تغییر فونت پیش فرض اکسل برای متون هاپرلینک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali65e

• 2013/12/14
    • 120
    • 5.00

تغییر فونت پیش فرض اکسل برای متون هاپرلینک

دوستان عزیزم سلام.صبح همگیتون بخیر
    دوستان ماکرویی داریم که بعد از اجرای این ماکرو به تعداد نام دانش آموزان وارد شده ،شیت هایی به نام همین دانش آموزان ایجاد می شود و همچنین ،نام دانش آموزان هایپر لینک می شود به شیتی که به نام آن دانش آموز ایجاد شده است.دوستان عزیز حال مشکل این جاست که فونتی که خود اکسل برای متن های هایپر لینک در نظر می گیرد جالب نیست و من می خواهم که در ماکرو تغییراتی ایجاد شود خود ماکرو، فونت متن هایپر لینکی رو هم عوض کنه.فونتی که من می خواهم برای برای متن هایم در نظر گرفته شود ،"b nazanin- 13.5 با رنگ متن dark blue ، بدون خط underline "است.
    متن ماکرویی که در ابتدا ذکر شد به این صورت است
    Sub sheetnaming()
    Sheets("Sheet2").Select
    c = Range("I11").Value
    For e = 2 To c + 1
    Name = Range("G" & e).Value
    Sheets("Sheet20").Select
    Sheets("Sheet20").Copy After:=Sheets(Worksheets.Count)
    ActiveSheet.Name = Name
    Sheets("Sheet2").Select
    ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=Range("G" & e), Address:="", SubAddress:=Name & "!A1", TextToDisplay:=Name
    Next e
    End Sub
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4500
    • 100.00

نوشته اصلی توسط ali65e
    دوستان عزیزم سلام.صبح همگیتون بخیر
    دوستان ماکرویی داریم که بعد از اجرای این ماکرو به تعداد نام دانش آموزان وارد شده ،شیت هایی به نام همین دانش آموزان ایجاد می شود و همچنین ،نام دانش آموزان هایپر لینک می شود به شیتی که به نام آن دانش آموز ایجاد شده است.دوستان عزیز حال مشکل این جاست که فونتی که خود اکسل برای متن های هایپر لینک در نظر می گیرد جالب نیست و من می خواهم که در ماکرو تغییراتی ایجاد شود خود ماکرو، فونت متن هایپر لینکی رو هم عوض کنه.فونتی که من می خواهم برای برای متن هایم در نظر گرفته شود ،"b nazanin- 13.5 با رنگ متن dark blue ، بدون خط underline "است.
    متن ماکرویی که در ابتدا ذکر شد به این صورت است
    Sub sheetnaming()
    Sheets("Sheet2").Select
    c = Range("I11").Value
    For e = 2 To c + 1
    Name = Range("G" & e).Value
    Sheets("Sheet20").Select
    Sheets("Sheet20").Copy After:=Sheets(Worksheets.Count)
    ActiveSheet.Name = Name
    Sheets("Sheet2").Select
    ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=Range("G" & e), Address:="", SubAddress:=Name & "!A1", TextToDisplay:=Name
    Next e
    End Sub
    سلام دوست عزيز
    اين تغييراتي رو كه ميخواين انجام بدين رو توسط ماكرو ضبط كنيد و خط قبل از Next e وارد كنيد

کامنت

چند لحظه..