اگر اجرا نشد از ارور عکس بگیرید ببینم چیه؟
جستجو بر اساس تاریخ در یک شیت از طریق فروم
Collapse
X
-
-
-
جناب استاد فایل بدون مشکل باز شد و و رجیستری رو تغغیر دادم و کار میکنه
امااین فایل فقط تو سل A و B تاریخ وارد میکنه حالا من میخوام تاریخ تو هر سلی که احتیاج داشتم وارد کنم آیا امکانش هست که اینطوری بشه
چون من یه فایل Addinپیدا کردم که بعد از نصب اون تو هر جای صفحه که خواستی میتونی راست کلیک کنی و از زیر منوی ظاهر شده تقویم رو فراخونی کنی و تاریخ مورد نظر خودت وارد کنی که واقعا کار جالبی انجام دادن دوستای خارجیمون و متاسفانه این فایل تاریخ میلادی رو نشون میده
توروخدا کمک کنید تا من بتونم فایل خودم کامل کنمکامنت
-
دوستان و اساتید اگر لازمه میتونم این فایل Addin تو انجمن آپ کنم
واقعا از کارشون خوشم اومد اگه بشه همچین فایلی رو به صرت شمسی در آورد واقعا کار بسیار عالی انجام میشه و بقیه دوستان و همکاران میتونن به راحتی از این فایل استفاده کنن
به امید سربلندی ایران عزیزمونکامنت
-
بله این کار به راحتی امکان پذیره می تونی تو محیط اکسل هم وارد کنی این اکتیوایکس رو ، کافیه activecell رو برابر با تاریخ قرار بدیجناب استاد فایل بدون مشکل باز شد و و رجیستری رو تغغیر دادم و کار میکنه
امااین فایل فقط تو سل A و B تاریخ وارد میکنه حالا من میخوام تاریخ تو هر سلی که احتیاج داشتم وارد کنم آیا امکانش هست که اینطوری بشه
چون من یه فایل Addinپیدا کردم که بعد از نصب اون تو هر جای صفحه که خواستی میتونی راست کلیک کنی و از زیر منوی ظاهر شده تقویم رو فراخونی کنی و تاریخ مورد نظر خودت وارد کنی که واقعا کار جالبی انجام دادن دوستای خارجیمون و متاسفانه این فایل تاریخ میلادی رو نشون میده
توروخدا کمک کنید تا من بتونم فایل خودم کامل کنم[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
من از این دستور استفاده کردم اما جواب نداد
کد PHP:Range(ActiveCell.Offset(0, 0), ActiveCell.Offset(0, 6)).Select
کامنت
-
دوستام تونستم با این کد فراخونی کنم
کد PHP:Private Sub CommandButton1_Click()
Sheet1.Range(ActiveCell.Offset(0, 0), ActiveCell.Offset(0, 0)).Select
ActiveCell.Value = MBCalendar2.SelectedDate
End Sub
کامنت
-
دوستان حالا یه سوال دیگه؟
حالا که تاریخ انتخاب کردم میخوام فروم باز باشه و بدون بستن فروم روی یه سل دیگه کلیک کنم و دوباره تاریخ وارد کنم
از چه دستوری استفاده کنم؟کامنت

کامنت