكر كنم تا فايلتون رو قرار نديد ، نشه بخوبي راهنماييتون كرد
    ولي چيزي كه من از پست شما برداشت كردم كار شما با يك ليست راه ميفته. يك ليست از كالاهاتون (از قسمت Data validation) ايجاد كنيد. با انتخاب كاربر كد كالا انتخاب ميشه و با دستور vlookup ساير فيلدهاي مورد نيازتون هم فراخواني ميشه

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
      • 2034
      • 85.00

سلام
      اگر توی همون شیت بخواید این رو ببینید:
      .با فرض اینکه در شیت قبل کد محصول و نام محصول رو در دو ستون دارید. یک فرم تهیه می کنید.که داخلش یک لیست هست و یک کد ساده که اطلاعات دو ستون رو موقع باز شدن فرم، داخل لیست نشون بده.
      بعد هم در شیت فاکتور، یک shape می ذارید و کد مربوط به فرم که نوشتید رو بهش assign می کنید.

یک توضیح در مورد کد هم بدم.در زیر وال Private Sub UserForm_Activate کد رو می نویسید. به اینصورت که حلقه for می ذارید.و با هر بار اجرا شدن حلقه اطلاعات هر ردیف در دو ستون رو داخل لیست اضافه می کنید.
      برای آشنایی با این کار به مطالعه در زمینه index های listbox نیاز دارید .که بتونید در ردیف های یک لیست باکی اطلاعات رو درج نمایید
      شروع بفرمایید.سوالی بود در خدمتم.

کامنت

• sshamedk

• 2012/07/12
        • 20

سلام دوست عزیز ممنون میشه در مورد چیزای که گفتید بیشتر توضیح بدبد یا یه فایل نمونه بزارید تا خودم با نگاه کردن بهش متوجه بشم؟ بازم ممنون از جوابتون

کامنت

چند لحظه..