دوستان تابعی میخواستم که نام شیت را در یکی از سلول ها بنویسد.
تابع برای نوشتن نام شیت در یکی از سلول ها
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
کامنت
-
با درود
این فرمول رو تو هر سلی خواستس بنویسکد:=MID(CELL("filename"),SEARCH("]",CELL("filename"))+1,LEN(CELL("filename"))-SEARCH("]",CELL("filename")))در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
کامنت
-
با درود
اروری که میداد رو میشه بگین یا عکسشو بزارین
این فرمول چش ببین این ارور میده یا نه
کد:=MID(CELL("filename",A1),FIND("]",CELL("filename",A1))+1,32)Last edited by امين اسماعيلي; 2013/12/27, 11:49.در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
با درود
اقا یه نمونه گذاشتم . ببین مشکلی توش هست یا نهفایل های پیوست شدهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
جهت اطلاع:
مشکل کد هاي جناب اسماعيلي در استفاده "," به جاي ";" بود، در کامپيوتر من هم وقتي کدها را نوشتم عمل نمي کردند ولي وقتي فايل را گذاشتند، فايل درست کار مي کرد.
حال يا در فايل از ";" در فرمول استفاده کرده اند و يا کامپيوتر من و جناب ali65e وقتي فايل را باز مي کرد خودش آن را تنظيم مي کرد.
من فکر مي کردم تفاوت استفاده از دو حرف فوق در فرمولها مربوط به اکسلهاي جديد و قديم مي شود، ولي دوستمان آقا بهنام در جايي گفتند که گويا مربوط به تنظيمات کنترل پنل ويندوز است و من اشتباه مي کرده ام.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
کامنت
-
با سلام و تشکر از استادان عزیز
دو سوال دارم و اون اینکه اون عدد 32 آخر فرمول همینجوری نوشتید یا دلیل خاصی داره؟
یعنی اسم شیت اکسل نمیتونه بیشتر از 32 کاراکتر باشه؟
سوال دومم این هست که چرا در فرمول اولی که گفتید وقتی یک فایل اکسل دیگر را همزمان با این فایل باز کنیم اسم شیت اون یکی فایل را مینویسه؟
ممنونمفقر شب را "بی غذا" سر کردن نیست ... فقر روز را "بی اندیشه" سر کردن است !کامنت
-
دقيقا" درست مي فرماييد، اسم شيت نمي تونه از يک مقدار خاص بيشتر باشه و اون عدد آخر فرمول به همين خاطر است، البته من اکسل 2010 دارم و حداکثر 31 کاراکتر ميشود درج کرد و با اين حساب آخر فرمول مي شد 31 هم نوشت، ولي نمي دانم شايد در اکسل 2013 بتوان 32 کاراکتر هم درج کردبا سلام و تشکر از استادان عزیز
دو سوال دارم و اون اینکه اون عدد 32 آخر فرمول همینجوری نوشتید یا دلیل خاصی داره؟
یعنی اسم شیت اکسل نمیتونه بیشتر از 32 کاراکتر باشه؟
سوال دومم این هست که چرا در فرمول اولی که گفتید وقتی یک فایل اکسل دیگر را همزمان با این فایل باز کنیم اسم شیت اون یکی فایل را مینویسه؟
ممنونم
قسمت دوم سوالتان را متوجه نشدم منظورتان چيست!
Last edited by Ali Parsaei; 2014/06/03, 23:30.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت

کامنت